جلیلی : فیلتر توییتر توجیه ندارد

انتخابات1400 / آیا توییتر فیلتر می شود؟

به گزارش رکنا ، سعید جلیلی نامزد انتخابات ریاست جمهوری در صفحه شخصی خود در فضای مجازی نوشت: فیلترینگ « توییتر » توجیه ندارد.

وی پیش از این در برنامه رادویی حضور یافته و اعلام کرده بود، روز اول دولت، مجموعه‌ای از احکام را صادر می‌کنیم.

سعید جلیلی عنوان کرد: وقتی گفته می‌شود نباید دولت فضای مجازی را رها کند، عده‌ای فکر می‌کنند می‌خواهیم بگیریم و ببندیم.

وی در ادامه افزود: نه، اتفاقاً اگر برنامه داشته باشیم بسیاری از مردم و جوانان ما از فرصت‌های فضای مجازی استفاده حداکثری می‌کنند. به نظر من فضای مجازی یکی از بهترین فرصت‌هایی است که برای نسل امروز مخصوصاً نسل جوان ما وجود دارد. سی ، چهل سال پیش این فرصت وجود نداشت.

فضای مجازی بهترین فرصت جهش

فضای مجازی فرصتی است که به نظر من با آن می‌توان جهش ایجاد کرد. اینکه می‌گویم در بسیاری از موضوعات می‌توان جهش ایجاد کرد، باید از ابزارشاستفاده کرد. مثلاً اگر لازم است من با سرعت هرچه سریع‌تر به مشهد برسم لازمه‌اش این است که با وسیله سریع‌السیر داشته باشم. اگر هواپیما باشد خیلی سریع‌تر به مقصد می‌رسم.

فضای مجازی برای نسل ما این ویژگی را دارد که ما را سریع‌تر به اهداف می‌رساند و ابزار بسیار ارزشمندی است برای سرعت، کیفیت، دقت.

دولت باید برای فضای مجازی برنامه داشته باشد و نمی‌تواند آن را رها کند. وقتی گفته می‌شود نباید دولت فضای مجازی را رها کند، عده‌ای فکر می‌کنند می‌خواهیم بگیریم و ببندیم! نه، اتفاقاً اگر برنامه داشته باشیم بسیاری از مردم و جوانان ما از فرصت‌های فضای مجازی استفاده حداکثری می‌کنند.

زندگینامه سعید جلیلی

سعید جلیلی متولد ۱۵ شهریور ۱۳۴۴ در شهر مشهد است. جلیلی سیاستمدار مستقل ایرانی، عضو شورای راهبردی روابط خارجی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و نماینده رهبر انقلاب در شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران است. او از سال ۱۳۸۶ تا ۱۹ شهریور ۱۳۹۲ نیز دبیر شورای عالی امنیت ملی و رئیس گروه مذاکره‌کننده هسته‌ای ایران با کشور‌های غربی بود. وی پیش از این رئیس اداره بازرسی وزارت خارجه، مدیر بررسی‌های جاری دفتر رهبری و معاون اروپا و آمریکای وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران بوده‌است. جلیلی با شعار حیات طیبه در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۹۲ نامزد شد و با کسب بیش از چهار میلیون رأی سوم شد.

وی در دوران جنگ ایران و عراق رزمنده بود و در این نبرد یکی از پاهایش قطع شد. وی دارای دکترای علوم سیاسی از دانشگاه امام صادق (ع) است و در این دانشگاه به تدریس دیپلماسی پیامبر (ص) مشغول است. سعید جلیلی به زبان‌های انگلیسی و عربی آشنایی دارد.

زندگی شخصی سعید جلیلی

سعید جلیلی در سال ۱۳۴۴ در شهر مشهد به دنیا آمد. پدر وی محمدحسن جلیلی معلم و مدیر دبستان نواب صفوی ناحیه یک مشهد و دانش‌آموخته زبان فرانسه و اهل بیرجند و مادر وی آذری و اهل اردبیل است. او در سال ۱۳۷۱ و پس از دریافت فوق لیسانس با فاطمه سجادی ازدواج کرد. فاطمه سجادی پزشک عمومی است. آنها از این ازدواج دارای یک فرزند پسر به نام سجاد هستند که در دبیرستان تحصیل می‌کند. وی تا سال ۱۳۸۴ ساکن کرج بوده‌است.

تحصیلات و تدریس سعید جلیلی

سعید جلیلی تحصیلات ابتدایی تا دانشگاه را در مشهد و تحصیلات دانشگاهی خود را تا مقطع دکتری معارف اسلامی علوم سیاسی از دانشگاه امام صادق (ع) به پایان رسانده و در دانشگاه امام صادق (ع) به تدریس «دیپلماسی پیامبر(ص) » می‌پردازد. جلیلی سابقه تدریس در دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف را هم دارد.

حضور در جبهه

جلیلی در زمان جنگ هشت‌ساله ایران و عراق از دبیرستان تا دوران دانشجویی بار‌ها در جبهه‌های جنگ حضور یافت.

در دی ماه سال ۱۳۶۵ دیده‌بان تیپ ۲۱ امام رضا (ع) خراسان بود که در عملیات کربلای ۵ پایش زخمی شد و در بیمارستان صحرایی منطقه شلمچه در پیِ نبودِ امکانات و وضعیت اورژانسی ، پای راست خود را از دست داد. پس از آن نیز در قسمت تدارکات لشکر حضور یافت.

پیشینه اجرایی

سعید جلیلی در سال ۱۳۷۰، رئیس اداره بازرسی وزارت خارجه، در سال ۱۳۷۶، معاون اداره اول آمریکا در وزارت خارجه، در سال ۱۳۷۹، مدیر بررسی‌های جاری دفتر رهبری، در سال ۱۳۸۴، معاون اروپا و آمریکای وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، در سال ۱۳۸۶، دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران، در سال ۱۳۸۷، نماینده رهبری در شورای عالی امنیت ملی (سمت کنونی)، بوده است.

جلیلی همچنین از سال ۱۳۹۲ عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام است. آخرین قیمت های بازار ایران را اینجا کلیک کنید.