4 مرد در خودروی قاچاقچی سوخت زنده زنده سوختند + فیلم و جزییات
حوادث رکنا: برخورد وانت سوختبر با یک خودرو سواری در جاده قلعهگنج - منوجان باز در ادامه سریال این حوادث، 4 قربانی گرفت این افراد در آتش سوختند و جان خود را از دست دادند.
![4 مرد در خودروی قاچاقچی سوخت زنده زنده سوختند + فیلم و جزییات](https://cdn.rokna.net/thumbnail/d95GQaiSjNfI/yYGYIWiRH1jE7SFsFf8OS8GtVdPr30fs0wJj5HjN1IuvcJmljcN6H8bAsgVZzpzYCc2Paf9tWNy3TqJ7J2yYx6_iJ_9nS3dv9VaDD9pzMsmGiYQZhOmIlhgOn3kc4a2cZiIj0BBLfeOvtfuJ1_NwVg,,/%D9%82%D8%A7%DA%86%D8%A7%D9%82+%D8%B3%D9%88%D8%AE%D8%AA.jpg)
به گزارش رکنا، پلیس راه جنوب استان کرمان با تایید این خبر اعلام کرد: این حادثه سه بامداد در دوراهی روستای کشیت رخ داده و علت اصلی وقوع تصادف موکول به بررسی بیشتر به دلیل آتش سوزی است چون رد خودروها و آثار تصادف در آتش سوزی بهراحتی قابل بررسی نیست و نیاز به زمان بیشتر دارد.
سروان دوماری فرمانده پلیس راه قلعه گنج هم سوختبر بودن وانت را در این حادثه تایید کرد.
در جنوب کرمان به دلیل همجواری با ۲ استان مرزی کشور شاهد قاچاق سوخت هستیم.
عبور و مرور پرشمار این خودروهای سوخت که عموما در تاریکی رخ می دهد و رانندگان شوتی(تیزرو) قوانین رانندگی را رعایت نمی کنند منجر به تصادفات دلخراشی می شود که عمدتا با آتش سوزی و مرگ سرنشنیان هر دو خودرو همراه است.
احمد بلندنظر فرماندار جیرفت اخیرا گفته بود روزانه ۵۰۰ خودرو سوختبر از جادههای این شهرستان عبور می کنند و به شهرهای جنوبی می روند.
ارسال نظر