عصر امروز در دادگاه انقلاب
محاکمه 10 مدیر سابق بانک سرمایه به اتهام اخلال در نظام پولی و بانکی برگزارشد
رکنا : بیستمین جلسه از دور سوم رسیدگی به پرونده بانک سرمایه بعدلزظهر امروز - شنبه - در شعبه سوم دادگاه ویژه رسیدگی به مفاسد اقتصادی و به ریاست قاضی مسعودی مقام به صورت علنی برگزار شد.
به گزارش رکنا، قاضی مسعودی مقام در ابتدای این جلسه ضمن تفهیم مفاد مواد ۱۹۳ و ۱۹۴ قانون آیین دادرسی کیفری، اظهار کرد: در جلسه گذشته بخشی از کیفرخواست متهمان توسط نماینده دادستان قرائت شد و بخش باقی مانده هم امروز قرائت می شود.
نماینده دادستان پس از حضور در جایگاه با اشاره به مقدمات و توضیحات گفته شده در جلسه گذشته، کیفرخواست ۱۰ نفر باقی مانده از ۲۱ متهم دیگر این پرونده را به شرح زیر قرائت کرد.
متهم ردیف دوازدهم، محمود لطف الله پور، فرزند علی اکبر، متاهل، فاقد سابقه کیفری، آزاد با تودیع وثیقه به اتهام مشارکت در اخلال عمده از طریق اخلال در نظام پولی و بانکی از طریق امضای ناظر بر اعطای تسهیلات غیرقانونی به مبلغ ۳۷۷ میلیارد تومان به شرکتهای زیر مجموعه پایدار قشم که حیات خلوت گروه ریخته گران در زمان ریاست خانی بوده است.
متهم ردیف سیزدهم، علی نامچیان، فرزند محمد، متاهل، فاقد سابقه کیفری، آزاد با تودیع وثیقه، رییس اداره امور شعب تهران به اتهام مشارکت در اخلال از طریق اخلال در نظام پولی و بانکی از طریق امضای ناظر بر اعطای تسهیلات غیرقانونی به 7 فقره شرکت به مبلغ 344 میلیارد و 913 میلیون و 500 هزار تومان به شرکت های جهان گستر پژواک، سیمان چوب، هدایتی و شرکت های کارتن خواب بوده است و طبق اظهارات مطلعین توسط دلاویز، امامی و هادی رضوی ساپورت مالی شده است.
متهم ردیف سیزدهم، پیمان پویان مهر، فرزند محمود، متاهل، آزاد با تودیع وثیقه رییس شعبه اسکان بانک سرمایه، به اتهام مشارکت در اخلال عمده از طریق اخلال در نظام پولی و بانکی از طریق امضای ناظر بر اعطای تسهیلات غیرقانونی به 3 فقره شرکت به مبلغ 246 میلیارد و 654 میلیون و 500 هزار تومان و تحصیل مال نامشروع به مبلغ 15 عدد سکه و 21 هزار دلار آمریکا بوده است.
متهم ردیف پانزدهم، علیرضا کلهر، فرزند غلامرضا، دکتری، فاقد سابقه کیفری، آزاد با تودیع وثیقه، به اتهام مشارکت در اخلال عمده از طریق اخلال در نظام پولی و بانکی از طریق امضای ناظر بر اعطای تسهیلات غیرقانونی به 3 فقره شرکت به مبلغ 214 میلیارد و 570 میلیون و 200هزار تومان بدهی مشکوک الوصول از طریق امضای شرکت های امامی و حاجی محمدجواد بوده است.
متهم ردیف شانزدهم، نصرت الله فرخی، فرزند غلامحسین، آزاد با تودیع وثیقه به اتهام مشارکت در اخلال عمده از طریق اخلال در نظام پولی و بانکی از طریق امضای ناظر بر اعطای تسهیلات غیرقانونی به 3 فقره شرکت هدایتی به مبلغ 260 میلیارد تومان بوده است.
متهم ردیف هفدهم، عباس عبدی، فرزند محمد یوسف، فاقد سابقه کیفری، آزاد با تودیع وثیقه به اتهام مشارکت در اخلال عمده از طریق اخلال در نظام پولی و بانکی از طریق امضای ناظر بر اعطای تسهیلات غیرقانونی به 2 فقره شرگت به مبلغ 166 میلیارد و 654 میلیون و 500 هزار تومان بوده است.
