اسکندر مومنی: صدا و سیما نقشی مهم و اثرگذار در فرهنگ‌سازی و کاهش آسیب‌های اجتماعی دارد

به گزارش رکنا، مومنی با اشاره به تأثیرگذاری برنامه‌ها و سریال‌های تولیدی صدا و سیما در دوران تعدد رسانه‌ها افزود: در حالی که امروز شاهد تولید انبوه محتوا در رسانه‌های مختلف هستیم، صدا و سیما با تولید برنامه‌هایی مانند محفل و سریال پایتخت نشان داده که آثار فاخر همچنان مورد استقبال گسترده مردم قرار می‌گیرند. به‌عنوان مثال، همزمان با پخش سریال پایتخت، ترافیک اینترنت تا ۱۴درصد کاهش یافته که این موضوع به‌روشنی میزان توجه مردم را نشان می‌دهد.

وی با اشاره به پنج حوزه کلان وزارت کشور شامل امنیتی-انتظامی، سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و مدیریت شهری گفت: امروز بیش از گذشته در تلاش هستیم تا در کنار حفظ امنیت، به حوزه‌های اجتماعی توجه ویژه‌ای داشته باشیم.

اعتقاد داریم که آسیب‌های اجتماعی ریشه در سبک زندگی و کم‌توجهی به نشاط و مشارکت اجتماعی دارند. از همین رو از سازمان صدا و سیما خواسته‌ایم تا همکاری‌ها در زمینه فرهنگ‌سازی و برنامه‌سازی با اولویت پیشگیری و اصلاح سبک زندگی افزایش یابد.

وزیر کشور در ادامه با اشاره به اقدامات اقتصادی صورت‌گرفته در استان‌ها افزود: اتمام پروژه‌های اولویت‌دار، راه‌اندازی مجدد واحدهای تولیدی راکد و جذب سرمایه‌گذاری‌های جدید از جمله محورهای اصلی فعالیت وزارت کشور و استانداران محترم است. برخی استان‌ها ابتکارات خوبی در شناسایی ظرفیت‌ها و تسهیل روند صدور مجوزهای سرمایه‌گذاری داشته‌اند که قابل تقدیر است. در این مسیر نیز نقش صدا و سیما در معرفی این ظرفیت‌ها می‌تواند بسیار مؤثر باشد.

مومنی در پایان با تأکید بر لزوم همکاری هدفمند با رسانه ملی خاطرنشان کرد: اگر تولیدات رسانه‌ای با نگاه دقیق و نیازمحور انجام شود، قطعاً دیده خواهند شد. از ریاست محترم سازمان صدا و سیما درخواست کردیم تا زمینه همکاری‌های مشترک را توسعه دهیم تا بتوانیم در مسیر کاهش آسیب‌های اجتماعی، افزایش مشارکت مردمی و رشد اقتصادی گام‌های موثری برداریم.

جبلی در جمع استانداران کشور: رسانه ملی بازوی اجرایی استانداران در تحقق عدالت و هویت ایرانی است

پیمان جبلی ، رئیس سازمان صدا و سیما، با حضور در وزارت کشور و در جمع استانداران سراسر کشور، ضمن تشکر از همراهی و همکاری آنان، بر نقش رسانه ملی در پیشبرد اهداف ملی و محلی کشور تأکید کرد.

جبلی با اشاره به سند تحول رسانه ملی، که به عنوان سند بالادستی این سازمان شناخته می‌شود، اظهار داشت: نیازی به توضیح مجدد درباره سند تحول نیست، چرا که بارها به آن اشاره شده است، اما به‌عنوان یادآوری عرض می‌کنم که دو شعار و سرفصل اصلی این سند، “عدالت” و “هویت برای پیشرفت ایران”، مورد تأکید مقام معظم رهبری قرار گرفته و در رأس رویکردهای رسانه ملی در دوره جدید است.

وی افزود: هویت ملت بزرگ ایران در تمام جغرافیای پهناور ایران اسلامی جاری است؛ این نقشه رنگارنگ تمدن ایرانی که شامل فرهنگ‌ها، اقوام و جغرافیای متنوع است، خودِ هویت ایرانی ماست. احترام به این تنوع، محور توجه ما بوده و خواهد بود.

رئیس رسانه ملی در ادامه با ذکر تجربه‌ای از سال ۱۴۰۰ بیان کرد: در همان سال، برای نخستین بار راهپیمایی ۲۲ بهمن در استان‌ها، شهرستان‌ها و حتی روستاهای کشور به‌طور گسترده پوشش داده شد. برخی تعجب کردند که چرا خبر راهپیمایی یکی از شهرستان‌ها به عنوان اولین خبر در خبر ۱۴ پخش شد، اما این بخشی از سیاست ما برای خارج کردن تمرکز رسانه‌ای از تهران و نشان دادن زیست مردم در جای جای ایران بود. این اقدام در ادامه تلاش‌های رسانه ملی برای تحقق عدالت رسانه‌ای و برجسته‌سازی هویت محلی و ملی انجام شد.

جبلی خاطرنشان کرد: پرداختن به این دو موضوع مهم یعنی عدالت و هویت، در صدر وظایف همکاران ما در رسانه ملی قرار دارد و خوشبختانه آثار و برکات این رویکرد در همین مدت نیز مشهود بوده است.

وی در بخش دیگری از سخنانش تأکید کرد: نزدیک‌ترین نهاد و مسئول به استانداران محترم، رسانه ملی است. ما خود را بازوی اجرایی استانداران در تمام حوزه‌ها اعم از فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و امنیتی می‌دانیم. رسانه ملی در کنار بالاترین مقام اجرایی هر استان، که نه‌تنها نماینده دولت بلکه نماینده حاکمیت در آن استان است، خواهد بود.

رئیس سازمان صدا و سیما در پایان گفت: در مدت اخیر نیز تلاش کرده‌ایم تا به این نقش مهم خود عمل کنیم و این سیاست را در آینده نیز با قدرت ادامه خواهیم داد.

  • فیلم آواز باشکوه استاد شجریان با آهنگ ای ساربان / غزل جاودانه سعدی بزرگ و غوغای آواز بهشتی که روح را پرواز میدهد

اخبار تاپ حوادث

وبگردی