تخصیص اعتبارات به پروژههای آبرسانی و سدها چاره حل مشکلات آب لرستان/ عدم برنامهریزی در ذخیره آب موجب ناپایداری در آب شرب شده است
رکنا: معاون راهبردی و نظارت بر بهرهبرداری شرکت آبفای کشور گفت: استان لرستان سالانه با میزان بارش بیش از 350 میلیمتر مواجه بوده که عدم تمرکز و برنامهریزی در ذخیره آب موجب ناپایداری در آب شرب شدهاست.
به گزارش رکنا از لرستان، هاشم امینی صبح امروز در نشست مشترک سازگاری با کمآب و شورای حفاظت از منابع آب لرستان در سالن جلسات استانداری با اشاره به اینکه 10 هزار روستا در کشور طی سه سال آینده از طریق جهاد آبرسانی تأمین آب میشود، اظهار داشت: چالش کمآبی و بیآبی در تمام بخشهای مصارف بهعنوان یک چالش بزرگ تبدیل شدهاست، همه حوزهها را درگیر کرده و برنامهریزی دقیق برای رهایی از این مشکل ضروری است. وی با بیان اینکه تنوع و تعدد تأمین آب شرب، مباحث کیفی را هم با ریسک همراه کردهاست، افزود: منابع اعتباری برای تکمیل پروژههای آبرسانی و تکمیل سدها باید بهصورت صددرصد به استان لرستان تخصیص یابد تا بتوانیم مشکلات این حوزه را کاهش دهیم. معاون راهبردی و نظارت بر بهرهبرداری شرکت آبفای کشور با اشاره به اینکه منابع استفاده در حوزه کشاورزی هم از وضعیت مناسبی برخوردار نیست، عنوان کرد: 2 تانکر آبرسانی برای استان لرستان درنظر گرفته شده است که باید مسئولان مربوط اقدامات لازم را پیگیری کنند. وی با بیان اینکه طرحهای محرومیتزدایی شهرستان چگنی بهصورت ویژه دیده میشود، بیان کرد: آب شرب شهرهای لرستان از چشمه و چاه تأمین میشود که این موضوع مشکلاتی را به همراه دارد. امینی گفت: بر استفاده از منابع آب زیرزمینی، چشمه و راهکارهای مناسب برای جلوگیری از خطر بیآبی در حوزه منابع آب ایران تمرکز خواهد شد. معاون راهبردی و نظارت بر بهرهبرداری شرکت آبفای کشور با اشاره به برنامههای بازدید از استانها تصریح کرد: بازدید میدانی و تمرکز بر پروژهها با چالش منابع آب در اولویت قرار دارد. امینی اظهار داشت: استان لرستان سالانه با میزان بارش بیش از 350 میلیمتر مواجه بوده که عدم تمرکز و برنامهریزی در ذخیره آب موجب ناپایداری در آب شرب شدهاست. وی با بیان اینکه سفره های زیرزمینی لرستان با 6 متر افت همراه است، گفت: همین مسئله منابع آبی این استان را در آینده با چالشهای بزرگی مواجه خواهد کرد.
ارسال نظر