وجود اسلحه شکاری در خانه خطری جدی است

سرهنگ "محمد باقر فلسفی"در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری پلیس گفت: دریافت مجوز برای سلاح های شکاری ساچمه زنی سبب شده تا بسیاری از کسانی که اسلحه شکاری نداشته به هر نحو ممکن اسلحه تهیه کنند و با استفاده از این فرصت بتوانند مجوز لازم را برای اسلحه بدست آورند.

وی افزود: قاچاق اسلحه از کشورهای همسایه به دلیل سود بالا در کشور باعث شده سلاح های بی کیفیت به کشور وارد شود و خسارات جانی فراوانی در پی داشته باشد.

سرهنگ فلسفی با اشاره به این که بسیاری بر این باور باطل اند که وجود سلاح در منزل امنیت به همراه می آورد، افزود: بر اساس همین تفکر افراد به هر شیوه ای سلاح تهیه و آن را در درون خانه مخفی می کنند تا در روز مبادا با آن امنیت خانواده خود را تامین کنند غافل از اینکه ممکن است این اسلحه توسط فرزندان و افرادی که کنترلی بر خشم خود ندارند، خطر ساز شود.

وی اظهار داشت: خطرات ناشی از خرید سلاح های شکاری تنها دارنده اسلحه را تهدید نمی کند بلکه بخشی از این خطرات متوجه خانواده اوست .

فلسفی تاکید کرد : آمارها نشان می دهد بسیاری از قتل های خانوادگی به وقوع پیوسته با اسلحه شکاری بوده است که به واسطه روی آوردن خشم، افراد دست به اسلحه شکاری برده و موجبات قتل یکی از اعضای خانواده را فراهم می کنند.

وی به کیفیت پایین سلاح های غیر استاندار شکاری اشاره کرد و یادآور شد: سلاح های غیر استاندارد شکاری در بسیاری موارد باعث فاجعه شده اند چرا که این سلاح ها به دلیل کیفیت پایین لوله هنگام تیراندازی نمی توانند گرمای ناشی از شلیک را تحمل کنند و گاه لوله متلاشی می شود و به صورت فرد آسیب جدی می رساند.

وی تیراندازی در مجالس عزا و عروسی را تخلف و ممنوع اعلام کرد و خاطر نشان کرد: دارندگان سلاح های غیر مجاز اسلحه خود را به مراجع انتظامی و امنیتی تحویل دهند تا مشمول مجازات نشوند.

رئیس پلیس امنیت عمومی استان در بخشی دیگر با اشاره به بالا رفتن سطح خشونت در جامعه گفت: گسترش بازی های رایانه ای خشن و فیلم های ماهواره ای از یک طرف و قرار دادن صحنه های فجیع و هولناک از نزاع ها، قتل ها در سایت های اینترنتی و همین طور مبادله وسیع آن توسط بلوتوث های تلفن همراه و شبکه های اجتماعی باعث شده خشونت در جامعه ما به سطح هشدار برسد.

وی به خانواده ها هشدار داد: با توجه به گسترش ماهواره و شبکه های اجتماعی در میان خانواده ها و تماشای فیلم های پر از صحنه های خشونت در مقابل چشمان حیرت زده کودکان و نوجوانان جلوگیری کنند و هنگام خرید اسباب بازی برای کودکان خود از خرید اسلحه در هر شکل و اندازه جدا خودداری کنند.

سرهنگ فلسفی با اشاره به این که 70 درصد اسباب بازی های موجود در بازار را ادوات جنگی مانند تیر و کمان و اسلحه تشکیل شده و زنگ خطری برای خانواده ها و نهاد های فرهنگی است، اظهار داشت: خانواده ها از خرید این اسباب بازی ها برای فرزندان خودخودداری کنند چرا که این گونه اسباب بازی ها خشونت را در کودکان و نوجوانان رواج می دهند.