این مطلب از گروه وب گردی تهیه شده و فقط جنبه سرگرمی دارد.شب
بیوگرافی ازدواج، خانواده و فراز و نشیب های زندگی امیرحسین رستمی + عکس های جذاب
عکس های جدید امیرحسین رستمی را ملاحظه نمایید.
بیوگرافی
نام :امیرحسین
نام خانوادگی :رستمی
تاریخ و محل تولد :12 بهمن 1354 در تهران
ملیت :ایرانی
پیشه :بازیگر
زمینه فعالیت : سینما، تلویزیون و تئاتر
همسر(ها) :پوراندخت الستی
فرزندان :ارشیا رستمی
زندگی شخصی امیرحسین رستمی
امیرحسین رستمی بازیگر طناز کشورمان 12 بهمن 1354 در تهران و در خانواده ای کم جمعیت متولد شد. او دارای یک خواهر بزرگتر از خود می باشد.
ازدواج امیرحسین رستمی
امیرحسین رستمی در سال 1378 و در 24 سالگی با پوراندخت الستی ازدواج کرد و ثمره این زندگی یک پسر بنام ارشیا می باشد. امیر حسین رستمی همسر خود را فردی فداکار، باشعور، اصیل و تحصیلکرده می داند که در زندگی او تاثیر زیادی داشته است و نقش او انکارناپذیر است.
مهم ترین اولویت او خانواده اش می باشد و برای گذراندن اوقات بیشتری با خانواده خیلی کم پیش می آید که به صورت همزمان روی دو فیلم کار کند.
علاقمندی های امیرحسین رستمی
امیرحسین رستمی که این روزها مرز 46 سالگی را می گذراند، بسیار جوانتر از سنش به نظر می رسد و راز این جوانی را داشتن روحیه فان و طنز در زندگی و صلح طلب بودن خود می داند چرا که حواشی و شایعات از زندگی او دور است و آرامش در اولویت زندگی او قرار دارد.
این بازیگر توانمند کشورمان در عرصه طنز بسیار خوش پوش بوده و به لباس و ظاهر خود بسیار اهمیت می دهد اما گلزار را خوش تیپ ترین بازیگر سینمای ایران می داند و معتقد است او واقعا به لباس هایش اهمیت می دهد و خیلی حرفه ای روی این موضوع کار می کند.
امیر حسین رستمی مدتی است که با یک برند معتبر لباس آلمانی وارد شده به ایران، همکاری نموده و به عنوان سفیر و مشاور مارکتینگ آنها فعالیت می کند.
فعالیت ها
وی حلقه اتصال این برند به موسسات خیریه بوده و از این برند خواسته است، به عنوان حامی کودکان کار، زنان بی سرپرست و بدسرپرست و دیگر موسسات خیریه، همکاری داشته باشد.
امیر حسین رستمی بازیگر خوب سریال دودکش به سلامتی و تغذیه خود اهمیت زیادی می دهد و هر غذایی را نمی خورد و سعی می کند در سر فیلم ها و سریال های ایرانی از خانه غذا آورده و یا از بیرون غذای مناسب تهیه نماید.
او عاشق بهار و تابستان، گرما، رنگ، گل و طبیعت است و روحیه کاملا بهاری دارد و به ورزش هایی مانند شنا و تنیس علاقمند است و تنیس را به صورت حرفه ای دنبال میکند.
صحبت های انتقادی امیر حسین رستمی در برنامه فرمول یک
چندی پیش امیر حسین رستمی بازیگر سینما و تلویزیون مهمان برنامه فرمول یک علی ضیاء بود که در این برنامه صحبت های انتقادی در مورد بیماری کرونا در کشور و ... را مطرح کرد و همین مسئله سبب شد تا ناگهان برنامه بدون اطلاع مجری قطع شود.
بعد از چند دقیقه آگهی و پخش آیتم های مختلف، علی ضیا روی آنتن آمد و گفت :به دلیل اینکه صحبت های امیر حسینی رستمی مغایر با فضای ما بود از ایشان خواستیم در زمان دیگری مهمان ما باشد.
شغل دوم امیرحسین رستمی
امیرحسین رستمی جوان ترین عضو اتاق بازرگانی ایران و امارات و مدیر یک شرکت بازرگانی است. اطرافیان امیرحسین رستمی اعتقاد دارند که او اعجوبه بازرگانی و بیزینس است و شم اقتصادی خوبی دارد.
