دعوت فرنگی کاران خوزستانی به تیم ملی
کدخبر:
994558
لینک کپی شد
رکنا: هشت خوزستانی به نخستین اردوی تیمملی کشتی فرنگی نونهالان دعوت شدند.
کدخبر:
994558
لینک کپی شد
![دعوت فرنگی کاران خوزستانی به تیم ملی](https://cdn.rokna.net/thumbnail/ockDCoxb42zB/yYGYIWiRH1jE7SFsFf8OS8GtVdPr30fs0wJj5HjN1IuvcJmljcN6H8bAsgVZzpzYCc2Paf9tWNy3TqJ7J2yYx6_iJ_9nS3dv9VaDD9pzMsmGiYQZhOmIlhgOn3kc4a2c2S39D73np2SvtfuJ1_NwVg,,/%D9%88%D8%B1%D8%B2%D8%B4+%DA%A9%D8%B4%D8%AA%DB%8C.jpg)
به گزارش رکنا از خوزستان، نخستین اردوی تیم ملی کشتی فرنگی نونهالان از ۱۷ تا ۲۴ اردیبهشت ماه در خانه کشتی شهید ابراهیم هادی، کمپ تیمهای ملی کشتی شهید حاج قاسم سلیمانی برگزار خواهد شد که ۸ ورزشکار و یک مربی از خوزستان در این اردو شرکت میکنند.
در وزن ۳۵ کیلوگرم سجاد محمدی، در وزن ۳۸ کیلوگرم حسین بذرافکن، در وزن ۴۸ کیلوگرم امیر کاظمی و سالار صدیقی، در وزن ۵۷ کیلوگرم آرمین قولیگله، در وزن ۶۲ کیلوگرم کوروش عبدولی و در وزن ۷۵ کیلوگرم امیرحسین علوانی و نوید سعیدیان به این اردو فراخوانده شدهاند.
همچنین پرویز زیدوند به عنوان مربی از خوزستان در این اردو شرکت خواهد کرد.
-
فیلم زیباییهای برفی جاده جنگلی دالخانی رامسر
ارسال نظر