ضرورت ارتقاء مهارت‌های فردی در دانش‌آموزان استثنایی

به گزارش  رکنا؛ «علی دهقان» با همراهی جعفری رئیس اداره استثنایی آموزش و پرورش مازندران، صبح امروز سه شنبه از هنرستان استثنایی متوسطه اول حاج احمد علی خلیلی ناحیه 2 ساری بازدید کرد.

معاون آموزش متوسطه استان، پس از بازدید میدانی از کارگاه تولیدی گل و گیاه هنرستان اسثنایی حاج احمد علی خلیلی ضمن تاکید بر تاثیرگذاری آموزش همراه با تولید بر مهارتهای فردی و توانمند سازی دانش آموزان خاطر نشان کرد : یکی از برنامه هایی که در هنرستان های ما اجرا می شود و برای ما بسیار قابل توجه و پیگیری است بحث آموزش همراه با تولید است و طی بازدیدی که از این هنرستان داشتیم شاهد بودیم که دانش آموزان عزیز ما در قسمت گل و گیاه تولیدات بسیار خوبی داشتند و ما در بحث فروش به طور ویژه از این مدرسه و تمام هنرستانها حمایت می کنیم.

وی در ادامه افزود: بر اساس برنامه ششم توسعه تا پایان این برنامه باید 50 درصد دانش آموزان ما به سمت آموزشهای مهارتی هدایت شوند و در این مورد اقدامات خوبی انجام شده است. استان مازندران جزو استانهای پیشرو در این زمینه است و با توجه به فعالیت های انجام شده استان مازندران به عدد استاندارد توسعه ششم بسیار نزدیک است.

 دهقان در خصوص بحث تجهیزات مدارس که مورد تاکید دولت جمهوری اسلامی است تصریح کرد: در زمینه تجهیزات استان مازندران پیگیری های خوبی توسط دکتر سعدی پور مدیرکل آموزش و پرورش مازندران انجام شد که اخیرا اعتبار خوبی از محل فروش 2 درصد گاز به آموزش و پرورش مازندران اختصاص یافت و از تمام مدارس هنرستان نیازسنجی کردیم و تحویل سازمان نوسازی مدارس دادیم تا اقدامات لازم جهت برطرف کردن نیاز مدارس انجام شود.

این مقام مسئول با توجه به شیوه بازگشایی  مدارس هنرستان بیان کرد: یکی از گروه های آموزشی که بعد از کرونا بسیار آسیب دیدند هنرجویان و دانش آموزان مدارس هنرستان بودند که طبق الگوی آموزشی طراحی شده این دسته از دانش‌آموزان جزو نخستین گروه هایی بودند که از مهرماه کلاس‌های کارگاهیشان با رعایت اصل تقدم سلامت دانش‌آموزان آغاز شده و ان شاالله با عمومیت واکسیناسیون در سطح جامعه آموزشهای نظری ما هم به سمت حضوری شدن پیش برود.