افزایش حوادث کوهستانی در خوزستان

به گزارش رکنا، خلیل جاسم‌پور در نشست تخصصی کارگروه امداد و نجات و آموزش همگانی که امروز (۳ تیرماه) برگزار شد، با اشاره به وضعیت وقوع حوادث در سه ماهه ابتدایی امسال در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته اظهار کرد: در سه ماهه نخست امسال موارد آتش‌سوزی جنگل و مرتع نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش یافته است و از هشت مورد در سال ۹۸ به ۱۲ مورد در سال ۹۹ رسیده است. البته شاید میزان حوادث از این تعداد نیز بالاتر باشد زیرا این موارد، حوادثی هستند که نیروهای جمعیت هلال احمر وارد عمل شده‌اند.

وی با اشاره به عملیات جاده‌ای در تصادفات، بیان کرد: در سه ماهه نخست سال گذشته ۱۲۹ مورد عملیات جاده‌ای و امسال ۸۵ مورد عملیات جاده‌ای به دلیل تصادفات انجام شده است. این کاهش عملیات جاده‌ای به دلیل شیوع کروناویروس و کاهش ترددها و تصادفات بوده است.

کارشناس مسئول مرکز کنترل و هماهنگی عملیات امداد و نجات جمعیت هلال احمر خوزستان ادامه داد: موارد آبگرفتگی نیز در سه ماهه سال ۹۸، بیشتر از امسال بوده است و حوادث شهری نیز امسال نسبت به سال گذشته کاهش یافته است.

جاسم‌پور با بیان اینکه حوادث کوهستانی رو به افزایش است، افزود: در سه ماهه نخست سال گذشته، ۱۴ مورد حوادث کوهستانی رخ داد و در سه ماهه نخست امسال ۱۸ مورد حوادث کوهستانی در خوزستان رخ داده است.

وی با بیان اینکه در سه ماهه ابتدایی هر سال بیشتر حوادث جاده‌ای مربوط به واژگونی‌ها است، تصریح کرد: با توجه به کاهش موارد تصادفات، تعداد فوتی‌ها و مصدومین نیز نسبت به سال گذشته کاهش یافته است.

کارشناس مسئول مرکز کنترل و هماهنگی عملیات امداد و نجات جمعیت هلال احمر خوزستان با اشاره به عملیات جاده‌ای جمعیت هلال احمر خوزستان در سال ۹۸، بیان کرد: بیشترین عملیات جاده‌ای به ترتیب در محورهای اهواز – شوش، اهواز – امیدیه و مسجدسلیمان – لالی – اهواز بوده است. بیشترین موارد فوتی نیز در تاراز بوده است.

جاسم‌پور با اشاره به آمار عملیات امداد و نجات ساحلی هلال احمر خوزستان در سال ۹۸، گفت: در سال ۹۸ در مجموع ۸۷ نفر نجات پیدا کردند و ۱۰ نفر فوت شدند که پنج مورد از این تعداد مربوط به رودخانه و چهار مورد مربوط به سدها و یک مورد در کانال آب بوده است. همچنین طبق آمار پزشکی قانونی خوزستان، آمار متوفیان ناشی از غرق‌شدگی در خوزستان در سال گذشته، ۱۵۱ مورد بوده است و بیشترین میزان مرگ و میر در تیر و مرداد با ۲۳ مورد مرگ و کمترین میزان مرگ و میر در آبان با پنج مورد مرگ بوده است.

وی با اشاره با بیان اینکه آمار غرق‌شدگی نگران‌کننده است، گفت: همچنین بیشترین عملیات‌های امداد نجات ساحلی هلال احمر در خوزستان در رودخانه‌ها با ۶۱ مورد بوده است. بیشترین عملیات نجات ساحلی در شوشتر و سپس در دزفول انجام شده است که در شوشتر ۵۸ نفر و در دزفول ۱۳ نفر نجات پیدا کردند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.