حداکثر زمان قطع تلفن ثابت چقدر است؟
اقتصادی رکنا: مدیر کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران گفت: مدت زمان عدم پرداخت بدهی خطوط تلفن ثابت تا قطع یک طرفه و در نهایت واگذاری خط به غیر، فرایندی با زمان حداکثر یک سال و 15 روز است.
به گزارش رکنا، محمد رضا بیدخام مدیرکل ارتباطات و اموربین الملل شرکت مخابرات ایران در رابطه با چگونگی قطع تلفن ثابت در صورت عدم پرداخت هزینه کارکرد با بیان اینکه مدتزمان عدم پرداخت بدهی خطوط تلفن ثابت تا قطع یکطرفه، دوطرفه و درنهایت واگذاری خط به غیر، فرآیندی با زمان حداکثر یک سال و ۱۵ روز است، اظهار داشت: در طی این مدت به روش های مختلف از درگاه های اطلاع رسانی شرکت مخابرات ایران به مشترکین درباره میزان بدهی اطلاع رسانی میشود.
وی افزود: هرگاه مشترک، مشمول قطع خط تلفن بهدلیل بدهکاری شود، پس از سپری شدن مهلت پرداخت، شرکت مخابرات می تواند خط تلفن مشترک بدهکار را ابتدا به مدت حداقل دو هفته یک طرفه کند؛ درصورت عدم پرداخت بدهی ظرف مهلت مقرر، ضمن اطلاعرسانی به مشترک ، نسبت به قطع خط تلفن وی به طور کامل (دوطرفه) اقدام می کند.
قطع یک طرفه خطوط با بدهی بالای 20 هزار تومان پس از عدم پرداخت در یک دوره
وی گفت: خطوط با میزان بدهی بالای ۲۰ هزار تومان ، پس از عدم پرداخت در یک دوره، به صورت یک طرفه قطع شده و پس از گذشت ۱۵ روز در صورت عدم پرداخت مجدد، خط به صورت دو طرفه قطع می شود. همچنین در مورد دیگر خطوط با بدهی کمتر از ۲۰ هزار تومان، اگر در دو دوره متوالی فارغ از مبلغ بدهی، صورتحساب پرداخت نشود، خط مذکور نیز به صورت یکطرفه قطع می شود.
بیدخام یادآور شد: البته در میان دوره، برای مشتریان پس پرداخت تا به ۸۰ درصد ودیعه نرسد، ارتباط قطع نمی شود و برای مشتریان اعتباری و کسانی که ودیعه ندارند در ۲۰ هزارتومان، قطع ارتباط انجام می شود.
مدیرکل ارتباطات و اموربین الملل شرکت مخابرات ایران اظهار کرد: در این مورد، مشترکینی که به حدنصاب کارکرد میرسند و یا در پرداخت میان دوره با رسیدن میزان بدهی مشترک به بالاتر از ۱۰۰ هزار تومان، خط به صورت یک طرفه قطع می شود که پس از پرداخت مبلغ بدهی، مجددا وصل می شود.
تخلیه خط تلفن مشترک در صورت عدم پرداخت بدهی در یک سال و 15 روز
وی افزود: درصورت عدم پرداخت بدهی توسط مشترک بدهکار در مهلت مقرر که شامل یک سال و ۱۵ روز است، شرکت مخابرات مجاز به جمعآوری و تخلیه خط تلفن مشترک و سلب امتیاز است؛ البته در طول این یک سال بهطور مرتب به مشترک اطلاعرسانی میشود که بدهی خود را پرداخت کند که در غیر این صورت، خط تخلیه خواهد شد.
بیدخام با بیان اینکه تمام این مطالب صرفا درمورد افرادی است که قبض خود را پرداخت نمی کنند، اضافه کرد: مصوبه ۲۰۷ در این مورد است که برای همه کشور یکسان اجرا می شود ؛ بر این اساس اگر مشترک تلفن ثابت مشمول قطع خط تلفن به دلیل بدهکاری شود، پس از سپری شدن مهلت پرداخت، شرکت مخابرات ضمن اطلاعرسانی به مشترک میتواند نسبت به قطع و در ادامه جمعآوری و تخلیه خط تلفن اقدام کند.
وی افزود: در صورت تخلیه خط ، مشترک موظف به ارائه درخواست جدید و پرداخت هزینه اتصال بر طبق مقررات است و شرکت مخابرات، در صورت امکان تلاش دارد تا شماره سابق را در اختیار مشترک قرار دهد.
تمام مراحل دریافت خدمات مخابراتی در ایام کرونا غیر حضوری است
مدیرکل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران اظهار داشت: درحال حاضر با توجه به شیوع ویروس کرونا و در راستای حفظ سلامت شهروندان و عمل به مسئولیت اجتماعی، تمام مراحل دریافت خدمات مخابراتی از جمله تلفن ثابت ، دیتا و دیگر خدمات بدون حضور مشتریان در مراکز مخابراتی صورت می گیرد که می تواند نقش مهمی در کاهش تردد و پیشگیری از شیوع بیماری داشته باشد .
وی با بیان این مطلب که اغلب خدمات شرکت مخابرات ایران به صورت غیر حضوری در دسترس مشتریان قرار دارد گفت: مشتریان با استفاده از این درگاه ها حتی الامکان از مراجعه حضوری به مراکز مخابراتی خودداری کرده و با استفاده از خدمات الکترونیکی نیازهای مخابراتی خود را برطرف نمایند.
اطلاع از مبلغ صورتحساب هزینه تلفن با شماره ۲۰۰۰
بیدخام با تاکید بر پرداخت غیر حضوری هزینه های تلفن و با بیان اینکه مشتریان می توانند برای اطلاع از مبلغ صورتحساب هزینه تلفن با شماره ۲۰۰۰ تماس بگیرند و از همان طریق نیز بدهی خود را پرداخت کنند، خاطرنشان کرد : وبسایت شرکت مخابرات ایران به نشانی www.tci.ir و کد ussd ستاره ۲۰۲۰ مربع در اختیار تمام مشتریان قرار دارد و مخاطبان در سراسر کشور میتوانند ضمن دریافت کارکرد تلفن ثابت خود به صورت لحظهای، از همان طریق نسبت به پرداخت اقدام کنند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
ارسال نظر