مسابقه شست و شوی نمای شیشه‌ ای برج‌ها در آبان ماه برگزار می شود

به گزارش  معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، در حال حاضر در کشور با وجود گسترش استفاده از نمای شیشه‌ای، به دلیل نبود ربات شستشو دهنده‌ی شیشه‌های ساختمان‌های بلندمرتبه، تمامی نماهای شیشه‌ای با استفاده از نیروی انسانی شسته می‌شوند.

اما با توجه به هزینه‌های جانی، مالی و زمانی بسیار این کار، کشور در آینده‌ی نزدیک، به سمت استفاده از فناوری انحصاری شرکت‌های خارجی ارائه‌دهنده این خدمات خواهد رفت.فناوری‌ای که یا به‌صورت خدمات انحصاری در ایران ارائه خواهد شد و یا به صورت فروش ربات موردنظر، اما با قیمت بسیار بالا انجام خواهد گرفت.

به همین دلیل اصلی‌ترین هدف برگزاری این مسابقه، ایجاد انگیزه و بستر لازم جهت طراحی و ساخت انواع این ربات‌ها در کشور می‌باشد. قابل‌ذکر است که بازار Store این محصول، محدود به داخل کشور نشده و با توجه به تعداد بسیار زیاد برج‌های شیشه‌ای در کشورهای همسایه، می‌تواند بازارهای منطقه‌ای و جهانی را در برگیرد.

نکته حائز اهمیت دیگر این است که ربات ساخته و شرکت داده شده در این مسابقه، علاوه بر شستشوی شیشه‌های ساختمان‌های مورد نظر در پارک پردیس معاونت علمی، می‌تواند خدمات خود را به طور عمومی به همه متقاضیان این خدمت ارائه دهد که هر یک از برج‌ها و ساختمان‌های با نمای شیشه‌ای و یا قسمتی شیشه‌ای، می‌توانند از این خدمت نوین استفاده کنند.

برگزاری مسابقات هدفمند نوآورانه، یکی از جدیدترین مدل‌های موجود جهت یافتن بهترین راه حل برای مسئله‌ای خاص از مسائل موجود در ایران و جهان است.

این مدل که خود بستری باز برای حل نوآورانه مسائل است، به عنوان مدلی پیشرو در حرکت‌های نوآورانه شناخته شده است. مدلی که تاکنون توانسته در مدت زمان شروع فعالیت خود در ایران که قدمت آن به بیش از 3 سال نیز نمی‌رسد، چالش‌ها و مشکلات مختلفی را در بستر مسابقه در معرض رقابت تیم‌های متخصص مختلف قرار دهد و برای آن‌ها راه حل‌هایی درخور بیابد.

یکی از بزرگ‌ترین مسابقات در دست اقدام، مسابقه ربات شیشه شوی ساختمان‌های بلندمرتبه است. مسابقه‌ای که به سفارش پارک فناوری پردیس معاونت علمی در آستانه ثبت‌نام و برگزاری قرار دارد.

این مسابقه با حمایت معاونت علمی و فناوری رییس جمهوری و نیز مؤسسه دانش بنیان برکت برنامه‌ریزی‌شده است و پیش ثبت نام آن از اواسط مهر ماه آغاز و تا اواخر آن ادامه خواهد داشت. همچنین اواسط آبان، ثبت نام اصلی این مسابقه دو مرحله‌ای آغاز خواهد شد.

مدت‌زمان پیش‌بینی‌شده برای به سرانجام رسیدن این مسابقه، حدود 10 ماه است و در این مدت کمیته داوری متشکل از اساتید به نام در حوزه رباتیک از دانشگاه‌های صنعتی شریف، تهران و امیرکبیر از این مسابقه نوآورانه پشتیبانی علمی و فنی خواهند کرد.

جوایز ویژه این مسابقه که مجموع آن به 300 میلیون تومان می‌رسد، خود نویدبخش حضور فعال تیم‌های برتر و گوناگون رباتیک کشور در این مسابقه است. جوایز ویژه‌ای که این مسابقه در بر دارد، جایزه نقدی 100 میلیون تومانی و همچنین جایزه تضمین قرارداد خرید خدمات به مبلغ 200 میلیون تومان از تیم برنده توسط پارک علم و فناوری پردیس معاونت علمی است.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.