رئیس اتحادیه صنف کفاشان: گران فروشی کفش را گزارش دهید

به گزارش رکنا، رسول شجری با اشاره به اینکه شرایط رکودی جامعه باعث شده تا واحدهای تولیدی کفش با 50 درصد ظرفیت مشغول فعالیت باشند، اظهار کرد: نیاز داخل کشور 250 میلیون جفت کفش است اما واحدهای تولیدی توانایی تولید 400 میلیون کفش را دارند که لازمه تحقق این موضوع رفع مشکلات و تأمین مواد اولیه است.

وی با اشاره به اینکه حضور تولیدکنندگان در بازارهای صادراتی می تواند به تقویت این صنعت کمک کند، افزود: سال گذشته 100 میلیون دلار صادرات در بخش کفش اتفاق افتاده است که اگر ما بتوانیم رشد تولید را محقق نماییم و مشکلات صادراتی نیز برطرف شود حتی توانایی تامین نیاز کشورهای همسایه و اوراسیا رانیز خواهیم داشت.

رئیس اتحادیه صنف کفاشان دست دوز تهران به پتانسیل بالای بازار روسیه اشاره کرد و گفت: با برگزاری جلسات مختلف می خواهیم حضور پررنگی در بازار صادراتی روسیه داشته باشیم که این موضوع تعاملات دولتی را نیازمند است.

شجری در خصوص تامین مواد اولیه نیز گفت: بیش از 70 درصد مواد مورد نیاز صنعت کفش از مواد اولیه داخلی تامین می شود و 30 درصد مابقی از محل واردات است. این رقم با توجه به اینکه سهم کمی را به خود اختصاص داده اما به دلیل آنکه مواد اولیه کلیدی محسوب می شوند در افزایش قیمت تمام شده کالا بسیار موثرند.

وی به افزایش قیمت کفش اشاره کرد و افزود: هزینه های تولید عاملی شده تا قیمت کفش افزایش داشته باشد اما باید این نکته را توجه کرد که واحدهای تولیدی به خاطر شرایط رکودی نمی توانند رقم بالایی را برای کفش ها به مصرف کنندگان اعلام کنند.

رئیس اتحادیه صنف کفاشان دست دوز تهران، گفت:  اگر مصرف کنندگان شاهد اعلام قیمت های بسیار بالا در محصولات کفش بودند می توانند با دریافت فاکتور از واحد فروشنده اعتراض خود را به اتحادیه اعلام کنند.

منبع: تسنیم

وبگردی