دریافت نشان عالی روابط عمومی و تقدیر از عملکرد رسانه ای شرکت فولاد مبارکه

به گزارش رکنا از اصفهان ،این مراسم که با حضور پروفسور سید سعیدرضا عاملی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، خسرو رفیعی رئیس انجمن روابط عمومی ایران، سید شهاب سید محسنی رئیس انجمن متخصصان روابط عمومی ایران، انجمن بین‌المللی روابط عمومی (ایپرا) و جمعی از صاحب نظران و مدیران روابط عمومی برگزار شد، مسائل مهمی در حوزه روابط عمومی همچون نقش فناوری نسل پنجم و جایگاه آن در حوزه روابط عمومی و نقش این حوزه در تعالی و حرکت سازمان‌ها برای دستیابی به اهداف مورد بررسی قرار گرفت.

سید سعیدرضا عاملی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در این مراسم اظهار کرد: نسل پنجم فناوری های جدید در کامپیوترها، موبایل‌ها ورود پیدا کرده؛ همچنین بروز و ظهور هوش مصنوعی در بخش‌های مختلف به ویژه صنعت اثرگذار بوده است.

به گفته وی، زبان موفقیت و عدم موفقیت در روابط عمومی وجود دارد. در واقع روابط عمومی به نوعی منتهی به درک متقابل بوده و باید درک همگان را فراهم کند.

وی ادامه داد: روابط عمومی استفاده از دانش فناورانه بوده و یک صنعت است که تلاش می‌کند با استفاده از فناوری نوین به توسعه و اعتلای سازمان خود کمک کند.

عاملی با بیان اینکه ما از خلا ندانستن و به حساب نیاوردن رنج می‌بریم گفت: وجود اولویت‌ها و حساسیت‌های موجود منجر به خلا می‌شود؛ اما در این میان روابط عمومی است که می‌تواند امکان و استمرار پایدار را به وجود بیاورد.

وی افزود: در واقع آرمان روابط عمومی را می‌توان اینگونه تعریف کرد که تقویت حس عضویت همه ذی نفعان و ارائه خدمت دوست داشتنی است. همچنین روابط عمومی یک پدیده ارتباطی الگوریتیمی، شبکه هوشمند و تامین‌کننده خدمات آسان و سریع برای همه ذینفعان همراه با مسئولیت اجتماعی نسبت به جامعه پیرامون است.

قدرت کشورها بر مبنای هوش مصنوعی است

عاملی با تاکید بر نسل پنجم فناوری جدید گفت: کامپیوترهای نسل پنجم به دنبال ایجاد نظام‌ گسترده محاسباتی موازی و تغییر در منطق تک لایه‌ای نظام محاسباتی بوده‌اند. در واقع نسل جدید کامپیوترها به منطق انسانی، زبان و منطق برنامه‌نویسی پرولوگ نزدیک‌تر هستند.

وی با اشاره به اینکه در این مدل عملکرد فناوری‌های نو در بستر وب نیز آمده در ادامه افزود: ما نباید ساده‌گرایی و تنزل‌گرایی برای نسل پنجم فناوری داشته باشیم. امروز قدرت کشورها بر مبنای هوش مصنوعی است.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: نکته پیچیده‌ای در رقابت‌های اجتماعی زمانی وجود دارد که حریف با هوش مصنوعی عمل می‌کند و ما با هوش انسانی. از طرفی سطوح هوش مصنوعی شامل سیستم‌هایی است که یا شبیه انسان فکر می‌کنند یا اینکه به طور منطقی فکر و عمل می‌کنند.

به گفته وی، کاربردهای هوش مصنوعی در حال گسترش بوده و شامل مواردی همچون کاربرد اقتصادی و صنعتی و در حوزه سایبری نظامی تحقیق و توسعه دیجیتال مدیریت دولتی فرهنگ سلامت بشر و... است.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی درخصوص انواع روابط عمومی‌ها نیز گفت: روابط عمومی یادگیری ماشینی را خلق می‌کند، همچنین ظرفیت‌های الگوریتیمی و همانندسازی مبتنی بر هوش مصنوعی نیز در این زمینه می‌تواند قدرت تصمیم گیری قطعی مبتنی بر داده‌های موجود باشد. نمونه ساده آن تشخیص اخبار درست و  اخبار جعلی یا تشخیص عضویت و عدم عضویت اشخاص در سازمان‌ها است.

روابط عمومی ها از رویه های تکراری فاصله گرفته و خلاق شده اند     

قربانعلی تنگشیر به عنوان دبیر پنجمین رخداد ملی بررسی مسائل و چالش‌های روابط عمومی در این مراسم اظهار کرد: در این دوره اقدامات صورت گرفته و ارائه شده توسط روابط عمومی‌ها از لحاظ کیفی، بسیار خلاقانه و قابل توجه بوده و می‌بینیم که روابط عمومی‌ها به سمت خلاقیت و نوآوری رفته اند و از رویه های تکراری و معمولی فاصله گرفتند.

به گفته وی، در عصرکنونی هیچ اقدام روابط عمومی نباید بدون برنامه و خلافیت و نوآوری باشد، زیرا در این صورت است که می‌تواند به درک بهتر پیام و خوشنامی سازمان منجر شده و رضایت مشتری را در پیش داشته باشد. درواقع فلسفه روابط عمومی چیزی جز این امر نیست.

بهمن راعی/اصفهان