راه‌اندازی معاینه فنی سی‌ان‌جی درپایانه جی / راه‌اندازی  مرکز معاینه فنی موتورسیکلت  برای اولین بار در اصفهان

به گزارش رکنا از اصفهان؛ علی قاسم ‌زاده ؛ در آئین بهره برداری از این طرح ها گفت:درحال حاضر سرفاصله اتوبوس‌های تندروحدود ۱۲ دقیقه است که تا ابتدای مهرماه با اضافه شدن ناوگان جدید به این خطوط به حدود 6 دقیقه خواهد رسید که می‌تواند ظرفیت جابه‌جایی خوبی برای مردم اصفهان باشد.

شهردار اصفهان ادامه داد: با بیان اینکه هدف دوم مدیریت شهری حرکت به سمت اصفهان هوشمند است که در این مسیر گام به گام در تمام عرصه‌های شهری حرکت می‌کند، افزود: در این راستا تمام حوزه‌ها از جمله خدمات شهری، حمل‌ونقل، شهرسازی، ترافیک را موظف کرده‌ایم که خدمات خود را به سمت خدمات هوشمند ببرند؛ امروز نیز شاهد رونمایی از یک سیستم هوشمند در حوزه حمل‌ونقل شهری به نام سامانه (اصرو) بودیم که خدمت بزرگی به شهروندان اصفهان برای مدیریت زمان آنان در استفاده از اتوبوس است.

۳۵درصد از بودجه شهرداری اصفهان برای توسعه حمل‌ونقل عمومی

همچنین سرهنگ محمدرضا محمدی، رئیس پلیس راهور استان اصفهان با اشاره به اینکه  توجه به توسعه حمل‌ونقل عمومی و هوشمندسازی دو اصل در کنار معضل ترافیک شهری است افزود: هوشمندسازی در کنار توسعه حمل‌ونقل باید مدنظر قرار گیرد و پلیس استان اصفهان همچون معاونت حمل‌و نقل شهرداری اصفهان در این زمینه به خوبی ورود کرده است.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان نیزدراین مراسم گفت :امسال نیز ۳۵ درصد از بودجه شهرداری یعنی معادل یک سوم آن به حوزه حمل‌ونقل عمومی اختصاص داده شده است.

محمد نورصالحی، با اشاره به اینکه پس از شیوع کرونا تعداد اتوبوس‌های شهر کاهش و به این ترتیب سرفاصله رسیدن اتوبوس به ایستگاه‌ها نیز افزایش یافت، گفت: با توجه به اختصاص بودجه مناسب به حوزه حمل‌ونقل و تلاش‌های انجام گرفته، ۶۰۰ دستگاه اتوبوس فعال شهر در مهرماه به یک هزار دستگاه افزایش می‌یابد.

وی تصریح کرد: در حال حاضر ۳۰۰ هزار نفر در روز از حمل‌ونقل عمومی استفاده می‌کنند که پیش‌بینی می‌شود این عدد به ۵۰۰ هزار نفر برسد، در حالی که این میزان تا قبل از شیوع کرونا ۶۵۰ هزار نفر در روز بود که امیدواریم با توسعه خطوط اتوبوس تندرو و مترو و کاهش سرفاصله‌ها آمار استفاده از حمل‌ونقل عمومی افزایش یابد.

جابه‌جایی روزانه ۲۵ هزار مسافر با خط چهارم تندرو

معاون حمل‌ونقل ترافیک شهردار اصفهان نیز گفت:امروز شاهد افتتاح دو پروژه حمل‌ونقل همگانی هستیم که نفع آن برای تمام شهروندان است.

حسین حق‌شناس،با بیان اینکه پیش‌بینی می‌شود خط چهارم تندرو در آینده روزانه ۲۵ هزار مسافر را جابه‌جا کند، گفت: برای اجرای این طرح در ۱۰ سال عمر بهره‌برداری، ۱۵۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری شده است، برای خط چهارم تندرو به ازای هر سفر دو هزار تومان هزینه سرمایه‌گذاری است که قیمت بلیت این خط نشانگر آن است که ۲۰ درصد هزینه را مردم و ۸۰ درصد را شهرداری و دولت تقبل می‌کند.

وی افزود:در راستای بهره‌برداری سامانه موقعیت‌یاب اتوبوس که  به بهره‌برداری رسید دستگاه مانیتورینگ در ۵۰ ایستگاه سطح شهر پیش‌بینی شده است که مردم را از زمان رسیدن اتوبوس و خطوط فعال در این مسیر مطلع می‌کند.

همچنین مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی اصفهان و حومه گفت: خط چهارم اتوبوس تندرو جزو ۱۲ خط مصوب شهر اصفهان است که مدتی به‌صورت آزمایشی بهره‌برداری شد و امروز به‌طور رسمی مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

عباس روحانی، با اشاره به همکاری مناطق شهری اصفهان در ایجاد خط چهارم اتوبوس تندرو، افزود: با توجه به اینکه در آستانه مهر و سال تحصیلی جدید قرار داریم، این خط با دو خط دیگر اتوبوس در دو نقطه شهر تلاقی دارد که تبادل سفر را برای دانشجویان جهت حرکت به سه دانشگاه اصفهان، صنعتی و آزاد خوراسگان آسان‌تر می‌کند.

راه‌اندازی معاینه فنی سی‌ان‌جی درپایانه جی

در ادامه ، مدیرعامل سازمان پایانه‌های مسافربری شهرداری اصفهان گفت: راه‌اندازی معاینه فنی سی‌ان‌جی درپایانه جی در راستای تسهیل در خدمات حمل‌ونقلی در دستور کار قرار دارد که در آینده‌ای نزدیک افتتاح خواهد شد. 

  ابوالفضل توکلی، با بیان اینکه در کنار راه‌اندازی پایانه جی، خط چهارم اتوبوس تندرو نیز آغاز به‌کار می‌کند، گفت: مرکز معاینه فنی موتورسیکلت نیز برای اولین بار در کشور در اصفهان راه‌اندازی خواهد شد.

وی خبرداد: در آینده نزدیک پایانه اندیشه در مرز مشترک حریم شهر درچه در شهرستان خمینی‌شهر افتتاح خواهد شد تا شاهد فعالیت پایانه‌های ترکیبی در خدمات حمل‌ونقل باشیم.

بهمن راعی / اصفهان