متهم ردیف هجدهم،محمد سرخیل، فرزند اسد الله، فاقد سابقه کیفری، آزاد با تودیع وثیقه به اتهام مشارکت در اخلال عمده از طریق اخلال در نظام پولی و بانکی از طریق امضای ناظر بر اعطای تسهیلات غیرقانونی به 2 فقره شرکت به مبلغ 162 میلیارد و 551 میلیون و 900 هزار تومان و تحصیل مال از طریق نامشروع به مبلغ 230 میلیون تومان و یک خودروی تویوتا از موحدی بوده است.
متهم ردیف نوزدهم، سعید حسن زاده، فرزند عزیز، فاقد سابقه کیفری، آزاد با تودیع وثیقه به اتهام اخلال عمده از طریق اخلال در نظام پولی و بانکی از طریق امضای ناظر بر اعطای تسهیلات غیرقانونی به 4فقره شرکت به مبلغ 57 میلیارد و 572 میلیون و 800 هزار تومان بوده است.
متهم ردیف بیستم، علی پور منزه، فرزند موسی، متاهل، فاقد سابقه کیفری، آزاد با تودیع وثیقه به اتهام اخلال عمده از طریق اخلال در نظام پولی و بانکی از طریق امضای ناظر بر اعطای تسهیلات غیرقانونی به مبلغ 50 میلیارد تومان به شرکت جاوید گشت آرکا بوده است.
متهم ردیف بیست و یکم، محمدرضا خایانی، لیسانس، متاهل، فاقد سابقه کیفری آزاد با تودیع وثیقه، به اتهام مشارکت در اخلال عمده از طریق اخلال در نظام پولی و بانکی از طریق امضای مصوبات ناظر بر اعطای تسهیلات غیرقانونی به شرکت جاوید گشت آرکا به مبلغ 50 میلیارد تومان و امضای تسهیلات به شرکت های هدایتی، امامی، شاملویی و سامان مدلل بوده است.
به گزارش رکنا ، قاضی مسعودی مقام در پاسخ به درخواست یکی از متهمان بانک سرمایه مبنی بر فرصتی دیگر برای دفاع گفت: از خودتان دفاع کنید. از اطاله دادرسی خبری نیست.
اسدالله مسعودی مقام رئیس شعبه سوم دادگاه ویژه رسیدگی به جرایم اخلال گران و مفسدان اقتصادی روز شنبه در بیستمین جلسه رسیدگی به اتهامات مدیران سابق بانک سرمایه از مجید زاهدی خواست تا از خود دفاع کند ولی زاهدی به بهانه اینکه مدارکی را برای ارائه در دسترس ندارد، از قاضی مهلتی دیگر خواست ولی رئیس دادگاه با این درخواست مخالفت کرد.
زاهدی که متهم به مشارکت در اخلال عمده در نظام اقتصادی از طریق هفت فقره خیانت در امانت به مبلغ ۴۹۰ میلیارد تومان و دریافت دو خودروی بی ام و سراتو است، گفت: من برای دفاع از خودم به مدارک و اسنادی نیاز دارم که می خواهم در جلسه بعدی ارائه کنم.
مسعودیمقام گفت: شما در جلسات قبلی حاضر بودید و مدت مدیدی است که در دادگاه و دادسرا حاضر میشوید.
متهم گفت: مدارک مورد نیازم را ضابطین قضایی از من دریافت کردهاند.
قاضی گفت: شما درباره روابطی که با خیرالله بیرانوند سرپرست وقت بانک سرمایه داشتید، توضیح دهید و بعداً مدارک خود را به دادگاه ارائه دهید.
وی افزود: شما در جلسه بیرانوند دائماً می گفتید که مستندات را ارائه میکنم ولی حالا می گویید اسناد به دست من نرسیده است. از اطاله دادرسی خبری نیست.
قاضی ادامه داد: کسانی که از بیرون مطالبی را قید میکنند باید بدانند که تاثیری در مجازات شما نخواهد داشت.
قاضی مسعودی مقام در پاسخ به درخواست دوباره متهم گفت: جلسه بعدی نداریم. باید الان از خود دفاع کنید و اگر دفاعی ندارید، بنشینید تا وکیل تان از شما دفاع کند.
رئیس دادگاه افزود: شما به دلیل هماهنگی بیرونی و اسامی اشخاصی که باید کتمان کنید، مطالبی دیگر را بیان می کنید ولی باید بدانید دفاع موثر به نفع شماست.
متهم گفت: من در زندان بودم و فقط هفته گذشته روز چهارشنبه توانستم به مدت ۲۰ دقیقه با وکیلم صحبت کنم.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
ارسال نظر