اختصاص 100 میلیارد تومان برای ایجاد اورژانس اجتماعی در 140 شهر
رکنا: معاون امور اجتماعی بهزیستی کشور از تهیه پیشنویس دو سند کودکان خیابانی و کنترل و کاهش طلاق و همچنین در نظر گرفتن 100 میلیارد تومان برای ایجاد اورژانس اجتماعی در کشور خبر داد.
رکنا اقتصادی: حبیبالله مسعودی فرید در پنجمین نشست شورای مدیران بهزیستی منطقه 6 کشور که در اراک برگزار شد، با بیان این نکته که استانها به هم پیوستهاند و خروجی عملکرد استانها به انسجام اقدامات مرتبط است، گفت: رویکرد مشارکتی بسیار مهم است و در تمامی بخشها باید تفویض اختیار و نگاه فرابخشی وجود داشته باشد.
وی تحقق این مهم را بستری برای افزایش سرمایه اجتماعی دانست و افزود: برای تحقق این هدف باید طرحها و برنامههای اجتماع محور تهیه و تعریف شود که به این طریق خود مردم در اجرای برنامهها دخیل شوند و مشارکت اجتماعی گسترش یابد.
معاون امور اجتماعی بهزیستی کشور با اشاره به عضویت سازمان بهزیستی در 15 کارگروه تخصصی از مجموع 18 کارگروه عنوان کرد: میتوان گفت در بسیاری از مسائل از جمله کودکان خیابانی و اعتیاد بهزیستی مهمترین مسئولیت را نسبت به سازمانهای دیگر در حوزه کنترل، کاهش و پیشگیری دارد.
مسعودی فرید از تهیه پیش نویس اولیه سند طلاق و کودکان خیابانی خبر داد و افزود: این اسناد بعد از تصویب در برنامه ششم توسعه مورد توجه قرار خواهند گرفت.
وی در رابطه با اورژانس اجتماعی این سازمان نیز گفت: طبق مصوبه سازمان، اورژانس اجتماعی باید 140 شهر را تا پایان سال آینده تحت پوشش قرار دهد.
معاون امور اجتماعی بهزیستی کشور ادامه داد: 100 میلیارد تومان به بخش اورژانس اجتماعی اختصاص داده شده که از این مبلغ 40 میلیارد تومان برای تملک و تامین تجهیزات و 60 میلیارد تومان برای تامین نیروهای جدید، همچنین 52 میلیارد تومان اعتبار برای نگهداری نیروهای قدیم در نظر گرفته شده است.
فرید در بخشی دیگر از سخنانش به خدمات ارائه شده سازمان بهزیستی در سکونتگاههای غیر رسمی اشاره و بیان کرد: در خصوص ساماندهی و کاهش آسیبهای اجتماعی سکونتگاههای غیر رسمی، تمامی دستگاههای مرتبط باید همکاری داشته باشند.
وی در ادامه به تشریح اقدامات بهزیستی در این مناطق که شامل دو بخش ساختاری و محتوایی میشود پرداخت و افزود: 5100 مرکز CBO و 163 پایگاه خدمات اجتماعی و 1200 مهد کودک در سکونتگاههای غیر رسمی در کشور فعال هستند و از این طریق خدمات موثری به گروههای هدف ارائه میشود.
معاون امور اجتماعی بهزیستی کشور همچنین به 480 پایگاه سلامت اجتماعی و فعالیت 380 مرکز CBR در سکونتگاههای غیر رسمی در کشور اشاره کرد و افزود: طبق برنامه ششم توسعه در 91 شهر شامل 2700 محله که شامل 270 محله در سال میشود باید هدفگذاری و رسیدگی شوند.
مسعودی فرید با بیان اینکه تاکنون 118 محله توسط وزارت مربوطه تعیین شده است، عنوان کرد: 375 هزار نفر در سکونتگاههای غیر رسمی کشور ساکن هستند و مساحت این مناطق در کشور 2025 هکتار است.
وی با تاکید بر این نکته که هماهنگی و انسجام در اجرای برنامهها با هدف کاهش و کنترل آسیبهای اجتماعی در سکونتگاههای غیر رسمی در حد انتظار نیست، بیان کرد: اقدامات اغلب به صورت پراکنده توسط سازمانهای مختلف انجام میشود، در صورتی که انسجام و هماهنگی میتواند نتایج مطلوبتری در پی داشته باشد.
معاون امور اجتماعی بهزیستی کشور با اشاره به در نظر گرفتن اعتبار یک میلیارد و 800 میلیون تومانی برای وزارت راه و شهرسازی در رابطه با سکونتگاههای غیر رسمی اشاره کرد و افزود: این مبلغ به ساماندهی امور عمرانی سکونتگاههای غیر رسمی تخصیص داده میشود که با این اقدام میتوانیم شاهد حل مشکلات این مناطق باشیم. برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
ارسال نظر