جلیلی:
اگر میخواهیم یک موفقیت شکل بگیرد باید برخی از تبعیضها را کنار بگذاریم
رکنا: نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: اگر میخواهیم یک موفقیت شکل بگیرد و شعار من که یک جهان فرصت و یک ایران جهش است و باید برخی از تبعیضها را کنار بگذاریم و برخی از فضاهای سیاسی عبور کنیم. کشور را با نمایش و تعارف نمیتوان اداره کرد.
به گزارش رکنا، سعید جلیلی نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در برنامه بدون تعارف امشب، (۲ تیر ماه) که از شبکه دو سیما پخش شد در پاسخ به پرسش اول مبنی بر اینکه چه شد وارد میدان انتخابات شدید، گفت: فکر میکنیم این عرصه یک عرصه بدون تعارف است و در شرایطی که در کشور داریم ایجاب میکند که جهش داشته باشیم. نیازمند اشراف به برنامه و داشتن برنامه و هدف گذاری است. همچنین ویژگیهایی که بتواند آن هدف را محقق کند.
وی، در مورد انتقاد به عملکرد گذشته خود بیان کرد: شاید در برخی از موضوعات کمتر صریح صحبت کردم.
نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری همچنین گفت: اگر میخواهیم یک موفقیت شکل بگیرد و شعار من که یک جهان فرصت و یک ایران جهش است و باید برخی از تبعیضها را کنار بگذاریم و برخی از فضاهای سیاسی عبور کنیم. کشور را با نمایش و تعارف نمیتوان اداره کرد.
جلیلی افزود: برخی از مناسبات غلط در روابط سیاسی شکل گرفته است و باید عوض شود و برای انجام همه این موارد ممکن است برخی ناراحت شوند. اگر بخواهیم انحصار را در یک زمینه اقتصادی بشکنیم و یا بر اساس شایستگیها افراد را به کار بگیریم، مطمئناً مشکل خواهد بود.
وی ادامه داد: من معتقدم یکی از مواردی که بسیار اهمیت دارد عزم رئیس جمهور است. ممکن است در مسیر برخی از ساز و کارها مانع راه او شوند و گاهی یک فضای غلط فرهنگی سیاسی مانع باشد رئیس جمهور باید حواسش باشد که اینها غلبه نکند.
نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بیان کرد: در عرصه کار سیاسی موضوع محبوبیت بسیار پیش میآید به خاطرم هست زمانی که برجام مطرح شد، برخی از دوستان به ما ایراد میگرفتند که فضای کشور که مردم برجام را دوست دارند و این مطالب را نگو، و برخی میگفتند برجام لغو میشود و ما میگفتیم اینطور نمیشود و همچنان باقی مانده است.
جلیلی افزود: برخی میگفتند ۸ سال دیگر تعلیق میشود که آن ۸ سال دیگر همان شش ماه پیش بود. اگر نمیگفتیم مردم فردا میگفتند چرا نگفتید.
وی در مورد اینکه فکر میکنید چه چیزی از شما در ذهن مردم برجسته است گفت: این چیزی است که شما باید نظرسنجی کنید.
نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، در مورد شبهاتی که نسبت به خودش وجود دارد گفت: این از همون شبهاتی است که نباید به آن دامن بزنیم یکی از آنها این است که اگر کسی میخواد در این جایگاه قرار بگیرد اجرایی هست یا خیر؟ اما نکته مهمتر این است که باید بدانیم تعریف ما از مدیر اجرایی در رأس قوه مجریه چیست؟ در فرایندی که طی میشود آیا مردم نتیجه کار را میبینند آنجا که من از صف وارد قوه مجریه شدم، میدانم یک تصمیمی که اتخاذ میشود چه مسیری را برای اجرا طی میکند.
ایلنا
ارسال نظر