احمد خاتمی: بسیاری از بی حجاب ها زن و بچه های دزدان بیت المال هستند!

به گزارش رکنا، آیت الله سید احمد خاتمی امام جمعه موقت تهران در خطبه‌های امروز جمعه 17 تیر ضمن عرض تسلیت به مناسبت ایام شهادت امام محمد باقر(ع) و حضرت مسلم ابن عقیل(ع)، اظهار داشت: مولا علی فرمودند که تقوا از رهگذر کنترل و مراقبت زبان می گذرد؛ مراقب زبان باشید تا به گوهر تقوا برسید.

وی به پیام رهبر انقلاب به حجاج بیت الحرام اشاره کرد و گفت: مقام معظم رهبری دو چیز را رکن حج به حساب آورند، یکی وحدت مسلمانان و دیگری معنویت. این دو می تواند جامعه اسلامی را به اوج عزت برساند و دشمنان به دنبال زدن این دو هستند.

امام جمعه موقت تهران ادامه داد: 21 تیر ماه 1314 روزی بود که عمال رضا خان به مسجد گوهر شاد حمله کردند؛ جلادهای رضا خان بعد از نماز صبح درها را بستند و شبستان به شبستان به شبستان رفتند و همه را کشتند. امروز سالگرد چنین فاجعه ای است که سلام و درود بر شهیدان حجاب؛ لذا 21 تیر روز عفاف و حجاب است.

آیت الله خاتمی به 10 نکته اشاره کرد و گفت: مطلب اول این است که فلسفه حجاب تکریم شخصیت زن است؛ زن گوهر است گوهر عفافش با گوهر حجابش می تواند نقش آفرین باشد.

وی به سخنان امام در صحیفه ایشان اشاره کرد و گفت: سلام می خواهد شخصیت زن را حفظ کند و از او انسان جدی و کارامد بسازد. زن ها گمان نکنند که زن ها باید پوشش نامناسب و بزک شده به بیرون بروند این مقام زن نیست و عروسک بازی است.

امام جمعه موقت تهران  ادامه داد: دومین مطلب این است که اصرار ما بر حکم الهی حجاب نادیده گرفتن دیگر منکرات مثل مفاسد اقتصادی نیست؛ از جمله کسانی که به دزدی ها و مفاسد اقتصادی گیر می دهند خطبای نماز جمعه هستند و دستگاه قضا هم در برخورد با آن ها اقداماتی داشته است؛ دزدی و اختلاس گناه است و بی حجابی هم گناه است؛ بسیاری از بی حجاب ها زن و بچه های همان دزدها هستند.

آیت الله خاتمی به سومین مطلب اشاره کرد و گفت: در ده ها آیه و روایات سخن از حجاب است؛ کسی نمی تواند قرآن را قبول داشته باشد ولی حجاب را قبول نداشته باشد چون حجاب یک حکم قطعی قرآنی است.

وی در تشریح چهارمین مطلب خود بیان داشت: از مراجع عظام تقلید پرسیده اند که حجاب از ضروریات دین است و حکم کسانی که به آن بی اعتنایی می کنند چیست؟ در پاسخ بسیاری از مراجع گفته اند که حجاب از ضروریات دین است؛ مقام معظم رهبری هم گفتند حجاب از ضروریات دین حساب می شود و عدم رعایت آن معصیت است.

امام جمعه موقت تهران به پنجمین مطلب خود اشاره کرد و افزود: منش بانوان ایرانی، حجاب و پوشش بوده است و تاریخ بی حجابی در کشور به 2 نفر می رسد؛ اول بی حجاب قرة العین بهایی بود که 138 سال قبل با بی حجابی مردم را به بهایی گری دعوت می کرد. دومین نفر هم رضا خان قلدر را 12 خرداد  1313 به ترکیه بردن و 10 روز نگهش داشتند و تمام زیر و بم دین ستیزی را به او آموختند.

وی افزود: اولین چیزی را که به رضاخان آموختند این بود که برای پیشرفت باید حجاب برداشته شود، رضا خان هم به عنوان برده بیگانگان و نوکر پذیرفت  و آمد و عمل کرد و فاجعه گوهر شاد را آفرید.

امام جمعه موقت تهران به تاریخچه حجاب اشاره کرد و گفت: تاریخچه حجاب قرآن است، تاریخچه حجاب حضرت زهرا(س) است. حرف من به بی حجاب ها این است که کدام تاریخ را می پسندید؟ تردیدی ندارم که زنان مسلمان تاریخ قرآن و فاطمه(س) را بر می گزینند.

آیت الله خاتمی در ادامه به ششمین مطلب خود اشاره کرد و تصریح کرد: امروز مسئله حجاب از یک مسئله فرعی گذشته است و به یک مسئله اصلی تبدیل شده است؛ هر دولتی که می خواهد بگوید با اسلام قهر است، چادر یک زن مسلمان را قبول نمی کند و هر دولتی که می خواهد بگوید من با اسلام آشتی هستم، می گوید حجاب آزاد است.

وی به هفتمین مطلب خود اشاره کرد و گفت: شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال 1384 مصوبه بسیار خوبی داشت، مصوبه ای که 300 ماده دارد و برای 32 دستگاه تکلیف تعیین کرده است. رئیس محترم جمهور هم اخیراً آن را ابلاغ کرده است و اجرای ان تاثیر خوبی در گسترش حجاب خواهد داشت.

وی در تشریح هشتمین مطلب خود بیان داشت: مبارزه با منکر بی حجابی باید کاملاً قانونی باشد؛ مقابله با بی حجابی به صورت خودسر و غیر قانونی خودش یک منکر است و هرج و مرج ایجاد می کند. اقدامات خودسرانه هم خلاف شرع است و هم صد در صد ضدحجاب است چه بسا که دامن زنندگان به بی حجابی این صحنه ها را بوجود بیاورند. هر وقت سخن از حجاب بوده، یک اقدام نادرست و خودسرانه کسانی، تدبیر شایسته را برای مقابله با بی حجابی را از بین می برد. کار خودسرانه در نظام جمهوری اسلامی ممنوع  و خلاف شرع است.

خاتمی به نهمین مطلب خود اشاره کرد و گفت: حجاب قانون است، قانون را اجبار نامیدن مغلطه است، همه جای دنیا قانون دارند و به آن احترام می گذارند و با پسوند اجبار آن را خراب نمی کنند. در همه دنیا پشت چراغ قرمز می ایستند و کسی نمی گوید اجبار است چون قانون است، اگر جامعه ای بخواهد سامان یافته اداره شود همه باید قانون را رعایت کند. در واقع نفس واژه حجاب اجباری واژه ای غلط و برای تخریب حجاب است؛ باید این قانون به عنوان حکم شرعی رعایت شود.

امام جمعه موقت تهران در تشریح آخرین مطلب خود گفت:  در گناه بی حجابی سه گروه گنه کار هستند. یک کسانی که بی حجابی می کنند. بی حجابی در حقیقت ضربه زدن به امنیت روانی جامعه و خیانت به مردم است؛ گروه دوم کسانی هستند که بستر این گناه را فراهم می کند و سومین گروه کسانی هستند که بی حجابی را تشویق می کنند و می گویند کار قشنگی است. گناه بزرگ را کار قشنگ نامیدن یعنی رضایت به این گناه. کسی که بی حجابی را تشویق می کند او هم در گناه بی حجابی سهیم است.

منبع: فارس

وبگردی