انتقاد از سانسور سیدحسن خمینی در صداوسیما

به گزارش رکنا، علمداری در ادامه افزود: در کنار بازتاب وسیع خبر اصل برگزاری مراسم و سخنان رییس جمهور در رسانه های داخلی و خارجی، صدا و سیما در رفتاری عجیب و غیرقابل چشم پوشی سخنان حجت الاسلام و المسلمین سیدحسن خمینی را در این مراسم که اتفاقا فقط در توصیه به وحدت و ضرورت حمایت از دولت جدید بود بایکوت کرد و نه تنها پخش زنده این مراسم را هنگام ایراد سخنرانی یادگار امام قطع کرد، بلکه در بخش های خبری خود نیز هیچ اشاره ای به این سخنان وحدت بخش نداشت.

وی نوشت : ماجرا زمانی عجیب تر می شود که نه تنها اکثر خبرگزاری ها و سایت های خبری، بلکه حتی بی بی سی فارسی در سایت و تمام شبکه های اجتماعی خود به پوشش قابل توجه این سخنان پرداخت اما دریغ از یک جمله خبر در صدا و سیما!

علمداری گفت : لازم است مدیران صدا و سیما و به ویژه معاونت سیاسی و خبر، در خصوص این قصور پاسخگو باشند و توضیح دهند دلیل این رفتار غیرقابل قبول چیست؟البته در این میان مسئولان تیم خبری رییس جمهور محترم جدید نیز خوب است که نسبت به این موضوع حساسیت داشته باشند تا مبادا چنین حرکت هایی به نام آنها تمام شود.

سیدحسن خمینی: با همه تفرق‌ها امروز وظیفه همه کمک به دولت است

به گزارش رکنا به نقل از جماران، یادگار امام در مراسم تجدید میثاق رئیس جمهور و اعضای هیأت دولت سیزدهم با آرمان های امام خمینی(س) در حرم امام، با بیان اینکه ما در جامعه محتاج نوعی وحدت در عین کثرت هستیم، گفت: امروز دولت محترمی شکل گرفته و همه باید به بُعد «وحدت ملی» توجه کنیم. دست به دست هم دهیم ولی قرار نیست اختلاف نظرها کنار برود و کل اختلاف ها برداشته شود، چنانکه امام می فرمودند، «اشکال، بلکه تخطئه، یک هدیه الهی است». هیچ نمی توانیم به جامعه ای برسیم که همه مثل هم فکر کنیم.

حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی افزود: ما در جامعه محتاج نوعی وحدت در عین کثرت هستیم. اگر از زاویه کثرات به ما نگاه شود قطره های از هم جدا هستیم اما این کثرات در نقاطی وحدت پیدا می کنند و متحد می شوند. اختلافات درونی ما قوت ما است، کما اینکه دنیا بر اساس همین اختلافات شکل گرفته است. یعنی اگر وحدت در عین کثرت نبود، جهان خلق نمی شد، اما آنچه که مهم است این است که توجه داشته باشیم این کثرات، یک مبنای جامع دارد.

سیدحسن خمینی افزود: امروز دولت محترمی شکل گرفته و همه باید به بُعد «وحدت ملی» توجه کنیم. دست به دست هم دهیم ولی قرار نیست اختلاف نظرها کنار برود و کل اختلاف ها برداشته شود، چنانکه امام می فرمودند، «اشکال، بلکه تخطئه، یک هدیه الهی است». هیچ نمی توانیم به جامعه ای برسیم که همه مثل هم فکر کنیم.

وی با اشاره به اینکه آرمان بلند امام حل مشکلات جامعه بود، تأکید کرد: امروز که دینداران تصدی دنیای مردم را کرده اند اگر نتوانند دنیای مردم را بهتر کنند، «دینداری» لطمه می بیند. آرمان بلند ما از ابتدای انقلاب این بوده که به خودمان و دنیا نشان بدهیم دین در عرصه اجتماع، حیات سیاسی و حیات اقتصادی توانمند است و می تواند مشکلات را مرتفع کند.

یادگار امام اظهار داشت: با همه تفرق ها امروز همه وظیفه دارند به دولت کمک کنند؛ کسی که می تواند به دست و بازو، زبان و قلم و اگر هیچ کاری از او بر نمی آید به دعا و همدلی کمک کند. البته این از مسئولیت دولت کم نمی کند. برای اینکه به آینده درخشانی برسیم نیاز داریم به همت، توکل، عزم راسخ، نیت خالص، دوری از همه حبّ و بغض هایی که می تواند در بُعد کثرت پذیرفته شده باشد ولی در بُعد مسئولیت سمّ مهلک است.

وی تأکید کرد: ما در عین تکثر واحد هستیم و باید هم واحد باشیم. پشت آرمان های بلندی که پشت سر داشته ایم و آینده درخشانی که پیش رو داریم و به یمن برکت و لطف خدای متعال و ان شاء رهبری رهبر معظم انقلاب بتوانیم آینده خوبی را برای کشورمان بسازیم.

وبگردی