سخنگوی وزارت کشور: شهرداری‌ها ملزم به رعایت پروتکل بهداشتی دفع پسماندهای بیمارستانی هستند

به گزارش رکنا، سید سلمان سامانی سخنگوی وزارت کشور با تشریح برخی از مصوبات کارگروه ملی مشارکت‌های مردمی مقابله با بیماری کرونا، از جمع‌آوری و ساماندهی کمک‌های مالی خیرین برای تهیه امکانات و تجهیز بیمارستان‌های کشور براساس اولویت‌های وزارت بهداشت خبر داد و اظهار داشت: وزارت بهداشت مکلف شده است در اسرع وقت از طریق تشکیل کمیته نیازسنجی نسبت به شناسایی نیازهای بیمارستان‌ها اقدام کرده و با همکاری مجمع خیرین سلامت، کمک‌های مالی خیرین را به منظور تهیه ملزومات و تجهیزات مورد نیاز بیمارستان‌ها جمع‌آوری کند.

وی افزود: تشکل‌های غیردولتی و سازمان‌های مردم‌نهاد برای ایجاد پویش‌های مردمی به منظور مقابله با ویروس کرونا به صورت فعال کار خود را آغاز کرده‌اند.

معاون هماهنگی وزارت کشور از همکاری این وزارتخانه با جمعیت هلال احمر به منظور معرفی مؤسسات خیریه به عنوان معین هر بیمارستان خبر داد و گفت: با اجرای این طرح بخشی از نیازهای بیمارستان‌های تهران از طریق مؤسسات خیریه معین تأمین خواهد شد.

سامانی با بیان اینکه مجمع خیرین سلامت به عنوان محور جذب و هماهنگی خیرین استانی تعیین و معرفی شده است، افزود: کمیته ساماندهی محلات در سطح شهر تهران و شهرستان‌ها به منظور برنامه‌ریزی‌های لازم برای جذب و هماهنگی خیرین تشکیل خواهد شد.

معاون هماهنگی وزارت کشور، اقناع‌سازی عمومی را عنصر اصلی مشارکت‌پذیری مردم دانست و تصریح کرد: سمن‌ها و مجمع ملی جوانان مکلف شده‌اند با فعال‌سازی ظرفیت سازمان‌های مردم‌نهاد در سطح کشور جهت ایجاد پویش‌های مردمی به منظور اقناع و توجیه افکار عمومی برای عدم خروج از منازل اقدام کنند.

سخنگوی وزارت کشور یادآور شد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارت ورزش و جوانان و سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور هر یک مکلف شدند از ظرفیت هنرمندان، ورزشکاران و سازمان‌های مردم‌نهاد و با در اختیار گذاشتن بیلبوردهای شهری به منظور اطلاع‌رسانی، اقناع افکار عمومی و حمایت از پویش‌های مردمی «در خانه بمانیم» اقدام کنند.

سامانی با بیان اینکه از سازمان صدا‌و‌سیما خواسته شده است نسبت به معرفی خدمات خیرین و سازمان‌های مردم‌نهاد اقدام کند، گفت: شهرداری‌های کشور به خصوص شهرداری تهران موظف هستند نسبت به مدیریت پسماندهای بیمارستانی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و تفکیک زباله‌ها به منظور جلوگیری از ادامه چرخه شیوع بیماری کرونا اقدامات لازم را به عمل آورند و همچنین مانع دسترسی کودکان کار به گودال‌های زباله و محیط‌های آلوده شوند.

وی تصریح کرد: از آنجا که مردم و به خصوص کادر پزشکی و درمانی در خط مقدم مبارزه با بیماری کرونا هستند و مقابله با این بیماری نیازمند اراده جمعی است، ایجاد انگیزه و تقویت اراده عمومی، اطلاع‌رسانی و ایجاد پویش‌های مردمی نقش مهمی در مبارزه با این بیماری ایفا می‌کند.

معاون هماهنگی وزارت کشور یادآور شد: جلسات کارگروه ملی مشارکت‌های مردمی مقابله با بیماری کرونا در راستای اجرای طرح ابلاغی وزیر کشور در خصوص ساماندهی مشارکت‌های اجتماعی برای مقابله با کرونا و بهره‌گیری مناسب از ظرفیت گروه‌های اجتماعی در این زمینه برگزار می‌شود.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.