هشدار پلیس درباره پیامک سلام عمان

به گزارش رکنا؛ سرهنگ علی‌محمد رجبی، رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا ی فراجا، با اشاره به دریافت پیامکی تحت عنوان «سلام عمان» از سوی شماری از کاربران تلفن همراه اظهارکرد:‌ این روزها پیامک‌هایی به کاربران ایرانی ارسال می‌شود که حاوی نام کاربری و رمز ورود برای دسترسی به یک حساب رمز ارز است، در این پیامک‌ها که موجودی حساب در آن نوشته شده از کاربری با نام مشخص خواسته شده به حساب خود که به روز رسانی شده است مراجعه کند.

وی با بیان اینکه همه این پیام‌ها برای کلاهبرداری هستند، اظهارکرد: اگر پیامکی دارای لینک است به هیچ وجه نباید به آن لینک وارد شد و اگر نرم‌افزاری معرفی کرده است نباید آن را بر روی تلفن همراه نصب کرد، همچنین کاربران باید توجه داشته باشند که هیچ‌گونه اطلاعاتی نباید به سامانه‌هایی که در این پیامک‌ها معرفی شده فرستاده شود.

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتای فراجا گفت: مدتی قبل نیز پیامکی مشابه با عنوان «سلام ریحان» برای کاربران ارسال شده بود که این پیامک نیز مشابه همین پیامک سلام عمان است.

رجبی ادامه داد:‌ در مواردی مشاهده شده که پیامک‌هایی جعلی مبنی بر به‌روزرسانی حساب کاربری یک پلتفرم معاملاتی رمزارز، به برخی از کاربران ایرانی ارسال شده، که شناسه و رمز عبور ورود به پلتفرم، به همراه موجودی حساب مثلا با مبلغ تقریبی ۲۰۰ هزار دلار در آن ذکر شده بود. در ابتدا به‌نظر می‌رسد که حساب کاربری شخصی به نام «ریحان» یا «عمان» به‌روزرسانی شده و اطلاعات ورود جدید وی، به اشتباه به شماره‌ شما ارسال شده است.این درحالی است که در صورت مراجعه و ورود به وب‌سایت جعلی usdtpky.com و اقدام به برداشت بخشی از تتر موجود در حساب، ممکن است موجودی قربانی در کیف پولی که قصد انتقال تتر از این حساب جعلی به آن را داشته‌، توسط مهاجم سرقت شود.

وی در پایان گفت:‌ توجه داشته باشید که این روش کلاهبرداری در بین کاربران ایرانی زیاد شده و مهاجمان با ارسال پیام‌های مشابه در پیام‌رسان‌های مختلف، قصد سرقت موجودی رمزارز کاربران را دارند.

وبگردی