روش های طبیعی برای رهایی از شر جوش صورت

جوش‌ها در زمرۀ بیماری‌های طبیعی پوست هستند که افراد بسیاری به آن مبتلا می‌شوند. جوش‌ها، التهاب‌های پوستی هستند که در نتیجۀ آلوده‌شدن غدد سباسه (غدد چربی) توسط باکتری‌ها به وجود می‌آیند و سپس با چرک پر می‌شوند. ترشح بیش‌از‌حد سبوم (چربی طبیعی پوست) توسط غدد چربی اصلی‌ترین عامل ایجاد این مشکل است. بیایید با هم با بهترین روش‌های از‌بین‌بردن جوش صورت آشنا شویم.

جوش‌ها معمولاً روی پوست صورت، گردن، کمر و شانه‌ها قابل مشاهده‌اند. با وجود اینکه این جوش‌ها آسیبی به سلامت فرد وارد نمی‌کنند، اما به دلیل ظاهری که دارند، منجر به ایجاد حسی ناخوشایند در فرد می‌شوند.

لوسیون‌ها و داروهای متعددی در بازار Store برای درمان جوش وجود دارند، اما این روش‌ها غالباً زمان‌برند. بسیاری از روش‌های طبیعی در کوتاه‌مدت می‌توانند تأثیر قابل‌توجهی در درمان جوش داشته باشند. در ادامه، ده روش سریع و عالی برای رهایی از جوش ارائه شده است.

یخ

در فهرست بهترین روش‌های از‌بین‌بردن جوش استفاده از یخ جایگاه مهمی دارد. یخ تأثیری سریع و قابل‌توجه در کاهش قرمزی، تورم و التهاب جوش‌ها دارد. یخ در بهبود گردش خون منطقۀ آسیب‌دیده و بستن منافذ پوست و از‌بین‌بردن چرک و روغن انباشته‌شده در پوست، نقش قابل‌توجهی برعهده دارد. برای این کار می‌توانید از تکه‌ای یخ استفاده کنید.

۱. یخ را در تکه‌ای از پارچه قرار داده و برای چند ثانیه روی محل آسیب‌دیده قرار دهید.

۲. چند دقیقه صبر کنید و همین روند را تکرار کنید.

همان‌طور که قبلاً هم نوشته بودیم، لیموترش از روش‌های خانگی درمان جوش صورت است. در این فهرست، روش سریع دیگر برای رهایی از جوش‌ها، استفاده از آب لیموترش است که از ویتامین ث غنی‌ست. آبلیمو به سریع‌تر خشک‌شدن جوش‌ها کمک می‌‌کند.

دقت کنید تا به جای استفاده از آبلیموهای بسته‌بندی‌شده که حاوی مواد نگهدارنده هستند، از آب لیموترش طبیعی استفاده کنید. چند روش برای استفاده از این شیوۀ درمانی وجود دارد.

پیش از خواب، قطعه‌ای از پنبه را به آب لیمو آغشته کرده و روی جوش‌های خود اعمال کنید.

همچنین می‌توانید یک قاشق غذاخوری آب لیمو را با یک قاشق غذاخوری دارچین مخلوط کرده و به مدت یک شب روی جوش‌های خویش قرار دهید. سپس، فردا صبح پوست خویش را با آب ولرم بشویید. با‌این‌حال، این روش درمانی برای افرادی که دارای حساسیت پوستی هستند، مناسب نیست.

روغن درخت چای

روغن درخت چای، روشی بی‌نظیر برای درمان جوش است. این روغن دارای خواص ضد‌باکتریایی است که می‌تواند در مقابله با باکتری پوستی که منجر به بروز این مشکل پوستی می‌‌شود، نقش قابل‌توجهی داشته باشد. علاوه‌براین، خاصیت آرامش‌بخشی آن منجر به کاهش قرمزی و التهاب ناشی از جوش می‌شود. این روغن همچنین در خشک‌کردن نقاط سرسیاه و جوش‌های توپر مؤثر است.

قطعه‌ای از پنبه را به این روغن آغشته کرده و روی منطقۀ مدنظر خود اعمال کنید. پس از گذشت پانزده تا بیست دقیقه صورت خود را بشویید.

روشی دیگر برای استفاده از این روغن، ترکیب چند قطره از روغن درخت چای با ژل آلوئه‌ورا است. این مخلوط را روی جوش‌ها و لکه‌های خود بمالید و پس از مدت بیست دقیقه آن را بشویید.

توجه داشته باشید که اگر دارای پوستی حساس هستید، از این روغن نباید استفاده کنید.

کاربردهای عجیب خمیردندان

از خمیردندانی که هرروز صبح برای شستن دندان‌های خود استفاده می‌کنید، می‌توانید برای درمان سریع جوش‌ها هم استفاده کنید. این روش هنگامی که با روش درمانی یخ همراه باشد، کارایی و تأثیر بیشتری خواهد داشت. به جای استفاده از خمیردندان‌های ژله‌ای از خمیردندان‌های سفید استفاده کنید.

۱. پیش از خواب، مقداری از خمیردندان را روی جوش‌های خویش بمالید.

۲. سپس، فردا صبح صورت خود را آب ولرم بشویید و بهبود قابل‌توجهی را در میزان تورم جوش‌ها مشاهده خواهید کرد.

در صورت تمایل، می‌توانید این روش درمانی را در طول روز چند بار تکرار کنید. تنها باید دقت کنید که خمیردندان به مدت حداقل نیم‌ساعت روی جوش‌ها باقی بماند.

بخار آب

بخار‌دادن پوست روشی فوق‌العاده برای درمان جوش است. بخار، منجر به بازشدن منافذ پوست شده و بدین ترتیب پوست شما نفس می‌کشد. این امر منجر به از‌بین‌رفتن روغن، چرک و باکتری‌های موجود در منافذ می‌شود که ایجاد عفونت و التهاب در پوست را در پی دارند.

از دست ندهید: ۹ اشتباه که زیبایی شما را از بین می‌برد

۱. ظرفی بزرگ را پر از آب داغ کنید و اجازه دهید تا بخار آن برای چند دقیقه با پوستتان تماس داشته باشد.

۲. صورت خویش را با آب ولرم شسته و پس از خشک‌کردن، از نرم‌کننده‌ای فاقد چربی استفاده کنید.

سیر آنتی‌بیوتیک طبیعی سیر

درست مانند آن تبلیغ تلویزیونی، خواص سیر بی‌شمار است. سیر ماده‌ای ویروس‌کش، ضد‌قارچ، ضد‌عفونی‌کننده و آنتی‌اکسیدان است که در بهبود سریع جوش‌ها مؤثر خواهد بود. گوگرد موجود در سیر در درمان جوش تأثیر بسزایی دارد.

۱. حبۀ سیر را به دو بخش تقسیم کنید.

۲. سیر را روی جوش‌ها مالیده و پس از پنج دقیقه صورت خود را با آب ولرم بشویید.

۳. این روش درمانی را در طول روز چندبار تکرار کنید.

مصرف یک حبه سیر خام در روز می‌تواند در تصفیۀ خون تأثیر قابل‌توجهی داشته باشد. اما در مصرف آن زیاده‌روی نکنید؛ چراکه برای معده مضر است.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

 

وبگردی