پیشنهاد معافیت پروژه یون‌درمانی از تعرفه روی میز هیات دولت

به گزارش رکنا، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر هیات دولت ، لزوم استفاده از فناوری‌های نوین هسته‌ای با استفاده از پرتوهای یون‌ساز جهت درمان قطعی بافت‌های سرطانی و جلوگیری از رشد آنها از اهمیت خاصی در درمان بیماران سرطانی به ویژه کودکان و ارتقای کیفیت سلامت جامعه دارد.

در این راستا، با بهره‌گیری از شتاب‌دهنده سینکروترون با قابلیت پرتو درمانی با پروتون و کربن به صورت توأمان که در حال حاضر در سطح جهان تنها شش کشور دارنده این فناوری هستند، پروژه‌ای عظیم و خاص در استان البرز که هفتمین مرکز در سطح جهان و اولین مرکز ملی یون درمانی کشور و غرب آسیا محسوب می‌شود، با همت دولت تدبیر و امید و سازمان انرژی اتمی ایران و هم‌افزایی بسیار خوب استانی و ملی در دست احداث و اجرا است.

نظر به اهمیت و ماهیت ویژه این پروژه که با همکاری کشور اتریش آغاز شده و در راستای زمان‌بندی مشخص، مطلوب، هدفمند و بسیج تمامی دستگاه‌های اجرایی، مقرر است طبق برنامه‌ریزی و زمان‌بندی صورت گرفته تا آخر دولت دوازدهم بخش‌هایی از آن با سرمایه‌گذاری حدوداً ۲۰۰ میلیون یورو و ۷۰۰ میلیارد تومان مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

لذا با توجه به اینکه این مجموعه که مراحل اجرایی آن از ۲/۵ سال پیش آغاز شده و می‌تواند به عنوان یکی از افتخارات و دستاوردهای مهم نظام جمهوری اسلامی ایران محسوب شود، سازمان انرژی اتمی ایران پیشنهاد کرده این پروژه از پرداخت تعرفه‌های مربوط به تأییدیه‌های اسناد حمل تجهیزات و اخذ خدمات کنسولی که از طریق سفارت جمهوری اسلامی ایران در وین (پایتخت اتریش) دریافت می‌شود، معاف شود.

میزان کمک هزینه پرداختی به مراکز غیردولتی و حق پرستاری یا مددکاری در سال ۱۳۹۹ تعیین شد/ معافیت از پرداخت سود بازرگانی برای واردات لپ تاپ‌های اهدایی به دانش آموزان محروم

مرکز ملی یون درمانی ایران با مجهز بودن به سه اتاق درمان و آخرین فناوری‌های نوین در سطح جهان که به عنوان هفتمین مرکز پیشرفته درمان و تحقیقات سرطان در دنیا محسوب می‌شود، قادر خواهد بود سالانه حدود ۲۴ هزار جلسه پرتو درمانی را به بیماران مبتلا به سرطان ارایه کرده و به علاوه، این مرکز به یک اتاق تحقیقات مجهز است که با استفاده از پرتوهای پروتون و کربن فعالیت‌های تحقیقاتی و توسعه‌ای در حوزه‌های فیزیک، علم مواد، پزشکی و... را به صورت عملیاتی و استفاده حداکثری از شتابدهنده مورد اشاره برای تومورهای بزرگ انجام خواهد داد.

مرکز یاد شده با استفاده از پرتوهای پروتون و کربن قادر خواهد بود تومورهای نزدیک نقاط حساس به غدد سرطانی در جمجمه، مغز، نخاع، چشم، کبد، ریه، پروستات و... را به صورت قطعی درمان کرده، به نحوی که دُز رسیده به بافت سالم، عواقب طولانی مدت و احتمال وقوع سرطان‌های ثانویه نیز کاهش یابد.

حمل و نقل تجهیزات مورد اشاره با همکاری دولت اتریش و برحسب تمهیدات صورت گرفته، از آذر ماه سال جاری آغاز شده است.

این پیشنهاد هم‌اکنون سیر مراحل بررسی و تصویب را در کمیسیون اقتصاد دولت طی می‌کند.آخرین قیمت های بازار ایران را اینجا کلیک کنید.