اختصاصی رکنا؛
هوشیدری: برخی معضلات تبدیل به بغضی در گلوی ورزشکاران شده است
رکنا ورزشی: رییس کمیسیون ورزشکاران فدراسیون اسکیت گفت: باید تا جایی که بتوان نیازهای مورد نیاز ورزشکاران را در کمیسیون برآورده کرد.
فرزاد هوشیدری در گفتوگو با رکنا، در خصوص ریاست خود در کمیسیون ورزشکاران فدراسیون اسکیت اظهار داشت: در ابتدا باید از جامعه ورزشکاران کشور که در انتخابات کمیسون ورزشکاران فدراسیون اسکیت به بنده اعتماد کردند تشکر کنم و این اعتماد به بنده و ورزش کاران اسکیت هاکی فقط به اعتماد ورزشکاران خود این شاخه اسکیت بر نمیگردد بلکه در یک انتخاباتی با 62 رأی، دروازهبان محبوب تیم ملی ایران با 58 رأی انتخاب شد و دیگر اسکیت هاکی بازانی که در کمیسیون انتخاب شدند نیز بالای 50 رأی به دست آوردند.
وی افزود: تعداد رأی دهندگان ورزشکار اسکیت هاکی بیش از 30 نفر نبود که این تعداد هم کسانی هستند که مدال طلا و برنز آسیا را کسب کردهاند و به همین جهت این امکان برایشان ایجاد شد که بتوانند در انتخابات رأی بدهند. به هر ترتیب بر خودمان لازم دانستیم که با توجه به این که جامعه اسکیت را یک خانواده و اسکیت را یک رشته میدانیم و همه در یک خانواده در حال فعالیت هستیم یک مقدار از کمیسیونهای دیگر درس بگیریم. البته درسی متفاوت از این نوع که اتفاقی که در کمیسیونهای دیگر افتاده ما مجدداً رقم نزنیم و بتوانیم کسانی را برای رأی دادن در مجمع انتخاباتی فدراسیون اسکیت انتخاب کنیم که نماینده تمام ورزشکاران جامعه اسکیت باشند.
رییس کمیسیون ورزشکاران فدراسیون اسکیت تصریح کرد: متاسفانه در کمیسیون مربیان، مربیهای سرشناسی مثل کاوه صدقی که طلای آسیا را با تیم هاکی به دست آورده و یا احسان حبیبآبادی که در اسکیت فری استایل مدال طلای جهان را گرفته است و بسیار مربیهای سرشناس دیگر، نادیده گرفته شدند و یا در کمیسیون داوران ، داوران سرشناسی همچمون رامین عتیقهچی که فینال مسابقات جهانی را داوری کرده و تنها مدرس کلاسهای داوری فدراسیون جهانیاست یا ملیحه خرمباقری و … امکان حضور در مجمع انتخاباتی از طرف کمیسیون داوران برایشان ایجاد نشده است.
هوشیدری گفت: به هر تقدیر ما سعی کردیم در این روزها که همه در مورد انتخابات صحبت میکنند، ورزشکاران اسکیت هاکی را از این فضا دور نگه داریم. ما درحال دنبال کردن تمرینات خودمان هستیم به این جهت که به زودی در مسابقات جام جهانی بسیار امیدواریم که بتوانیم روی سکو بایستیم. اگر حتی این اتفاق برای ما نیفتد من در همین جا به جامعه ورزش کشور قول میدهم که ما در قسمت بانوان و آقایان در هاکی روی یخ سال آینده حتماً مدال خوش رنگی را در مسابقات قهرمانی آسیا خواهیم گرفت و این برنامه کوتاه مدت ما ختم خواهد شد به المپیک ورزشهای زمستانی بازیهای آسیایی هاکی روی یخ که یک سال و نیم دیگر برگزار میشود و ما در همان مسابقات هم از همین حالا به جامعه ورزش کشور قول مدال میدهیم.
وی افزود: سعی کردیم خود را وارد حواشی انتخاباتی فدراسیون نکنیم و کمپهای مستمر مفید و تمرینات خوبی داشتیم. از مربیهای روس برای تمرین با بچهها دعوت کردهایم. کمپهای استعداد یابی رایگان را دنبال میکنیم، یک اعزام خوب به امارات داشتیم و دهها برنامه دیگر که در اسکیت هاکی در حال دنبال شدن هست و انشاءالله به زودی ثمره این زحمات را خواهیم دید.
هوشیدری افزود: به همین جهت با توجه به موارد فوق و با عنایت به انصراف محمد صالحی در اسکیت سرعت نفرات انتخابی ما به عنوان نماینده جامعه ورزشکاران در مجمع انتخاباتی فدراسیون اسکیت درجایی که به راحتی میتوانست سه ورزشکار اسکیت هاکی آقایان با مدال طلای آسیا و سه ورزشکار زن اسکیت هاکی با مدال برنز آسیا باشد در راستای ایجاد وفاق و همدلی در جامعه اسکیت به این شرح است:
اویس حسنزاده اسکیت هاکی گیلان
محمود نیکپور اسکیت نمایشی کردستان
امیر بهزادی اسکیت سرعت چهار محال بختیاری
هانیه آقا محمدی اسکیت هاکی آذربایجان شرقی
مهشید کیایی اسکیت سرعت تهران
لعیا عربی اسکیت فری استایل اصفهان
رییس کمیسیون ورزشکاران فدراسیون اسکیت تصریح کرد: بدیهی است که جامعه اسکیت ورزشکاران سرشناس بسیاری دارد که با عنایت به انتخاب شش نفر اسمشان همچون شخص بنده جای اسمشان خالی است اما به هر تقدیر امیدواریم جامعه اسکیت و همه کسانی که به عنوان نماینده از هر استان، هر گروه و نهاد و سازمانی امکان حضور در مجمع انتخاباتی فدراسیون اسکیت را پیدا میکنند به منافع کوتاه مدت و ارتباطات شخصی خود فکر نکنند و کسانی را انتخاب کنند که اگر در این مسئولیت نشستند به دنبال سهم خواهی و تقسیم جایگاه بین خود و حذف دیگران نباشند و همه جامعه اسکیت را مورد توجه قرار بدهند تا با حضور حداکثری بتوانیم شاهد روزهای بهتری باشیم.
هوشیدری در پایان گفت: حتما در اولین نشست کمیسیون بعد از انتخابات ریاست فدراسیون، ساز و کار دستیابی به حقوق حقه ورزشکاران زحمتکش اسکیت ایران را دنبال خواهیم کرد، نباید فراموش شود در هر کشوری وزارت ورزش، کمیته المپیک، فدراسیونها و هر سازمان دیگری حول وجود ورزشکار بوجود میآیند؛ اما گاها هیچ سهمی از بودجههای حداقلی فدراسیون ها برای آنها در نظر گرفته نمیشود، حقوقی برای ملیپوشان دیده نمیشود، هزینه سفر ملیپوشان در اولویت دوم بعد از مسئولین قرار میگیرد، هیچ ملیپوشی بیمه نمیشود اما مسئولین تشریفاتی در فدراسیونها بیمه تامین اجتماعی میشوند. دهها موضوع مبهم دیگر که در رشته تجهیزات مهور گرانی همچون اسکیت که هیچ حمایتی از ورزشکاران نمیشود تبدیل به بغضی در گلوی ورزشکاران زحمتکشی شده است که عمومأ از قشر متوسط و ضعیف جامعه از لحاظ مالی هستند.
ارسال نظر