شگفتی و شوک در دنیای زیر آب؛ شبح کوسه مخوف کشف شد!
رکنا: کشف گونهای نادر و عجیب از «شبح کوسه» با سر بزرگ و چشمهای رنگینکمانی در اعماق دریای آندامان توسط دانشمندان، تعداد کیمراهای جهان را به 54 گونه رسانده و رازهای بیشتری از دنیای ناشناخته اعماق دریا را فاش کرد.

به گزارش رکنا، گونهای ناشناخته از "شبح کوسه" به دانشمندان معرفی شد! این موجود دریایی که ویژگیهای ظاهری عجیبی مانند چشمهای رنگینکمانی، بالههای پرمانند و سر بزرگ دارد، برای نخستینبار در اعماق دریای آندامان واقع در سواحل تایلند مشاهده شده است. این گونه جدید که نام علمی آن "Chimaera supapae" است، متعلق به خانواده ماهیهای غضروفی کیمراهاست؛ خانوادهای که از قدیمیترین ماهیهای عصر حاضر به شمار میروند. از آنجا که این موجودات به کوسه ها شباهت دارند، گاهی با عناوین دیگری مانند موشماهی یا شبحماهی نیز شناخته میشوند.
ویژگیهای خاص شبحکوسه
شبحکوسهها عموماً در اعماق تاریک اقیانوسها و در محیطهایی با عمق بیش از ۵۰۰ متر زندگی میکنند. به دلیل محل زیست خاصشان، مشاهده این موجودات غریب امری بسیار نادر است. این گونه جدید نیز در مکان عمیقی از دریای آندامان کشف شده که در برخی نقاط، عمق آب آن به بیش از ۴۴۰۰ متر میرسد. بنا بر یافتههای دانشمندان، این موجود مخوف از شکار حیواناتی نظیر نرمتنان، کرمها و سختپوستان تغذیه میکند.
افزایش گونههای کیمرا
شایان ذکر است که تا پیش از کشف این گونه تازه، دنیا شاهد وجود تنها ۵۳ گونه از کیمراها بود. با اضافه شدن این شبحکوسه جدید که بهنوعی خویشاوندان دور کوسهها محسوب میشوند، تعداد گونههای کیمرا به ۵۴ افزایش یافته است. این تنوع زیستی جدید، ارزش علمی و اکولوژیکی قابل توجهی دارد و میتواند به درک بهتر از حیات دریایی کمک شایانی کند.
-
فیلم / پرنده ماهی از ماهی بزرگ و پرنده فرار میکند
ارسال نظر