حمله سگ های وحشی به دختر دانشجو در بندرعباس

به گزارش رکنا، تنها با قدم زدن در سطح شهر بندرعباس، در هر محله‌ای با چندین سگ ولگرد مواجه می شویم که ترس از گاز گرفتن و حمله ناگهانی آنان برای بسیاری از شهروندان مشکل ساز بوده است همچنین تعداد این سگ‌ها در سال‌های اخیر افزایش قابل توجهی داشته و متاسفانه فکری اساسی برای جمع‌آوری آن‌ها نمی‌شود.

این در حالی است که وجود این سگ‌ها تنها به خیابان‌ها و محلات سطح شهر منتهی نمی‌شود و متاسفانه در سطح بیمارستان‌ها و دانشگاه‌های این شهر وجود داشته و همواره مشکلات بسیاری را برای دانشجویان و کارکنان آن پیش می‌آورد.

این بار در شب گذشته یکی از دانشجویان دختر سال آخر پزشکی که مشغول خدمت رسانی به بیماران بخش کووید ۱۹ در بیمارستان شهید محمدی بوده، در مسیر بخش از محل استراحت‌شان، مورد حمله یکی از سگ‌های ولگرد این بیمارستان قرار می‌گیرد.

در این رابطه رئیس شورای صنفی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: در مسیر پاویون به بخش، یکی از سگ‌های ولگرد بیمارستان به دانشجوی دختر حمله و پای او را گاز می گیرد که با داد و فریاد وی، دانشجویان به کمکش می‌آیند.

یاشار فلاحتی ادامه داد: متاسفانه این دانشجو از ناحیه زانو و دست راست دچار ضربه و خونریزی و از ناحیه آرنج چپ دچار گازگرفتگی توسط سگ می‌شود. سپس این دانشجو در اورژانس بیمارستان تحت مداوا قرار گرفت و واکسن هاری برای وی تزریق شد. علاوه بر آن خساراتی نیز به لباس و کفش وی نیز وارد شد.

رئیس شورای صنفی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان اظهار کرد: از زمان تغییر ریاست بیمارستان تقریبا کلیه پیگیری‌های ارجاع داده شده به رئیس بیمارستان بدون نتیجه مانده و در چند ماه اخیر با اضافه شدن مشکلات شیوع کرونا، مسائل دانشجویان بسیار حاد شده است.

او اظهار کرد: حل شدن این مشکلات، در کنار تعاملات و همکاری‌های بسیار خوب معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی و همچنین رئیس دانشگاه با شورای صنفی دانشکده پزشکی، نیازمند ورود رئیس بیمارستان شهید محمدی نیز است.

فلاحتی افزود: شورای صنفی دانشکده پزشکی از سه ماه گذشته بار‌ها پیگیر حل این موضوع از سمت رئیس بیمارستان بوده و در آخرین جلسه شورای صنفی با رئیس بیمارستان که در تاریخ یازدهم آبان‌ماه امسال برگزار شد، دکتر تمدن دار در این خصوص جواب مناسبی نداده است.

او بیان کرد: دکتر تمدن دار در جواب، وجود این سگ‌ها را در بیمارستان طبیعی دانسته و اظهار کرده که سگ‌ها چندین بار جمع‌آوری شده و مجدد بازگشته‌اند و به نوعی جزوی از بیمارستان شده اند. همچنین وی اظهار داشت که این سگ‌ها آشنا محسوب می شوند و گاز نمی گیرند و باید با آن‌ها کنار آمد.

فلاحتی در خصوص وضعیت نابسامان مسیر پاویون بخش نیز تصریح کرد: این مسیر که به تونل وحشت معروف است، در شب‌ها کمترین روشنایی را ندارد و در اغلب مواقع چراغ‌های روشنایی سوخته‌اند و همواره در این مسیر سگ‌های ولگرد و جانوران موذی وجود داشته و دانشجویان جهت تردد در این مسیر، مشکلات بسیاری دارند.

او اضافه کرد: کارورزان پزشکی برای تردد معمولا نیازمند عبور با چراغ قوه هستند و با توجه به دور بودن پاویون از بخش‌های بیمارستان، مسیر بسیار خلوت و خطرناک است.

رئیس شورای صنفی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان ضمن اظهار تأسف از پاسخ نامناسب رئیس بیمارستان شهید محمدی در رابطه با این معضل، تاکید کرد: ما همچنان به عنوان مدافع حقوق دانشجویان، پیگیر مشکلات آن‌ها بوده‌ایم، ولی کوچکترین همکاری و پاسخگویی از سمت رئیس بیمارستان شهید محمدی در رابطه با رفع مشکلات دانشجویان نشده است.

فلاحتی ضمن تشکر از تعاملات معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی با شورای صنفی در جهت حل مشکلات، خاطرنشان کرد: خوشبختانه بعد از بروز این حادثه، طبق صحبت دکتر حسنی‌آزاد با بنده، ایشان قول پیگیری و حل شدن موضوع را در کوتاه‌ترین زمان داده‌اند.

در تمام مدت شیوع کرونا در هرمزگان، کارورزهای پزشکی دانشگاه، در بخش‌های کووید ۱۹ بیمارستان شهید محمدی و کودکان، در شیفت‌های سخت و طاقت‌فرسا و همچنین کشیک‌های ۲۴ و ۳۰ ساعته که معمولا تعداد آن به هشت شب در ماه می‌رسد، به بیماران کرونایی و دیگر بیماران خدمت رسانی کرده‌اند.

اما این دانشجویان از ابتدایی‌ترین امکانات برای خود نظیر اتاق استراحت در بخش‌ها و غذای مناسب و آب آشامیدنی در بخش و پاویون، بهره‌مند نیستند و امیدواریم با پیگیری‌های که انجام می شود، علاوه بر رفع مشکلات دیگرشان، ایجاد امنیت جانی آن‌ها در برابر این سگ‌ها، در اولویت کاری مسئولین و رئیس بیمارستان شهیدمحمدی قرار گیرد.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.