زندگی هنری و فیلم های توقیف شده امیرحسین رستمی:
امیرحسین رستمی فارغ التحصیل لیسانس رشته بازیگری از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه آزاد می باشد. او در سال 72 در دانشگاه هنر دوره دید و در سال 76 نزد آقای سمندریان یک دوره بازیگری را گذراند اما به علت رفتن به سربازی آن را رها کرد.
او بعد از دوره سربازی و ازدواج مدتی به خارج کشور رفته و در دوره های آموزشی بازیگری شرکت نمود و پس از بازگشت به ایران بازیگری را به صورت حرفه ای دنبال کرد.
بازیگری را در سال77 با رامبد جوان در سریال هزاران ستاره شروع کرد که در ایران پخش نشد و در شبکه جام جم اروپا برای ایرانیان مقیم آنجا به نمایش گذاشته شد.
سپس به سفارش سازمان ملل در زمینه ترک اعتیاد چند فیلم کوتاه و کلیپ هایی با رامبد جوان کار کرد. او در سال 1382 به مدت یک دوره هنرجوی کارگاه آزاد بازیگری به مدیریت امین تارخ بوده است.
اولین حضورامیرحسین رستمی در فیلم سینمایی اش «فقط چشم هایت را ببند» علیرضا امینی بود که علاوه بر ایفای نقش در این فیلم ، دستیار کارگردان نیز بود اما این فیلم در ایران پروانه نمایش نگرفت، البته در بسیاری از جشنواره های خارجی به نمایش درآمد و جوایزی هم کسب نمود و در جشنواره Rio (ریو) برزیل از بازی او تقدیر شد.
این فیلم گرچه پروانه نمایش در ایران را نگرفت اما باعث آشنایی او با پیمان قاسم خانی و مهران مدیری شد.
سپس او در فیلم «رئیس» آقای کیمیایی ایفای نقش نمود اما آن قسمت از فیلم که ایشان در آن به ایفای نقش پرداخته بود، در نمایش جشنواره فجر حذف شد اما در اکران عمومی بخشی از آن اجازه پخش گرفت.
امیرحسین رستمی در سریال قهوه تلخ ، فیلم سینمایی سعادت آباد ، نمایش خانگی برادرزاده عزیز به کارگردانی علی امینی، خاطره آن شب بارانی به کارگردانی سیامک شایقی نیز بازی کرده است که همه آن ها توقیف شده اند.
مروری بر فیلم و سریالهای مشهور امیرحسین رستمی
این بازیگر ظناز کشورمان در سال 1388 به واسطه پیمان قاسم خانی به عوامل سریال شمس العماره ساخته سامان مقدم معرفی شد و برای نقش شکور انتخاب گردید . او با بازی در سریال شمس العماره در میان مردم شناخته شد.
بازی در سریال شمس العماره باعث شد که او تمایل بیشتری به حضور در سریال های طنز داشته باشد. در این سریال او با هانیه توسلی، مهرانه مهین ترابی، فرهاد آئیش، رویا تیموریان و ملیکا شریفی نیا همبازی بود.
آثار تلویزیونی و سینمایی لیسانسه ها، دودکش ، شهرزاد، دختران حوا، ساخت ایران، نهنگ عنبر و … از دیگر کارهای موفق و دیده شده امیرحسین رستمی در کارنامه بازیگری وی می باشد.
امیرحسین رستمی در لیسانسه ها
لیسانسه ها سریالی به کارگردانی سروش صحت است که با استقبال ویژه ای از سوی مخاطبان تلویزیون مواجه شد و سه فصل موفق را در شبکه سه سیما پشت سر گذاشت. نقش های اصلی این سریال را هوتن شکیبا، امیرحسین رستمی و امیر کاظمی بر عهده داشتند. این سه جوانلیسانسه هر کدام مشکلاتی بر سر راه داشته و یکی به فکر مهاجرت و یکی دنبال تشکیل زندگی و دیگری هم دنبال مسکن است.
