اسنوا ونچرز میزبان انجمن سرمایه‌گذاری خطرپذیر کشور/ لزوم توجه به پتانسیل دانشجویان

به گزارش رکنا از اصفهان؛ غلامحسین کسایی، مدیرعامل هلدینگ انتخاب الکترونیک آرمان و عضو هیات مدیره صندوق اسنوا ونچرز، در این نشست تاکید کرد که یکی از اهداف اصلی گروه صنعتی انتخاب، اتصال سرمایه‌گذاری خطرپذیر به بازار است. وی افزود: این موضوع یکی از اولویت‌های جدی گروه صنعتی انتخاب است که باید با دقت بیشتری در کشور پیگیری شود.

کسایی با اشاره به تحولات اخیر گروه انتخاب بیان کرد: گروه صنعتی انتخاب از سال ۱۴۰۲ تغییرات جدی برای رشد خود آغاز کرده و مسیربهبود خود را به طور جدی دنبال می‌کند.

وی همچنین به اهمیت همکاری بین صنعت و دانشگاه اشاره کرد و گفت: پتانسیل‌های دانشجویی نباید نادیده گرفته شوند. کشور ما بیش از ۵۰۰ هزار دانشجوی فوق‌لیسانس دارد که می‌توانند با استفاده از پایان‌نامه‌ها و تحقیقات خود به پیشرفت صنایع چه در بخش خصوصی و چه در بخش دولتی کمک کنند.

اسنواتک1 در ادامه، مدیرعامل صندوق اسنوا ونچرز نیز به استراتژی توسعه بازار شرکت‌های استارتاپی اشاره کرد و گفت: توسعه بازار شرکت‌های استارتاپی مهم‌ترین استراتژی این صندوق سرمایه‌گذاری خطرپذیراست.

امیرالحاجی افزود: صندوق سرمایه‌گذاری خطرپذیر اسنواونچرز به عنوان یک بازیگر کلیدی در اکوسیستم استارتاپی، با تدوین استراتژی دقیق، هدف اصلی خود را بر رشد سبد سرمایه‌گذاری شرکت‌های استارتاپی با تمرکز بر توسعه بازار این شرکت‌ها قرار داده است.

اسنواتک2وی بیان کرد: ما در تلاش هستیم تا به همراه دیگر بازیگران انجمن سرمایه‌گذاری خطرپذیر ایران، شبکه‌ای قوی برای تقویت و حمایت از صندوق‌ها و بهبود شرایط سرمایه‌گذاری در استارتاپ‌ها ایجاد کنیم. این رویکرد به دنبال ایجاد فرصت‌های بیشتر برای استارتاپ‌ها و افزایش تعامل بین سرمایه‌گذاران و کارآفرینان است تا بتواند به رونق و توسعه اکوسیستم استارتاپی کشور کمک کند.

 مدیرعامل صندوق اسنوا ونچرز همچنین بر اهمیت ارائه مشاوره‌های تخصصی به استارتاپ‌ها و کمک به آن‌ها برای ورود به بازارهای جدید و جذب سرمایه‌گذاران بیشترتاکید کرد. این اقدامات بیانگر تعهد اسنوا ونچرز به رشد پایدار و موفق استارتاپ‌ها در ایران است.

گفتنی است این نشست نشان‌دهنده عزم و اراده قوی بازیگران حوزه سرمایه‌گذاری خطرپذیر کشور برای همکاری، هم‌افزایی و بهره‌برداری از ظرفیت‌های موجود به منظور تسهیل و تسریع فرآیند توسعه اکوسیستم نوآوری و کارآفرینی در ایران بود.

این تلاش‌ها همچنین می‌تواند نقشی کلیدی در ارتقاء موقعیت کشور در جهانی نوآورانه ایفا کند.

اصفهان/ بهمن راعی