کتاب "سبب شناسی توسعه نیافتگی ایران" را بخوانید
رکنا : کتاب "سبب شناسی توسعه نیافتگی ایران" نوشته احمد آل یاسین توسط نشر پژواک منتشر شده است.
کتاب "سبب شناسی توسعه نیافتگی ایران" خواننده را از پرده های مختلف تاریخی، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی عبور می دهد.
به گزارش رکنا ، کتاب "سبب شناسی توسعه نیافتگی ایران" برای فهم موضوعات توسعه یافتگی و توسعه نیافتگی به خوبی طراحی شده است و روانی متن، تسلسل منطقی فصول، ادله ی قابل اتکا و شفافیت مباحث آن برای هر فرد تحصیل کرده ای در هر رشته ای مناسب است.
خواندن این کتاب، خواننده را از پرده های مختلف تاریخی، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی عبور می دهد و با اعداد و ارقام و جملات کوتاه با معنا، سلسله مباحث مفیدی را عرضه می کند. دکتر محمود سریع القلم
دموکراسی، توسعه و تجدد یا مدرنیته، وارداتی نیست، جامعه مدنی هم خریدنی و اکتسابی نیست. تجدد، رفتار اخلاقی و فرهنگی است که در پی آموختن، تجربه و تعامل شکل می گیرد. واقع گرایی، شعور سیاسی و اجتماعی، خرافه گریزی، گفت وگوی عقلانی، رواداری، مدارا، مسئولیت پذیری و وظیفه شناسی از الزامات دموکراسی، تجدد و توسعه پذیری است.
تولید فله ای رشته های کاردانی کارشناسی کارشناسی ارشد و دکترا به تنهایی توسعه نمی آورد. توفیق در آموزش دانشگاهی و دریافت عنوان تخصصی، عرضه، لیاقت و مهارت می طلبد که بسیاری به آن دست یافته اند، ولی دغدغه ی جامعه و کشور دارا بودن، عقلانیت و فضیلتی است که از خودگذشتگی، کوشش و تلاش مضاعف می طلبد.
بیوگرافی احمد آل یاسین نویسنده کتاب "سبب شناسی توسعه نیافتگی ایران"
احمد آل یاسین در ششم شهریور سال 1314 در تهران متولد شد.
تحصیلات ابتدایی را در تهران در دبستان علامه و دوره دبیرستان را در دبیرستانهای رهنما و مروی گذراند. در سال 1334 موفق به دریافت دیپلم ریاضی گردید. پس از اخذ دیپلم، در رشته راه و ساختمان دانشکده فنی دانشگاه تهران پذیرفته شد و در سال 1339 با درجه فوق لیسانس فارغ التحصیل شد.
وی فعالیت خود را از آبان 1339 با سمت مهندس قطعه کوهین آب ترش قزوین رشت در شرکت ساختمانی آسفالت راه آغاز کرد. سپس در سال 1340 برای کار در کارگاه سد دز به خوزستان رفت و همکاری خود را تا سال 1342 با آن کارگاه ادامه داد. فعالیت وی در این پروژه شامل خدمات فنی و نظارت و طراحی اجزاء مختلف پروژه بود. پس از اتمام سد دز در اردیبهشت 1343 همکاری خود را با مهندسین مشاور عمران و منابع آمریکا در سازمان آب و برق خوزستان تجدید کرد. مهندس آل یاسین در سال 1347 به سمت مهندس مقیم و ناظر از سوی مدیر عامل سازمان آب وبرق خوزستان انتخاب شد.
در همین سال در آزمونی که سازمان امور اداری و استخدامی برای واگذاری بورس تحصیلی دولت هلند در رشته سازه های آبی (هیدرولیک) در تهران برگزار کرد، پذیرفته شد و به کشور هلند اعزام شد و موفق به دریافت دیپلم سازه های آبی شد. همچنین در سال 1351 دوره آموزشی لابراتوار هیدرولیک و آزمایشگاه مکانیک خاک را در سازمان عمران آمریکا در شهر دنور ایالت کلرادو گذراند.
در سال1353 با خاتمه موفقیت آمیز شبکه آبیاری دز، در سمت مدیر اجرائی و قائممقام مدیر عامل کشت و صنعت نیشکر کارون، مسئول اجرای این طرح عظیم شد.
مهندس آل یاسین در سال 1356 به مدیریت عامل سازمان آب و برق خوزستان منصوب و عهده دار مسئولیتهای توسعه منابع آب، تولید، انتقال و توزیع برق شد. ادامه سد کارون 1، انعقاد قرارداد مطالعات سدهای کارون 3 و4، ادامه مطالعات سد مارون، ادامه احداث شبکه آبیاری و زه کشی گتوند و عقیلی، آب رسانی پتروشیمی ایران ژاپن، احدث ایستگاههای پمپاژ و... ازجمله فعالیت های او در این دوره است. وی در سال 1360 با پایهگذاری شرکت مهندسین مشاور پاپیلا، به ادامه خدمات مهندسی در زمینه آب کشور ادامه داد.
از وی تا کنون 14 جلد کتاب(فردی- گروهی) در موضوعات مختلف منتشر شده است. همچنین، نگارش ده ها گزارش فنی و رساله در زمینه های مهندسی، اجتماعی و فرهنگی و انتشار بیش از 50 مقاله در روزنامه ها و مجلات کشور از دیگر کارهای فرهنگی اوست.
ارسال نظر