امیرحسین رستمی، سروش صحت، امیر کاظمی و هوتن شکیبا در پشت صحنه سریال لیسانسه ها
امیر حسین رستمی که در این سریال نقش مسعود شریفیان را ایفا نموده است، در آستانه ازدواج با ترانه مهاجر (متین ستوده) بوده که هم جویای کار می باشد و هم مقداری پول برای مسکن نیاز دارد و از آن سو هم اختلافاتی با پدر زنش (بیژن بنفشه خواه) دارد.
هوتن شکیبا، امیر کاظمی، امیرحسین رستمی، عرفان برزین، بهنام تشکر، بیژن بنفشه خواه، مهران رجبی، متین ستوده، رویا میر علمی، کاظم سیاحی، عزت الله مهرآوران، سوگل قلاتیان، آتنه فقیه نصیری و ... از بازیگرانی بودند که در لیسانسه ها به ایفای نقش پرداختند.
امیرحسین رستمی در دود کش
دودکش مجموعه تلویزیونی طنز به کارگردانی محمدحسین لطیفی و تهیه کنندگی زینب تقوایی و نویسندگی برزو نیک نژاد و حسن وارسته بود که در رمضان 1392 از شبکه یک سیما پخش شد. فصل دوم این سریال در سال 1395 به نام پادری ساخته و پخش شد.
دودکش 2 به کارگردانی برزو نیک نژاد و بازی امیرحسین رستمی تیرماه سال 1400 به روی آنتن رفت.
دودکش روایت داستان دو خانواده است که یک قالیشویی را اداره می کنند و با مشکلات مالی و دیگر درگیری های زندگیشان، دست و پنجه نرم می کنند.
هومن برق نورد در این سریال نقش فیروز را دارد که مرد خانواده دوست و زحمت کشی است و با خانواده و برادرش بهروز قالیشویی را اداره می کنند. امیر حسین رستمی در این سریال نقش بهروز برادر فیروز را ایفا می کند که جوان ساده ای بوده و برادرش را حمایت می کند اما با سادگی خود گاهی سبب بروز مشکلاتی می شود.
هومن برق نورد ، بهنام تشکر، سیما تیرانداز، نگار عابدی، الناز حبیبی، جواد عزتی، محمدرضا شیرخانلو، یاس نوروزی، رونیکا محمدی، نصرت میرعظیمی، سیدرضا حسینی و نوید خدا شناس از دیگر بازیگران این سریال هستند.
امیرحسین رستمی در دختران حوا
دختران حوا مجموعه تلویزیونی به کارگردانی حسین سهیلی زاده ساخته شده در سال 1391 خورشیدی است که از شبکه تهران پخش شد. دختران حوا درباره زنی به نام ثریا است که در آخرین روزهای زندگی خود در زندان پرده از رازی بزرگ برداشته و به مددکار زندان راز عوض کردن سه کودک را در بیمارستان می گوید.
یکتا ناصر، پوریا پورسرخ، امیر حسین رستمی، نیما شاهرخ شاهی، گوهر خیر اندیش، ایرج راد، تینا آخوند تبار و... از بازیگران اصلی این سریال بودند.
امیرحسین رستمی در این سریال نقش دکتر سامان را بر عهده داشته که در دوران دانشجویی عاشق کسی است که در قصه زن دومش معرفی می شود. در دختران حوا نقش پدر زن او را ایرج راد و نقش همسرش را تینا آخوندتبار بازی کرده است.
امیرحسین رستمی در نهنگ عنبر
نهنگ عنبر به کارگردانی سامان مقدم با بازی رضا عطاران و مهناز افشار در سال 1393 ساخته شد. دنباله این فیلم با نام نهنگ عنبر 2 در سال 1396 اکران شد.
نهنگ عنبر داستان زندگی ارژنگ صنوبر (رضا عطاران) را به تصویر می کشد که از کودکی رؤیا (مهناز افشار) را دوست داشته، اما به دلایلی و محدودیت های اجتماعی دههٔ شصت نمی تواند با او ازدواج کند و رؤیا راهی آمریکا می شود. این فیلم که با حذف برخی صحنه ها مجوز اکران گرفت ، طرفداران زیادی داشت و نوستالژی برای دهه شصتی ها بود.
در این فیلم امیر حسین رستمی یک سکانس ویژه و دوست داشتنی بر عهده داشت که اگر قرار بود در فیلم باقی بماند مخاطب این نقش را فراموش نمی کرد و از آن لذت می برد. اما متاسفانه تنها 20-10 ثانیه از حضور او در «نهنگ عنبر» باقی ماند.
