۸ درمان خانگی برای دفع سنگ کلیه

عدم جذب کلسیم و دفع فسفر در کلیه پوکی استخوان و شکستگی را در پی دارد. نارسایی های کلیه می تواند موجب بروز پوکی استخوان، نرمی و شکستگی استخون خارش شدید زخم های پوستی شود.

به همین دلیل میزان فسفر مصرفی را کاهش دهید. برخی غذاها حاوی مقدار زیادی فسفر هستند. برای کمک به حفظ سلامت استخوان ها مصرف اینگونه غذاها را قطع یا محدود کنید. یک متخصص تغذیه مربوط به بیماران کلیوی می تواند برای این کار به شما کمک کند.

کلیه های سالم به حفظ میزان طبیعی فسفر و کلسیم در بدن کمک می کنند. زمانی که کلیه های شما فعالیت نداشته باشند مقدار زیادی فسفر در خون تجمع می یابد و این امر موجب می شود بدن کلسیم را از استخوان ها بیرون کشیده و آنها را ضعیف کند.

کلیه های سالم در استفاده صحیح از ویتامین D به بدن کمک می کند. زمانی که کلیه ها فعالیت نداشته باشند بدن آنچنان که باید، نمی تواند از ویتامین D استفاده کند و این امر نیز موجب ضعف در استخوان ها می شود.

عوارض بیماری کلیه

چگونه از بیماری خود مطلع شویم؟

بیماری استخوان مدت ها قبل از بروز علائم آغاز می شود. به این علت معمولا با نام فلج کننده خاموش شناخته می شود. تنها راه اطلاع از بروز این بیماری انجام آزمایش است. پزشک Doctor شما تعدادی آزمایش برای چک کردن سطح مواد شیمیایی در بدن که بر سلامت استخوان ها موثر هستند، انجام می دهد. تجویز پزشک ممکن است شامل مواردی مانند آزمایش خون برای چک کردن کلسیم، فسفر، هورمون پاراتیروئید و ویتامین D، اسکن تراکم استخوان یا اشعه ایکس و نمونه برداری از استخوان باشد.

به چه علت پیشگیری یا درمان بیماری استخوان بسیار اهمیت دارد؟

بیماری کلیوی افراد را در معرض ابتلا به درد استخوان یا مفاصل، شکستگی استخوان، عفونت ها و بیماری پوستی قرار می دهد.

عواملی که موجب ضعف استخوان می شوند می توانند خطر ابتلا به حملات قلبی را نیز به همراه داشته باشد. برای پیشگیری یا درمان بیماری استخوان با پزشک خود مشورت کنید. گام های ساده ای از بروز بیماری استخوان جلوگیری می کنند، مانند تغییر در رژیم غذایی.

بیماری استخوان چگونه درمان می شود؟

برای حفظ سلامت استخوان هایتان گام های زیادی وجود دارد. پزشک شما ممکن است پیشنهادات زیر را ارائه دهد:

میزان فسفر مصرفی را کاهش دهید. برخی غذاها حاوی مقدار زیادی فسفر هستند. برای کمک به حفظ سلامت استخوان ها مصرف اینگونه غذاها را قطع یا محدود کنید. یک متخصص تغذیه مربوط به بیماران کلیوی می تواند برای این کار به شما کمک کند.

شیر، پنیر، ماهی، گوشت قرمز، نخود و لوبیا، کره، بادام زمینی و گردو، نان، غلات، سبوس، کاکائو و نوشابه های تلخ حاوی فسفر زیادی هستند. برای مصرف این مواد با پزشک خود مشورت کنید.

ورزش کنید. انجام تمرینات ورزشی به استقامت استخوان ها و جلوگیری از شکستگی آنها کمک می کند.

از مصرف تنباکو بپرهیزید؛ چرا که مصرف آن به پیشرفت بیماری کمک می کند.

از برنامه درمانی خود پیروی کنید. داروهایتان را طبق نسخه پزشک مصرف کنید و از هیچ یک از جلسات دیالیز صرف نظر نکنید. دیالیز باعث می شود از شر فسفرهای اضافی که عامل بروز بیماری استخوان است، راحت شوید.

برنامه درمانی خود را تنظیم کنید. اگر میزان فسفر شما همچنان پس از تغییر رژیم غذایی و مصرف دارو بالا بود، پزشک برای درمان بیماری استخوان شما دیالیز بیشتری تجویز خواهد کرد.

اخبار اختصاصی سایت رکنا را از دست ندهید:

تجاوز به زن باردار در خیابان خلوت / اعتراف عجیب مرد 31 ساله +عکس

مچ زنم را با مرد غریبه در اتاق خواب گرفتم!

بی رحمی یک زن هنگام سقوط زنی دیگر! + جزییات

دختر 3 ساله همخوابی عمو و مادرش را به پدرش خبر داد

مرد شیاد به پست بد آدمی خورد! / عجیب ترین گروگانگیری در ایران!

فیلم های ناجور اعظم را از راه بدر کرد!

مرد 27 ساله در غار تاریک زندانی بود / گروگانگیران مسلح وحشت آفرین بودند + جزییات

تجاوز 4 کرکس به زنان و دختران شهری در باغ های زرند

قاتل ترنم 4 ساله برای مادر مطلقه او همخانه بود نه شوهر! + عکس

اقدام شنیع تازه داماد بخاطر جهیزیه عروس تهرانی!

تجاوز معلم منحرف به دانش آموز 14 ساله در کلاس + فیلم و عکس

زن شوهر دار آنقدر مهرداد را تحریک کرد تا کاملا عاشق او شد / وقتی شوهر بی نوا فهمید... + عکس

وبگردی