ماجرای استعفای عجیب در وزارت راه و شهرسازی؛ علت چیست؟
رکنا سیاسی: فرید فرهمند مدیرکل دفتر بازرسی، مدیریت عملکرد و حقوق شهروندان وزارت راه و شهرسازی به فاصله حدود ۲ ماه پس از انتصاب از سوی فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی از سمت خود استعفا داده است.

مدیریت عملکرد و حقوق شهروندان وزارت راه و شهرسازی به فاصله حدود ۲ ماه پس از انتصاب از سوی فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی از سمت خود استعفا داده است.
به گزارش تسنیم، مدیرکل دفتر بازرسی، مدیریت عملکرد و حقوق شهروندان وزارت راه و شهرسازی به فاصله حدود ۲ ماه پس از انتصاب از سمت خود استعفا داد.
فرید فرهمند مدیرکل دفتر بازرسی، مدیریت عملکرد و حقوق شهروندان وزارت راه و شهرسازی به فاصله حدود ۲ ماه پس از انتصاب از سوی فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی از سمت خود استعفا داده است.
وی ۸ اسفندماه سال گذشته با حکم وزیر جایگزین حسین مذنب شده بود. مذنب مهرماه سال ۱۴۰۰ از سوی رستم قاسمی وزیر فقید راه و شهرسازی به این سمت منصوب شده بود.
-
اولین فیلم سورپرایز فوق عاشقانه رضا گلزار برای زن جذابش آیسان / دل خیلی از دخترا شکست !
ارسال نظر