تازه ترین آمار جهانی مبتلایان و فوتی های کرونا + جدول
رکنا: بنا به جدیدترین آمار مبتلایان و فوتی ها کرونایی در جهان تا کنون 227 میلیون و 842 هزار و 906 نفر به بیماری کرونا مبتلا و 4 میلیون 684 هزار و 242 نفر جان خود را به علت ابتلا به این بیماری از دست داده اند.
جدیدترین آمار مبتلایان و فوتی های کرونا در جهان منتشر شد. بنا به این آمار، بیش از 4 میلیون و نیم نفر در دنیا جان خود را بر اثر ابتلا به کرونا از دست داده اند. همچنین نزدیک 228 میلیون نفر نیز در جهان به بیماری کرونا مبتلا شده اند. این در حالی است که واکسیناسیون علیه کرونا تقریباً در سراسر جهان در حال انجام است و تعداد فوتی های ناشی ابتلا به کرونا تقریباً کاهش یافته است.
به گزارش رکنا، شمار مبتلایان به بیماری «کووید-۱۹» ناشی از کروناویروس جدید در جهان تاکنون به ۲۲۷ میلیون و ۸۴۲ هزار و ۹۰۶ نفر رسیده و مرگ چهار میلیون و ۶۸۴ هزار و ۲۴۲ نفر بر اثر ابتلا به این بیماری نیز تأیید شده است.
همچنین ۲۰۴ میلیون و ۵۰۵ هزار و ۶۰۶ نفر از مبتلایان به کووید - ۱۹ تاکنون بهبود یافتهاند.
روند افزایش آمار ابتلا به بیماری کووید-۱۹ که تاکنون در ۲۲۱ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی میگیرد.
بر اساس آمارهای جهانی، آمریکا با بیش از ۴۲.۶ میلیون مبتلا و بیش از ۶۸۸ هزار قربانی همچنان در صدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار دارد.
هند نیز با آمار بیش از ۳۳.۳ میلیون مبتلا پس از آمریکا در رتبه دوم جهانی به لحاظ میزان ابتلا قرار دارد و آمار مبتلایان به کووید-۱۹ در برزیل هم از ۲۱ میلیون نفر فراتر رفته و در حال حاضر سومین کشور جهان به لحاظ بالاترین شمار مبتلایان است. همچنین پس از ایالات متحده، کشورهای برزیل با بیش از ۵۸۹ هزار و هند با بیش از ۴۴۴ هزار جانباخته، بالاترین آمار قربانیان کووید -۱۹ را در این فهرست جهانی گزارش دادهاند.
بر اساس این فهرست، روسیه نیز با گذشتن از آمار ۱۹۵ هزار جانباخته تاکنون بیشترین تلفات کرونا را در بین کشورهای اروپایی داشته است.
بنابر جدول به روز شده در پایگاه اطلاعرسانی "ورلداُمتر"، شمار مبتلایان و قربانیان این بیماری در ۱۰ کشوری که طبق گزارشهای رسمی بالاترین آمارها را تاکنون داشتهاند تا صبح امروز (جمعه) به ترتیب به شرح زیر است:
براساس آمار فوق در حال حاضر در ۱۵ کشور، شمار مبتلایان از رقم سه میلیون نفر عبور کرده است و پس از ایالات متحده، هند و برزیل - که همچنان سه کشور رکورددار شمار مبتلایان در دنیا هستند - کشورهای انگلیس، روسیه، فرانسه، ترکیه، ایران، آرژانتین، کلمبیا، اسپانیا، ایتالیا، اندونزی، آلمان و مکزیک نیز بیش از سه میلیون مبتلا را ثبت کردهاند.
ارسال نظر