تنها ماده غذایی که نمره اش 20 شده است

بیماری های قلبی:
مصرف ماهی با کاهش خطر مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی همراه است. ماهی اسیدهای چرب امگا ۳ دارد که خاصیت ضد التهابی آنها به حفظ سلامت قلب و جلوگیری از بیماری های مزمن کمک می کند.
بارداری سالم:
از آنجا که اسید چربDHA‌موجود در روغن ماهی برای رشد چشم ‌ها و مغز جنین مفید است برای همین مصرف روغن ماهی برای زنان باردار نیز توصیه می‌ شود. روغن ماهی از تولد زودرس یا تولد نوزاد زیر وزن طبیعی و نیز از سقط جنین جلوگیری می‌ کند.
آلزایمر:
مصرف غذاهای دریایی با کاهش خطر ابتلا به بیماری آلزایمر ارتباط دارند. کسانی که به طور منظم ماهی مصرف می کننند، ماده خاکستری مغزشان بیشتر است.
 افسردگی:
غذاهای دریایی برای حفظ سلامت روان، منابعی شگفت انگیز محسوب می شوند. در حالی که ماهی سرشار از پروتئین، ویتامین هایی همچون آ، ب و دی و املاح معدنی از جمله کلسیم، فسفر، ید، آهن، مس است، اما چربی و کلسترول کمی دارد. به طور کلی، مصرف ماهی به طور مکرر و به مقدار کافی می تواند خطر ابتلا به افسردگی را تا ۱۷ درصد کاهش دهد.
ویتامین دی:
ماهی دارای بالاترین سطح ویتامین دی است. این ویتامین برای جذب کلسیم در استخوان ها و پیشگیری از پوکی استخوان ضروری است.
 سلامت چشم:
 مصرف اسید چرب امگا ۳ از چشم ‌ها در برابر عارضه تحلیل نقطه ماکولار چشم جلوگیری می کند و همچنین خطر بروز سندرم خشکی چشم را کاهش می ‌دهد.
 خواب:
 سطح بالای ویتامین دی موجود در ماهی به بهبود کیفیت خواب کمک می کند.
 پوست و مو:
امگا ۳به حفظ رطوبت در سلول ‌های پوستی، تولید ماده مفید کلاژن و برطرف کردن لکه ‌های پوستی کمک می ‌کند و در نهایت موجب حفظ جوانی و شادابی در چهره می ‌شود.
 آرتریت:
از آنجا که ماهی خواص ضد التهابی دارد، به کاهش درد و تورم در مبتلایان به آرتریت کمک می کند. مصرف بیشتر ماهی همچنین منجر به کاهش فعالیت بیماری در آرتریت روماتوئید می شود.
کاهش وزن :
مصرف ماهی به درمان فشار خون بالا و چاقی کمک می ‌کند. بر اساس یک مطالعه تخصصی در استرالیا، یک رژیم غذایی برای کاهش وزن اگر با مصرف مرتب مقدار مشخصی از ماهی همراه باشد بسیار موثرتر و موفق ‌تر خواهد بود.
کلسترول:
 اسیدهای چرب امگا ۳ موجود در ماهی در کاهش سطح ال دی ال یا همان کلسترول بد موثر است. همچنین این اسیدهای چرب به افزایش سطح اچ دی ال یا کلسترول خوب کمک می کنند.
 سکته مغزی:
خوردن ماهی ۵ بار یا بیشتر در هفته احتمال سکته ایسکمیک (که توسط لخته خون ایجاد می شود) را تا ۳۲درصد کاهش می دهد حتی یک تا سه وعده ماهی کباب شده یا پخته در ماه این احتمال را تا ۱۵درصد کاهش می دهد.
 بیماری های خود ایمنی:
مصرف ماهی های چرب خطر ابتلا به بیماری های خود ایمنی مانند دیابت نوع ۱ را کاهش می دهد. مقادیر بالای ویتامین دی موجود در ماهی باعث افزایش ایمنی بدن و متابولیسم گلوکز می شود.
 سرطان:
 سرطان هایی نظیر سرطان های گوارشی، سرطان حفره دهانف روده بزرگ و پانکراس در کسانی که حداقل هفته ای دو بار ماهی می خورند نسبت به سایرین کمتر است.
 متابولیسم:
اسیدهای چرب امگا ۳ ماهی تاثیر مثبتی بر متابولیسم  دارند. چربی های سالم باعث افزایش متابولیسم حتی در حالت استراحت می شوند.
فشار خون:
امگا ۳ دارای خواص ضدالتهابی و ضدانعقادی است به همین سبب در کاهش فشار خون نقش دارد.
 ایدز:
مطالعات انجام شده از سوی کارشناسان برنامه علوم تغذیه‌ ای در لزینگتون ثابت کرده است  روغن ماهی با کاهش سطح تری گلیسیرید خون حتی در درمان ایدز نیز نقش موثر و مفیدی ایفا می ‌کند.
 مغز و  اعصاب:
مصرف ماهی به بهبود عملکرد مغز، تقویت حافظه و قدرت استدلال و تقویت قدرت تمرکز کمک می‌ کند. روغن ماهی جریان خون را بهبود می ‌بخشد و حتی روی هورمونها و سیستم ایمنی بدن  تاثیرگذار است که در نهایت بر سلامت مغز تاثیر می‌ گذارد.
سلامت ناخن‌ ها:
مصرف مداوم روغن ماهی به بهبود بافت و سلامت ناخن‌ ها نیز کمک می ‌کند و از این رو می ‌توان از آن در تولید ترکیبات تقویت کننده ناخن‌ ها استفاده کرد.
مقابله با آسم:
روغن ماهی در بهبود مشکلات تنفسی نظیر آسم، بسیار تاثیرگذار است. این مکمل سودمند به کاهش حملات آسمی و تنفسی آسانتر کمک می ‌کند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.