ضرغامی در اردبیل دچار سکته قلبی شد
رکنا: عزت الله ضرغامی دچار سکته قلبی شد.
![ضرغامی در اردبیل دچار سکته قلبی شد](https://cdn.rokna.net/thumbnail/U0f6pNvF9EOx/yYGYIWiRH1jE7SFsFf8OS8GtVdPr30fs0wJj5HjN1IuvcJmljcN6H8bAsgVZzpzYCc2Paf9tWNy3TqJ7J2yYx6_iJ_9nS3dv9VaDD9pzMsmGiYQZhOmIlhgOn3kc4a2cPbp-GL7JcqSvtfuJ1_NwVg,,/%D8%B6%D8%B1%D8%BA%D8%A7%D9%85%DB%8C.jpg)
به گزارش رکنا، وزیر میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی روز گذشته در حین سفر به شهر سرعین در استان اردبیل دچار کسالت شد.
دکتر سید عزت الله ضرغامی، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در سفر روز گذشته به شهر سرعین دچار کسالت شد و با هواپیما به تهران بازگشت.
خبرنگار- سیامک دژالود
خبر سکته قلبی ضرغامی صحت ندارد
حسن میثمی، مدیر روابط عمومی وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، در گفت و گو با خبرنگار حوزه میراث و گردشگری گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، خبر سکته عزت الله ضرغامی را تکذیب کرد.
در حالی که قرار بود وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به عنوان نماینده رئیس جمهور در شهرستان سرعین اردبیل حاضر شود، صبح امروز (جمعه 30 مهر) به خاطر وضعیت نامساعد جسمی به تهران بازگشت و سفر خود به اردبیل را نیمه تمام گذاشت.
-
فیلم طلاق در قهوه تلخ / بهترین سکانسطنز این سریال
ارسال نظر