چرا وزیر نفت مسئول پیگیری «سانچی» نشد؟
رکنا: بالاخره علت انتخاب وزیر کار از سوی رئیس جمهور برای پیگیری حادثه نفتکش سانچی مشخص شد.
در کنفرانس خبری سه شنبه کمیته پیگیری حادثه Incident نفت کش سانچی عاقبت مشخص شد که چرا علی ربیعی سرپرست کمیته پیگیری این حادثه بوده و وزارت کار وظیفه اصلی را در پیگیری این ماجرا به عهده داشت است.
به گزارش عصر خبر، بالاخره علت انتخاب وزیر کار از سوی رئیس جمهور برای پیگیری حادثه نفتکش سانچی مشخص شد.
در کنفرانس خبری سه شنبه کمیته پیگیری حادثه نفت کش سانچی عاقبت مشخص شد که چرا علی ربیعی سرپرست کمیته پیگیری این حادثه بوده و وزارت کار وظیفه اصلی را در پیگیری این ماجرا به عهده داشت است.
با توجه به مباحث مطرح شده در جریان مصاحبه وزیر کار مبنی بر این که بخش اعظم سهام شرکت ملی نفت کش متعلق به سازمان تامین اجتماعی و صندوق بازنشستگی کشوری است، علی ربیعی وزیر کار به عنوان مهم ترین مقام ارشد مرتبط و مسئول مستقیم بالادستی باید متولی اصلی پیگیری مباحث مرتبط با این حادثه و ساماندهی تیم امداد و رابط با سایر کشورها می شده است.
در روزهای گذشته علامت های سوال زیادی در افکار عمومی مبنی بر عدم دخالت وزارت خانه های نفت و راه و شهرسازی در مدیریت این حادثه مطرح شده بود که حالا برطرف شده است.
اعضای هیات مدیره شرکت ملی نفتکش به شرح زیر است:
آقای سید احمد مقیمی: رئیس هیات مدیره
آقای هادی میرزایی: عضو هیات مدیره
آقای شهشهانیپور: عضو هیات مدیره
آقای محمد اکبری : عضو هیات مدیره
آقای احمد محمدیزاده : عضو هیات مدیره
آقای کیان ارثی: مدیر عامل و عضو هیات مدیره
از طرفی روابط عمومی وزارت نفت نیز اعلام کرده است: شرکت ملی نفتکش ایران سالها پیش از وزارت نفت و شرکت ملی نفت ایران منفک و سهام عمده و اداره آن به مجموعههای تحت مدیریت وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی واگذاری شده است.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
می بایست یک کارشناس علوم دریایی یا کشتیرانی می رفت وقتی برای دندان درد چشم پزشک روانه می کنند چه انتظاری برای رفاه مردم باید داشت اما این اتفاقات اخیر برخی ها را زیر و رو کرده است