عامل حیوان‌آزاری در سمنان شناسایی شد

به گزارش رکنا، محمدرضا فدائیان رئیس پلیس فتای استان سمنان اظهار کرد: در پی انتشار فیلمی از حیوان‌آزاری فردی در فضای مجازی، پلیس استان سمنان اقدامات لازم را در دستور کار خود قرار داد. 

وی گفت: کارشناسان پلیس فتا با رصد فضای مجازی، صفحه اینستاگرامی را که حاوی فیلم کوتاهی در خصوص آزار و اذیت حیوان اهلی بود، مشاهده کردند و اقدامات لازم در راستای شناسایی عامل یا عاملان آن انجام گرفت. 

رئیس پلیس فتای استان سمنان از احضار فرد خاطی خبر داد و بیان کرد: دفاعیات این فرد اخذ و برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی تحویل شده است.

فدائیان با اشاره به اینکه آزار و اذیت حیوان یکی از انواع بداخلاقی‌های اجتماعی است، خاطرنشان کرد: با عاملان انتشار هر گونه فیلم و تصاویر حیوان‌آزاری که موجب جریحه‌دار شدن احساسات مردم شود، با جدیت برخورد خواهد شد. به گزارش فارس؛ با توجه به پخش تصاویری دردناک و غیرانسانی از حیوان‌آزاری شخصی در جاده سمنان- مهدی‌شهر، موضوع به سرعت در دستور کار پلیس قرار گرفت.

  • خلاصه بازی فوتبال تیم های خیبر خرم آباد ۱ - نساجی مازندران ۰