شبکه های قاچاق سودهای باد آورده می برند
قاچاق سازمان یافته ۷۰۰ هزار تلویزیون در سال
رکنا:دبیر انجمن صنفی تولیدکنندگان لوازم صوتی و تصویری از قاچاق سالانه ۷۰۰ هزار دستگاه تلویزیون به ایران خبر داد و گفت: شبکه قاچاق براحتی فعالیت خود را انجام داده و به هیچ وجه پنهانی نیست.
رکنا اقتصادی :دبیر انجمن صنفی تولیدکنندگان لوازم صوتی و تصویری در نشستی خبری با بیان این که سالانه دو میلیون دستگاه تلویزیون مورد نیاز کشور است، اظهار کرد: یک میلیون و ۳۰۰ هزار دستگاه با تولید داخل تامین و شش تا هفت هزار مورد طبق قانون Law وارد میشود اما در این بین ۷۰۰۰ هزار دستگاه تلویزیون در سال از روشهای مختلف قاچاق Contraband میشوند.
شهیدی ادامه داد: نکته قابل تامل این است که شبکه قاچاق براحتی و گستردگی فعالیت خود را انجام میدهد و به هیچ وجه پنهانی عمل نمیکند. آنها تشکیلاتی سازمان یافته هستند و به سهولت اجناس خود را در کشور به فروش میرسانند.
دبیر انجمن صنفی تولیدکنندگان لوازم صوتی و تصویری با اشاره به اینکه در بخش تلویزیون ۲۴ هزار شغل ایجاد شده و ۸۰۰۰ میلیارد تومان سرمایهگذاری مستقیم در کارخانجات وجود دارد، بیان کرد: تمام برندهای معروف از جمله کرهای، ژاپنی و چینی در داخل تولید میشود و همگی تولید کارخانههای ایرانی هستند و از کارگران ایرانی بهره میبرند.
انصاری دبیر کل صنایع لوازم خانگی ایران با اشاره به اینکه در سال ۱۳۸۷ کل صادرات لوازم خانگی معادل ۸۰ میلیون دلار بوده است، اعلام کرد: در اواخر سال ۱۳۹۳ این رقم به ۳۰۰ میلیون دلار رسید که ۱۲ – ۱۳ میلیون دلار نیز مربوط به ظروف و قطعات بود.
وی با انتقاد از رقم بالای بازپرداخت تسهیلات بانکی، گفت: چگونه میتوانیم توقع ایجاد سرمایهگذاری در چنین شرایطی را داشته باشیم. علاوه بر این فولاد به عنوان مواد اولیه این صنعت نه تنها گران شده، بلکه قصد دارند صادرات آن را در دستور کار قرار دهند. علاوه بر این واردات بیرویه یکدیگر از مشکلات موجود است و تغییر تعرفه در ایران و مسائل مربوط به نرخ ارز از دیگر مشکلاتی است که با آن روبهرو هستیم.
محمد طحانپور - رییس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی - هم در مورد بالا بودن قیمت تمام شده لوازم خانگی در ایران، گفت : باید این سئوال را مطرح کنیم که چرا قیمت تمام شده لوازم خانگی در ایران بالاست آن هم در شرایطی که کشور دارای نفت، مس، آلومینیوم و پتروشیمی است، اما همین کشور ترکیه که در همسایگی ایران قرار دارد بدون داشتن این منابع قیمت تمام شده لوازم خانگیاش پایینتر است.
وی با اشاره به اینکه در بازار لوازم خانگی رکود وجود ندارد، عنوان کرد: ۷۰ درصد لوازم خانگی موجود در بازار تولید داخل و ۳۰ درصد آن وارداتی است.
رییس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی همچنین در مورد انتقال لوازم خانگی قاچاق از فروشگاهها به انبارها، خاطر نشان کرد: به نظر بنده ایرادی ندارد که لوازم خانگی قاچاق به انبار بروند، اما مهم آن است که کالاهای تولید داخل و کالاهای وارداتی صحیح جایگزین شوند.
در ادامه درافشار - رییس انجمن صنفی کارفرمایان تولیدکننده لوازم خانگی کوچک - نیز با اشاره به اینکه تولید داخل توان تولید ۱۰ محصول جدید را از صنایع معتبر لوازم خانگی داراست، گفت: با توجه به وضعیت بازار سالانه تنها سه محصول جدید به بازار عرضه میشود.
وی با بیان این که اساسا لوازم خانگی کوچک قاچاقپذیر هستند، یادآور شد: با توجه به ازدواج سالانه ۷۰۰ هزار نفر در کشور و نیز مراسم مختلف، مصرف لوازم خانگی کوچک بالاست.
رییس انجمن صنفی کارفرمایان تولیدکننده لوازم خانگی کوچک ادامه داد: تولیدکنندگان داخلی در مورد مالیات و بیمه با مشکلاتی مواجه هستند و مشمول ارقام نجومی میشوند علاوه بر این با مشکلات ارزی نیز روبهرو بوده در حالی که صرفهجویی یک دلاری به ازای هر یک دلار از محصولات را با خود به همراه داریم.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
منبع:جام جم آنلاین
ارسال نظر