شناسایی و دستگیری کلاهبردار رسید ساز جعلی در آبادان!

به گزارش رکنا،سرهنگ "کیومرث کشوری " پیرامون جزئیات این خبر به خبرنگار حوزه انتظامی رکنا گفت: در پی ارجاع پرونده قضائی با موضوع کلاهبرداری اینترنتی از تعدادی از شهروندان، بررسی موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران پلیس  قرار گرفت.

وی ادامه داد: در بررسی‌های انجام شده، مشخص شد، متهم با خرید کالا از شهروندان و ارائه رسید پرداخت وجه با استفاده از نرم افزارهای رسیدساز جعلی از برخی از شهروندان در شهرستان آبادان اقدام به دریافت وجه و کالا نموده است.

رئیس پلیس شهرستان آبادان گفت: با توجه به اهمیت موضوع و در راستای پیشگیری از وقوع جرایم مشابه، موضوع جهت شناسایی و دستگیری متهم بصورت ویژه در دستور کار ماموران پلیس قرار گرفت که در نهایت ماموران کلانتری 13قدس با اقدامات صورت گرفته موفق شدند متهم یکنفر خانم بوده را شناسایی و دستگیر کنند.

سرهنگ کشوری افزود: این متهمه که ساکن این شهرستان بوده در تحقیقات بعمل آمده در مواجه با شکات به بزه انتسابی معترف و پس از تکمیل پرونده به مرجع قضایی معرفی شد.

رئیس پلیس شهرستان آبادان به شهروندان توصیه کرد که باید توجه داشته باشند که در معاملات و داد و ستدها صرفاً به رسید ارائه شده توسط خریدار اعتماد نکرده و با فعال سازی سامانه پیامکی حساب بانکی خود و بررسی حساب بانکی از واریز وجه اطمینان حاصل کنند.

خبرنگار علی رنجکش

 

  • فیلم آواز باشکوه علی طولابی با آهنگ جدید لری/ حنجره این پسر را خدا بوسیده + فیلم

اخبار تاپ حوادث