دادستان رشت تشریح کرد
بچه خانواده رشتی به گروگانگیرها دایی می گفت ! / آنها روزها با گروگان ها زندگی میکردند و شب ها غل و زنجیر میشدند ! / سندروم استکهلم بین گروگانها نسبت به گروگانگیرها وجود داشت ! / 50 دوربین کار گذاشتند !
حوادث رکنا: دادستان گیلان ماجرای نجات خانواده 9 نفره گروگان گرفته شده پس از 29 ماه را تشریح کرد و از دستگیری 2 برادر گروگانگیر خبر داد.
![بچه خانواده رشتی به گروگانگیرها دایی می گفت ! / آنها روزها با گروگان ها زندگی میکردند و شب ها غل و زنجیر میشدند ! / سندروم استکهلم بین گروگانها نسبت به گروگانگیرها وجود داشت ! / 50 دوربین کار گذاشتند !](https://cdn.rokna.net/thumbnail/5ml6MUwM1GJL/yYGYIWiRH1jE7SFsFf8OS8GtVdPr30fs0wJj5HjN1IuvcJmljcN6H8bAsgVZzpzYCc2Paf9tWNy3TqJ7J2yYx6_iJ_9nS3dv9VaDD9pzMsmGiYQZhOmIlhgOn3kc4a2ckvtTjJ8q-yGvtfuJ1_NwVg,,/%DA%AF%D8%B1%D9%88%DA%AF%D8%A7%D9%86%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C+%D8%B9%D8%AC%DB%8C%D8%A8+%DB%8C%DA%A9+%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%AF%D9%87.jpg)
مهدی فلاح میری، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان گیلان، از فاش شدن جزئیات یک ماجرای هولناک گروگانگیری 29 ماهه که در آن یک خانواده 9 نفره گرفتار شده بودند، خبر داد و گفت: طبق گزارشها، این خانواده شامل یک زن و شوهر مسن، سه فرزند (یک دختر دانشجو و دو پسر)، به همراه مادر و پدر زن، خواهر و برادر مجرد بالای 30 سالشان، در خانه خود توسط چند نفر گروگانگیر بهطور غیرقانونی بهعنوان گروگان گرفته شدند.
وی با بیان اینکه مرد خانواده وکیل بود، اظهار کرد: گروگانگیران بیش از 50 دوربین در خانه نصب کرده بودند تا تمامی حرکات خانواده را زیر نظر بگیرند. در این مدت، اعضای خانواده و گروگانگیران به شکلی عجیب دچار سندروم استکهلم شدند، بهطوریکه نسبت به یکدیگر همدلی و وفاداری پیدا کردند.
فلاح میری با بیان اینکه حتی بچه کوچک خانواده که گروگان بود، گروگانگیران را دایی صدا میزد و او را بیرون میبردند و قدم میزدند، عنوان کرد: 19 تیرماه، پس از گذشت 29 ماه، این خانواده نجات پیدا کردند، اما در این جریان، مادر همسر وکیل خانواده جان خود را از دست داد و حالا تحقیقات در حال انجام است تا مشخص شود آیا این مرگ عمدی بوده یا حادثهای تصادفی.
دادستان گیلان همچنین اعلام کرد: گروگانگیران که 2 برادر و یک زن بودند، دستگیر شدهاند و پرونده در حال بررسی است. همچنین از مردم خواسته شده تا هرگونه اطلاعات در این زمینه را از طریق شماره تماس 1580 یا مراجعه به دادسرا و کشیک 24 ساعته این نهاد اطلاع دهند.
ارسال نظر