فیلم شناسی امیرحسین رستمی
در ادامه این مطلب شما را با فیلم و سریال های امیرحسین رستمی بیشتر آشنا میکنیم.
فیلم های سینمایی امیرحسین رستمی
رقصنده :بهمن گودرزی، 1399
آهنگ دو نفره:آرزو ارزانش، 1399
گیج گاه:عادل تبریزی، 1399
قاتل اهلی :مسعود کیمیایی ، 1395
یک دزدی عاشقانه :امیرشهاب رضویان ، 1395
مشکل گیتی :بهرام کاظمی، 1394
یک دزدی عاشقانه :امیرشهاب رضویان ، 1394
نهنگ عنبر:سامان مقدم ، 1393
نیم رخ ها :ایرج کریمی ، 1393
زن.مرد.زندگی... :مهدی ودادی ، 1391
عملیات مهد کودک :فرزاد اژدری ، 1391
بوسیدن روی ماه :همایون اسعدیان ، 1390
سورپرایز :مهدی ودادی ، 1390
یک عاشقانه ساده :سامان مقدم ، 1389
زنان ونوسی، مردان مریخی :کاظم راست گفتار ، 1389
زیگزاگ :مجید توکلی ، 1388
خاک آشنا :بهمن فرمان آرا ، 1386
رئیس :مسعود کیمیایی ، 1385
فقط چشم هاتو ببند :علیرضا امینی ، 1385
اسپاگتی در هشت دقیقه :رامبد جوان ، 1384
سریال های تلویزیونی امیرحسین رستمی
دودکش2 :برزو نیک نژاد، 1400
صفر بیست و یک: سید جواد رضویان، سیامک انصاری، 1399
آچمز :مهرداد خوشبخت، 1398
فوق لیسانسه ها:سروش صحت، 1398
لیسانسه ها:سروش صحت ، 1395
پادری (دودکش 2) :محمدحسین لطیفی ، 1395
یادداشت های یک زن خانه دار: مسعود کرامتی ، 1394
آخرین بازی :حسین سهیلی زاده ، 1393
پژمان :سروش صحت ، 1392
دودکش :محمدحسین لطیفی ، 1392
یه تیکه زمین :مهدی کرم پور، 1391
دختران حوا :حسین سهیلی زاده ، 1391
سه پنج دو :حسین سهیلی زاده ، 1390
آسمان همیشه ابری نیست :سعید عالم زاده ، 1389
نون و ریحون :فرزاد مؤتمن ، 1389
وضعیت سفید :حمید نعمت الله ، 1388
شمس العماره :سامان مقدم ، 1388
مرد هزار چهره:مهران مدیری ، 1386
خروس لاری :امید سهرابی ، 1398
ویولانت :مهدی کوشکی، 1398
کلمه سکوت کلمه :فرهاد آئیش ، 1391
کمی بالاتر :نویسنده آروند دشت آرای ، 1391
سیستم گرون هلم :علیرضا کوشک جلالی ، 1393
آنتراکت بی آنتراکت :تئاتر شهر ، 1392
امیرحسین رستمی در فیلم و سریال های نمایش خانگی
هشتک خاله سوسکه :محمد مسلمی، 1398
ساخت ایران 2 :برزو نیک نژاد، 1397
شهرزاد:حسن فتحی، 1394
شتر مرغ :علی اسدالهی، 1393
قلب یخی (فصل سوم) :سامان مقدم ، 1391
همسایه ها :امیرحسین جهدوست، 1391
شرط آخر:محمد آهنگرانی ، 1391
نار:بهار رضایی، 1390
فصل جدید:امید معلم، 1390
قهوه تلخ :مهران مدیری، 1389
خاطرهٔ شب بارانی :سیامک شایقی، 1389
زیگزاگ :مجید توکلی ، 1389
چشماتو ببند:مجتبی چراغعلی ، 1389
مهاجر:مهدی مظلومی، 1389
ریسمان سبز:علیرضا امینی، 1388
چاه دیو :جواد مزدآبادی، 1388
همان روز:علیرضا امینی، 1388
شاه کلید :سامان مقدم ، 1388
هزاران ستاره :رامبد جوان، 1377
ارسال نظر