کینه‌ سیاسی دولت، عامل حذف کارت سوخت

به گزارش رکنا، امیر خجسته، نائب رئیس کمیسیون اصل نود، با اشاره به اینکه عاملین حذف کارت سوخت و سهمیه بندی قبلی بنزین که خسارت‌های مالی سنگینی برکشور تحمیل کرد باید پاسخگوی مردم و دستگاه‌های نظارتی باشد گفت: دولت به ژنرال‌های در کابینه خود افتخار می کرد که هر کدام برای کشور مسئله ساز شدند و عملکرد زنگنه در حذف سهمیه بندی بنزین و کار سوخت قابل دفاع نیست.

نماینده مردم همدان در مجلس افزود: دولت برای حذف میراث دولت قبل با کینه عمل کرد و فارغ از مزایای طرح‌های قبلی اقدام به حذف کارت سوخت نمود که در زمان خود هزینه مالی، اجتماعی و سیاسی زیادی بابت آنها پرداخت شده بود و اکنون پس از کمتر از چهار سال باید مردم مجددا التهاب و شُک سنگین افزایش سه برابری قیمت بنزین و سهمیه‌بندی جدید را تحمل کنند.

نائب رئیس کمیسیون اصل نود با اشاره به اینکه وزارت نفت باید پاسخگو باشد و مجلس برای پاسخ به مطالبات به حق مردم باید از اختیارات خود برای پاسخگو نمودن وزیر نفت در مقابل اینهمه خسارت وارده به مردم استفاده کند، گفت: مردم منتظر واکنش نمایندگان خود هستند.

رئیس فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی ادامه داد: با سهمیه بندی بنزین و ایجاد کارت سوخت در دولت گذشته موج فزاینده مصرف بنزین کنترل شد و مصرف روزانه بنزین به ۶۰ میلیون لیتر تنزل یافت و از قاچاق سوخت تا حدودی جلوگیری شد. در چنین شرایطی اگر طرح ایراداتی داشت باید دولت تدبیر و امید اقدام به اصلاح آن می کرد نه اینکه با بهانه های غیر کارشناسی اقدام به حذف این اهرم کنترلی مهم کند. مجلس نباید سکوت کند و حقایق را به مردم بگوید.

نماینده مردم همدان با اشاره به این نکته که نظام جمهوری اسلامی هزینه سیاسی و اجتماعی زیادی در چند هفته اخیر بخاطر این بی تدبیری محرز پرداخت کرده است گفت: این بی تدبیری ادامه دارد. وقتی معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به مردم می گوید اگر خواهان کمک معیشتی هستید باید به دولت اجازه تجسس در حساب‌های بانکی بدهید؛ این نحوه گفتار با مردم یعنی کمال بی تدبیری.

منبع: افکارنیوز/برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.