هشدار سازمان ملل نسبت به اختلال در کمکرسانی به میلیونها فلسطینی
سخنگوی آژانس امداد و کاریابی سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (آنروا) طی مصاحبهای با یک رسانه ایرلندی تاکید کرد که اقدام رژیم صهیونیستی برای ممنوعیت فعالیت این آژانس در تاریخ سازمان ملل بیسابقه است.
به گزارش رکنا، آنروا نسبت به اقدامات رژیم صهیونیستی در جلوگیری از فعالیت کارکنانش هشدار داد که میتواند توانایی این آژانس را برای ارائه خدمات ضروری به میلیونها پناهنده فلسطینی در غزه، کرانه باختری و بیت المقدس شرقی فلج کند.
«ژولیت توما» سخنگوی آنروا در این مصاحبه گفت که ممنوعیت اعلام شده از سوی رژیم اسرائیل برای عبور و مرور تا پایان ماه جاری بر فعالیتهای کارکنان این آژانس تاثیر منفی دارد.
توما با تاکید بر اینکه سازمان ملل برنامهای برای جایگزینی این آژانس در سرزمینهای اشغالی ندارد، گفت: ممنوعیت احتمالی آنروا برای ارائه خدمات ضروری به میلیونها پناهنده فلسطینی هر ساعت بیشتر میشود.
توما تاکید کرد: چنین اقدامی در تاریخ سازمان ملل بی سابقه خواهد بود. در تاریخ سازمان ملل هرگز اتفاق نیفتاده است که یک کشور عضو در بحبوحه جنگ تصمیم بگیرد یک آژانس سازمان ملل را از انجام کار خود منع کند.
کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) اکتبر گذشته با استناد به ادعاهایی مبنی بر دست داشتن برخی از کارکنان آژانس در حملات ۷ اکتبر ۲۰۲۳، به ممنوعیت عملیات آنروا در مناطق تحت کنترل رژیم اسرائیل رای داد؛ این اتهام بارها از سوی سازمان ملل رد شده است.
در صورت اجرا، این ممنوعیت منجر به بسته شدن دفاتر آنروا و مسدود شدن حساب های مالی آن در اراضی اشغالی می شود و عملاً فعالیتهای این آژانس را متوقف میکند.
از اکتبر ۲۰۲۳، لشکرکشی رژیم صهیونیستی به غزه به رغم قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل که خواستار آتش بس فوری شده بود، منجر به شهادت بیش از ۴۵ هزار نفر شده است که عمدتاً زنان و کودکان هستند.
در نوامبر، دادگاه کیفری بینالمللی (ICC) حکم بازداشت بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر رژیم اسرائیل و یوآو گالانت، وزیر دفاع سابق این رژیم را به دلیل جنایات جنگی و جنایات علیه بشریت در غزه صادر کرد.
رژیم صهیونیستی همچنین با یک پرونده نسل کشی در دیوان دادگستری بین المللی به دلیل حمله مداوم به غزه مواجه است.
ارسال نظر