درمان آلزایمر با یک داروی اثربخش
رکنا: درمان آلزایمر با یک داروی مفید و اثربخش محقق شد.
متخصصان در مسیر تحقیقات خود برای درمان آلزایمر به نتایج مفید و اثربخش یک دارو پی بردند.بیماری آلزایمر یکی از رایجترین انواع زوال عقلی است که حدود ۵.۷ میلیون نفر در آمریکا و ۴۶.۸ میلیون نفر از مردم جهان به این بیماری مبتلا هستند.
این بیماری با علائمی از قبیل از بین رفتن قدرت حافظه، ناتوانی در حل مشکلات و احساس گیجی همراه است. در حال حاضر، درمانهای رایج برای بیماری آلزایمر بر کاهش روند پیشرفت برخی از علائم آن و کنترل تاثیر آن روی وضعیت رفتاری و روانی متمرکز است.
در این بررسی جدید گروهی از متخصصان انگلیسی دریافتند دارویی که تاکنون برای درمان بیماری کبد مورد استفاده بوده میتواند به مقابله با بیماری آلزایمر نیز کمک کند.
پیش از این نتایج مطالعات نشان داده داروی "اورسودوکسی کولیک اسید" که در درمان بیماری کبدی تجویز میشود، میتواند روند پیشرفت بیماری پارکینسون را متوقف کند. در این مطالعه مشخص شد این دارو عملکرد میتوکندری را در برخی مبتلایان به بیماری پارکینسون بهبود میدهد.
میتوکندری انرژی مورد نیاز سلولها برای رشد و تقسیم شدن را تامین میکند.در بیماری آلزایمر، عملکرد نامطلوب میتوکندری میتواند فاکتور موثری باشد و ظاهرا این تغییرات حتی پیش از آنکه پلاکهای پروتئینی سمی در مغز انباشته شود، رخ میدهد.
محققان انگلیسی با توجه به این شرایط تصمیم گرفتند تاثیر داروی اورسودوکسی کولیک اسید را برای مقابله با مشکل عملکرد نامطلوب میتوکندری در مبتلایان به آلزایمر مورد بررسی قرار دهند.
به گزارش مدیکال نیوز تودی، آنها با استفاده از بافتهای جمع آوری شده از بیماران مبتلا به آلزایمر مشاهده کردند که داروی موجود در درمان بیماری کبد میتواند عملکرد میتوکندری را در بیماری آلزایمر نیز بهبود بخشد.
اخبار 24 ساعت گذشته رکنا را از دست ندهید
ارسال نظر