مصرف قارچ عامل بروز چه بیماری هایی است؟

دکتر سمیه ذاکری درباره برخی عوارض مصرف قارچ اظهار کرد: "قارچ" به‌اسم فُطر در کتب طب ایرانی دارای طبیعت سرد و تر است, مصرف مداوم آن موجب نازایی و بیماری‌های سرد و تر مانند سکته و فلج می‌شود؛ بهتر است کمتر مصرف شده و هنگام پختن آن، افزودن پونه، شوید و روغن زیتون به کاهش ضرر آن کمک می‌کند.

وی افزود: "قارچ" تولید‌کننده خون غلیظ و "عَفِن" است یعنی عفونت‌پذیری خون حاصل از قارچ بالاست؛ بچه‌هایی که سرما می‌خورند اگر به آنها سوپ حاوی قارچ داده شود, مدت عفونت و بیماری طولانی‌تر خواهد شد.

این دانشجوی دکترای تخصصی طب ایرانی تصریح کرد: "قارچ" نفّاخ و دیر‌هضم بوده و برای معده‌های ضعیف، مضر است؛ مصرف "قارچ" کولیت و قولنج روده‌ای را بروز می‌دهد, خصوصاً خوردنش با تخم‌مرغ و گوشت مضر‌تر است و از همه بدتر اینکه بعد از خوردن آن، آب سرد مصرف شود.

ذاکری خاطرنشان کرد: "قارچ" قاطع نسل است؛ این جمله در کتاب مخزن‌الادویه حکیم عقیلی خراسانی از حکما و اطبای برجسته طب سنتی ایرانی به‌صراحت بیان شده است؛ افرادی که مشکل ناباروری دارند, دقت‌ کنند "قارچ" باید کاملاً از سبد غذایی آنها حذف شود.

وی یادآور شد: "قارچ" بیشتر مصارف موضعی به‌عنوان ضماد و... را دارد و اصلاً ماده خوراکی نیست که متأسفانه امروزه خیلی باب شده و خصوصاً در افراد مبتلا به کبد چرب به‌دلیل غلظتی که در خون ایجاد می‌کند، بسیار مضر است.

برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

 

وبگردی