جابه‌جایی مواد مخدر با استفاده از پهپاد/ مساله مواد مخدر از ریشه‌های تروریسم است

به گزارش رکنا، حجت‌الاسلام و المسلمین سید محمود علوی در مراسم گردهمایی مدیران، معاونین و دبیران ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور اظهار داشت: به مسؤولان ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور برای مبارزه نفس‌گیر و آتشی که به جان ملت‌ها افتاده است، خداقوت عرض می‌کنم.

حجت الاسلام و المسلمین علوی با بیان اینکه ضرورت مبارزه با مواد مخدر را در قرآن می‌توان جستجو کرد، افزود: پیشگیری مقدم بر درمان است، منتظر نباشیم مواد مخدر وارد جامعه شود بعد مبارزه کنیم، ابتدا پیشگیری کنیم و راه آن را کشف کنیم، کار علمی انجام دهیم، هرچه تجربیات را با روش علمی درهم بیامیزیم امکانات بیشتری برای ما فراهم می‌شود.

وی با اشاره به اینکه برای پیشگیری اعتیاد کمک بگیریم، گفت: با کمک نخبگان می توانیم در زمینه مبارزه با مواد مخدر بهره مندی بیشتری را داشته باشیم.

وزیر اطلاعات افزود: یک گوشه از فعالیت وزارت اطلاعات پرداختن به مسئله اعتیاد است؛ همانطور که در جاده‌ها برای تامین امنیت تلاش می‌شود، از کنار این موضوع هم نمی توان گذشت.

وی ادامه داد: وزارت اطلاعات برای از بین بردن اعتیاد اقداماتی را انجام داده است، همانطور که با عناصر تروریسم مبارزه می‌کنیم باید با ریشه تروریسم هم مبارزه کنیم؛ مواد مخدر یکی از ریشه‌های تروریسم است.

علوی گفت: در این مبارزه مسئله وزارت اطلاعات با سایر نیرو‌ها متفاوت است، وزارت اطلاعات تا می‌تواند باید کاری کند که کار ناجا سبک شود، اگر دانه درشت هارا از سر راه برداریم کار نیروی انتظامی راحت خواهد شد.

وی ادامه داد: وزارت اطلاعات به سراغ دانه درشت‌ها در حوزه اعتیاد رفته است و آن‌ها را شناسایی کرده است.

وزیر اطلاعات با اشاره به اینکه باید به سمت علت اعتیاد برویم، گفت: با معلول درافتادن و علت را فراموش کردن کار خوبی نیست؛ مسئله موادمخدر مستمر است و نمی‌توان تا ۱۰ سال آینده آن را به طور کامل از بین برد. باید همیشه یک برنامه مناسب برای پیشگیری داشته باشیم و این موضوع نیاز به اراده حاکمیتی داردو علاوه بر آن باید به اراده ملی برسیم.

وی گفت: مردم در خود احساس مسئولیت کنند اگر منطقه‌ای می‌شناسند که به فعالیت‌هایی در حوزه مواد مخدر مشغول است، اطلاع دهند.

علوی بیان کرد: با کشورهای مختلف تبادل تجربیات داشتیم و همکاری‌هایی صورت گرفته و نتایجی نیز داشته است. اراده منطقه‌ای در این باره وجود دارد؛ کشور‌های منطقه نیز قربانی مواد مخدر هستند و همکاری خوبی با ما دارند.

وزیر اطلاعات افزود: ابرقدرت‌ها از جامعه اسلامی به عنوان تروریسم یاد می‌کنند، اما در بحث مبارزه با مواد مخدر سکوت کرده‌اند. زمانی که به جامعه آن‌ها آسیب وارد می‌شود، آن را یک ضربه منفی می‌دانند، اما وقتی به جوامع دیگر آسیب وارد شود برایشان اهمیت ندارد.

وی گفت: جمهوری اسلامی فقط خود را از دامن مواد مخدر پاک نگه نداشته و به جوامع دیگر همواره با حساسیت نگاه کرده و بی توجه نبوده است .

حجت الاسلام علوی خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی اعتیاد را در هر نقطه از جهان آسیب می‌داند و تلاش برای از بین بردن آن را ادامه می‌دهد.

وزیر اطلاعات با بیان اینکه تنوع مواد مخدر یکی از مشکلات سال‌های اخیر است و ۸۰ نوع مواد روان گردان تولید می‌شود، افزود: آشپزخانه‌های شیشه در حال شکل گیری در کشور بودند که با ضربه‌های سربازان گمنام امام زمان ریشه این مشکل کنده شد و کمتر شاهد تولید اینگونه مواد هستیم.

علوی با اشاره به اینکه در حال حاضر بیشتر شاهد ورود مواد مخدر از کشور‌های همسایه هستیم، اظهار کرد: راه‌های حمل موادمخدر در ابتدا به صورت زمینی و دریایی بود، اما در حال حاضر از راه‌های هوایی و پهپاد نیز برای انتقال مواد مخدر استفاده می‌شود.

وزیر اطلاعات خاطرنشان کرد: با توجه به این شرایط باید مبارزه عملیاتی و حضور اطلاعاتی داشته باشیم تا ضربه‌ها را از مبدا وارد کنیم و در مبارزه با مواد مخدر تنها نیستیم چراکه ترکیه نیز مانند ما با مواد مخدر مبارزه می‌کند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.