زیارتگاهی ناشناخته در تهران +تصاویر

برای کسانی که با این آرامگاه زیارتی آشنا نیستند، احتمالاً قرار گرفتن دو نام در کنار یکدیگر کمی غریب به نظر می رسد. طبق روایاتی که وجود دارد و براساس گفته های خادمان این آرامگاه، این دو در هنگام کمتر از 15 سال سن داشته اند. امامزاده عینعلی حدود 7 تا 11 سال و امامزاده زینعلی بین 13 تا 15 سال بوده اند. انها در همین مکان به شهادت رسیده اند و دفن شده اند. بعدها در سال 1337 بوده است که ناصر فرمانفرما این آرامگاه زیارتی را به نام امامزاده عینعلی زینعلی می سازد. این مقبره در وسط یک حیاط زیبا قرار دارد و از دیرباز اهالی محله پونک تهران عزیزان خود را در حیاط این آرامگاه دفن می کنند.

1__hamgardi_امامزاده-های-تهران

1__hamgardi_5956704_915



برای رسیدن به مقبره این دو امامزاده در پونک تهران باید به بزرگراه اشرفی اصفهانی، میدان پونک، بلوار پونه یک، کوچه پونه سه بروید. برای رفتن هم مسیرهای وسایل نقلیه عمومی وجود دارد. کافی است اتوبوس های BRT داخل بزرگراه اشرفی اصفهانی را سوار و در ایستگاه مجتمع قضایی پیاده شوید. خیابان پونه یک روبروی این ایستگاه قرار دارد و باقی آن نیز کاملاً مشخص است. کوچه ای که به این آرامگاه زیارتی می رسد، بسیار باصفا و از آن کوچه باغ های قدیمی و چشم نواز است. پارکینگی در نزدیکی این امامزاده وجود ندارد و کوچه های تنگ منتهی به آن، کار را برای کسانی که با خودروی شخصی به آنجا می روند کمی سخت می کند.
امامزاده عینعلی و زینعلی محله پونک تهران

1__hamgardi_امامزاده عینعلی 1384



این امامزاده از بیرون به شکل یک مربع دیده می شود. اما وقتی وارد آن می شوید، شکل هشت ضلعی به خود می گیرد. در سال 1376، بنای داخلی آن توسط مرحوم فریدون پرهیزگار بازسازی شده است. ضریح جدیدی نیز که اثر استاد ابوالحسنی میبدی بوده، جایگزین ضریح چوبی مشبک قدیمی آن می شود تا زایران این دو، فضای بهتری را در این آرامگاه زیارتی حس کنند. مراسم مذهبی مختلف از جمله مراسم تاسوعا و عاشورا در این محل برگزار می شود و همه ساله، زایران زیادی به آن سر می زنند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

 

وبگردی