محتوای کتاب «گنجشک در اتاق ریکاوری»

به گزارش رکنا، «میان فرکانس عصرهای صورتت کوچه در نمای مرفین پلاستیکی می‌شکند، روی پیاده روی خودم چه باید می‌کردم؟ هیچکس عقل سرخ را حدس نزد تا بارانم سهروردی کوچک، بلند می‌بُردَت، بر گُرده ماهی سوار بودم این همه حرف‌های بی‌خود را آسمان یخ زده می‌نویسد در پهلویش! ، تا جابجایی بستنی قیفی در رگ روی آنسوتر به لالایی غمگینی غروب می‌زنم… مادرم به برف برگشت تمام قهوه خانه‌ام نفسش بند آمد تیتر اول کاغذ اخبار انگ معنا می‌خورم با تلفظ غلیظ»

آنچه خواندید شعری فراسپید بود از علی آزاد شاعر فراسپید که سخن و نگاهی تازه دارد. شعر فراسپید مرزهای شعر را درمی‌نوردد تا به نثر و از نثر می‌رود تا به شعر. انگار عارفی که در قدیم شطحیات می‌نوشته بر آن شده است که حال فراسپید بگوید و دعوتی باشد به تفکر و تامل و تلمذ. می‌توان فراسپید را شورشی عرفانی در شعر و نثر خواند و دریافتی نو از حقیقت که مخاطب را یکسر به جهانی نو فرامی‌خواند و دیدن و شنیدنی دیگر. شورش معناآفرین شعر فراسپید برای ادبیات فارسی خجسته و حرکتی رو به جلو و زیباست.

«تا شوقم تقاضا که می‌گیرد، از لبریز حیرتم خالی می‌شود سر تسلیم آفتاب افتادم، اینجا زندگی فرارش گرفته، وقتی هوا را المتوازی الاضلاع دایره می‌نامید! اصلا به شما چه؟ تب اسب کشیدم؟ بودنم با دیالوگ شدن نیچه درد می‌گرفت؟ تعجب نکنید، من را تا، تا شدن آب، تا امضای بایزدید بسطامی ادامه می‌دهم، تا جنوب تاک، سر خط معنی مادر است.»

دفتر شعر گنجشک در اتاق ریکاوری را باید یاری به زبان برای ریکاوری در زمانه حال و فراخوانی برای همه برای سخن‌آوری و اندیشه‌آفرینی دانست. دفتر شعری که آمده است مخاطب را به دریا ببرد و مهمان رویا کند به وقت اکنون و به صرف شعر.

مجموعه شعر فراسپید گنجشک در اتاق ریکاوری از علی آزاد را نشر هرمز در ۱۰۴ صفحه و با قیمت ۸۵۰۰۰ تومان رهسپار بازار کتاب کرده است.