وحشت در نایروبی/ شیر، کودک را از دل خانه ربود

به گزارش رکنا، سازمان حیات‌وحش کنیا اعلام کرد دختری ۱۴ ساله در منطقه‌ای مسکونی در حومه نایروبی، توسط یک قلاده شیر شکار شده است. به گفته شاهدان، این حیوان از پارک ملی مجاور به مناطق مسکونی نفوذ کرده و دختر نوجوان را با خود برده است.

پس از ناپدید شدن او، کودکی دیگر با دنبال کردن مسیر رودخانه‌ای محلی، کیف مدرسه این دختر را پیدا کرد و بلافاصله موضوع را به مقامات اطلاع داد. با این حال، هنوز ردی از شیر مهاجم به دست نیامده است.

گرچه ورود گاه‌به‌گاه شیرها به مناطق مسکونی اطراف نایروبی مسبوق به سابقه است، اما حمله مستقیم به انسان پدیده‌ای نادر محسوب می‌شود. شیرهای پارک ملی نایروبی، که تنها ۱۰ کیلومتر با مرکز شهر فاصله دارد، معمولاً برای شکار دام و طیور از محدوده پارک خارج می‌شوند.

این حادثه در حالی رخ داده که تنها یک روز پیش، مردی ۵۴ ساله نیز در ۸۰ کیلومتری نایروبی بر اثر حمله یک فیل وحشی جان خود را از دست داد.

«پائولا کاهومبو»، رئیس مرکز حفاظت از حیات‌وحش کنیا، در گفت‌وگو با بی‌بی‌سی تأکید کرده این حوادث "اتفاقی" نیستند و لازم است با ارتقای ارزیابی خطر، از جان انسان‌ها و حیوانات به‌طور هم‌زمان محافظت شود.

  • فیلم آواز باشکوه سارا توکلی با آهنگ علیرضا قربانی ! / مرا به خاطر دل شکسته ام ببخش! مرا که از ندیدن تو خسته ام ببخش + موزیک ویدیو

اخبار تاپ حوادث

وبگردی