تخصص و کارآمدی وزرای پیشنهادی شاخص بسیار مهمی در کسب رأی اعتماد است

به گزارش خبرنگار پارلمانی رکنا، موسی احمدی نماینده مردم کنگان، دیر، جم و عسلویه در مجلس دوازدهم اظهار داشت: ما به دقت برنامه های وزرای پیشنهادی نفت و نیرو را بررسی می کنیم. در واقع آن چه در بررسی صلاحیت وزرا برای ما مهم است، علاوه بر شاخصه‌های مورد تأکید مقام معظم رهبری، بحث تخصص، تجربه، قدرت اجرایی و باورمندی به اجرای برنامه توسعه است.

احمدی افزود: بنابراین همان طور که رییس جمهور اعلام کردند برنامه های وزرا باید منطبق بر سیاست های کلی مقام معظم رهبری و نیز در راستای اجرای برنامه هفتم توسعه کشور باشد.

وی ادامه داد: وزرای آینده - هر که باشند- باید بدانند که علاوه بر جنبه تقنینی، ما در این مجلس جنبه نظارتی را هم بسیار بالا خواهیم برد لذا نسبت به وعده هایی که می دهند باید هشیار باشند. یکی از قول هایی که ما از وزیر نفت می گیریم فشارافزایی پارس جنوبی است که اگر تا 2 یا 3 سال آینده انجام نشود، کشور را با مشکلات جدی مواجه می کند.

احمدی افزود: برای ناترازی انرژی در بخش های مختلف برق، بنزین، گازوییل و امثالهم باید تدبیر عاجل داشت. در دولت سیزدهم به نوعی ناترازی برق مدیریت شد وگرنه ما نزدیک به 11 هزار مگاوات ناترازی داشتیم و به همین دلیل هم بود که صنایع با مشکل مواجه شدند. بنابراین نگاه ما تمرکز بر اولویت هایی است که زندگی مردم با آن ها تنظیم می شود.

رییس کمیسیون انرژی مجلس دوازدهم در بخش دیگری از اظهارات خود به برخی تکالیف وزارت نیرو در دولت چهاردهم اشاره داشت و گفت: یکی از قوانین بسیار خوبی که وزارت نیرو می تواند بر آن اساس تعیین تکلیف کند، واداشتن صنایع بزرگ برای تأمین برق خودشان است.

وی در توضیح بیشتر مطلب فوق بیان کرد: بر اساس ماده 34 قانون مانع زدایی از توسعه برق ،" خودتأمینی" اصلی است که باید اجرایی شود. ما اجرای این قانون را از وزیر آینده می خواهیم و بر روند این اجرا، نظارت خواهیم داشت.

وبگردی