انتشار یافت / کتاب «مدیریت روابط دختر و پسر»
رکنا : کتاب «مدیریت روابط دختر و پسر» از کتاب های مهمی است که باید خواند.
کتاب «مدیریت روابط دختر و پسر» به قلم محمد سبحانی نیا در ۲۰۰ صفحه به همت مؤسسه بوستان کتاب دفتر تبلیغات اسلامی منتشر شد.
به گزارش رکنا، کتاب «مدیریت روابط دختر و پسر» با ترجمه محمد سبحانی نیا در ۲۰۰ صفحه و به قیمت ۳۵ هزار تومان و در قطع رقعی با شمارگان ۵۰۰ نسخه روانه بازار نشر شد.
با توجه به وضعیت موجود که دامنه ارتباطات انسانی گسترش یافته و برقراری ارتباط و اختلاط دختر و پسر در محیطهای اجتماعی اجتناب ناپذیر شده است، باید به فکر چگونگی ارتباط و مدیریت آن بود؛ نگاه افراطی و تفریطی نمیتواند پدیده روابط دختر و پسر را سامان بخشد که نتیجهاش برخورد مبتنی بر شنخت و احترام متقابل و پاسداشت حیا و عفاف به دور از اضطراب و هیجانهای دوره جوانی است.
این نوشتار میکوشد نسل جوان را با محدوده رابطه دختر و پسر و بایدها و نبایدها و شیوههای مدیریت ارتباط با جنس مخالف به سادهترین شکل آشنا سازد.
5 فصل کتاب «مدیریت روابط دختر و پسر»
کتاب «مدیریت روابط دختر و پسر» در پنج فصل تألیف و تنظیم شده است؛ در فصل اول این اثر به مفاهیم مرتبط با موضوع این کتاب مذکور پرداخته شده است که از جمله محتوای این فصل میتوان به انواع ارتباط دختر و پسر (علمی، شغلی و حرفه ای، دوستی)، انواع برخوردهای اجتماعی بین دختر و پسر، پیامد افزایش روابط دختر و پسر) اشاره کرد.
نویسنده فصل دوم این اثر را به دلایل گرایش به جنس مخالف اختصاص داده است که برخی از آنها عبارتند از: وارد شدن به سنین نوجوانی، گسترش فضای مجازی، فشار همسالان، انگیزه جنسی، وعده ازدواج، کسب شناخت برای ازدواج، اشتباهات والدین، کسب آرامش، تسهیل روابط دختر و پسر.
سومین فصل از این اثر، به راههای برقراری ارتباط دختر و پسر اشاره کرده که این راهها اعم از ارتباطهای کلامی، نگاهی، بدنی و دنیای مجازی هستند؛ در این فصل موارد جواز نگاه مرد به زن مطرح شده است.
در فصل چهارم، روابط دختر و پسر از نگاه اسلام (قرآن و روایات) مورد بررسی قرار گرفته است؛ این فصل، به گفت و گوی مردم با حضرت مریم (س)، گفت و گوی زنان با پیامبر اکرم (ص) و حضرت علی (ع) و امام صادق (ع)، گفت و گوی سلمان با حضرت فاطمه (س)، گفت و گوی حضرت سلیمان (ع) با ملکه سبا و… میپردازد.
در این فصل، روایات دالّ بر منع گفت و گوی زن و مرد نامحرم مورد بررسی قرار گرفته است. نویسنده در پایان فصل چهارم، به جمعبندی روایات نسبت به روابط دوستانه با جنس مخالف اشاره دارد که از جمله آنها میتوان به توجه به خطرات ناشی از تکلم مردان با زنان، پرهیز از عشوه در سخن گفتن با مرد نامحرم، لزوم بسنده کردن به مقدار ضرورت در ارتباط گفتاری زن و… پرداخت.
در پنجمین و آخرین فصل از کتاب «مدیریت روابط دختر و پسر» تحلیل واژه عفاف، عفاف در قرآن و سنت، قلمرو عفت (در اندیشه، گفتار، رفتار،)، ره آورد عفت (آرامش روحی، سلامت جسمانی و سلامت اخلاقی و نسل، پایداری جمال و خانواده، امنیت اجتماعی و پاک نامی)، عوامل عفت پیشگی (درونی و بیرونی) و آسیبشناسی عفاف (چشم چرانی، فکر ناسالم، بیکاری، سخن گفتن با نامحرم، خلوت با نامحرم و…) مطرح میشود.
علاقه مندان با خرید اینترنتی این کتاب از طریق نشانی www. bustaneketab. com میتوانند از تخفیف ۲۰ درصدی اثر مذکور بهرهمند شوند.آخرین قیمت های بازار ایران را اینجا کلیک کنید.
ارسال نظر