در پی انتقال دانش و زیرساخت های شبکه های ارتباطی ایران به ونزوئلا؛
آقای وزیر ارتباطات! بگذارید مردم ونزوئلا اینترنت داشته باشند / ایرانی ها باید غصه آنها را هم بخورند!
رکنا اقتصادی: درحالی ستار هاشمی، وزیر ارتباطات ایران نسبت به اشتراک گذاشتن دانش و زیرساخت های مرتبط با ایجاد و توسعه پلتفرم ها و شبکه های ارتباطی ایران در ونزوئلا ابراز تمایل کرده است که هم اکنون اینترنت و شبکه های مخابراتی ایران در وضعیت خوبی به سر نمی برد.
به گزارش رکنا، سیدستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در دیدار با فردی نونییز، وزیر ارتباطات ونزوئلا با بیان اینکه تلاش دشمنان، بی هویت کردن جوانان و ملت های مستقل جهان برای سلطه بر منابع آنهاست، خاطرنشان کرد که امروزه فضای مجازی تمامی ساحت های زندگی انسان در زمینه های شخصی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی را در برگرفته و در دنیای امروز کشورهایی برنده هستند که در بحث حکمرانی فضای مجازی دارای برنامه باشند و رسانه ها می توانند واقعیت ها را براساس ظرفیت های دو کشور به مردم جهان معرفی کنند، بنابراین در زمینه مدیریت اطلاعات نادرست و غلط و ایجاد زمینه های انتشار اطلاعات درست و واقعی مبتنی بر واقعیت ها، دو کشور می توانند همکاری کنند.
بهشتی با بیان اینکه ایران در راه اندازی و توسعه پلتفرم های داخلی توفیقاتی داشته، با ابراز تمایل نسبت به اشتراک گذاشتن دانش و زیرساخت های مرتبط با ایجاد و توسعه پلتفرم ها و شبکه های ارتباطی ایران در ونزوئلا، بر ظرفیت بالای ایران در مقابله موفقیت آمیز با حملات سایبری به زیرساخت های ارتباطاتی اذعان کرد.
بدا به حال ونزوئلا!
به گزارش رکنا، درحالی طبق پیشنهاد وزیر ارتباطات دولت چهاردهم قرار است دانش و زیرساخت های شبکه های ارتباطی ایران به ونزوئلا منتقل شود که نه تنها ایران با اختلال های مقطعی، کندی اینترنت، ایجاد اختلال در وی پی ان ها و محدودیت های دیگر در این حوزه مواجه است که وضعیت فیلترینگ نیز نامشخص است و با اینکه دولت چهاردهم و شخص رئیس جمهور بارها بر رفع فیلترینگ تاکید کرده اند اما سرنوشت رفع فیلترینگ هنوز در هاله ای از ابهام است و طبق اعلام وزارت ارتباطات، رفع فیلترینگ "از اینجا به بعد در دست رئیسجمهور است."
اگر چه تا به امروز آسیب های وارد شده فیلترینگ به اقتصاد کشور قابل کتمان نیست اما طنز تلخ این است که مسئولانی که شبکه های اجتماعی پرطرفدار بین مردم را فیلتر کرده اند، خود در این شبکه ها حضور فعال دارند!
در حالی دنیا به سمت اقتصاد دیجیتال حرکت کرده است که اینترنت ایران در پایین ترین رتبه ها در رده بندی های جهانی قرار داد و قطع شدن اینترنت و محدودیت های این حوزه، کسب و کارهای اینترنتی و آنلاین شاپ های بزرگ و کوچک و کسب و کارهایی که به اینترنت وابسته هستند را متاثر ساخته است.
طبق گفته رئیس انجمن تجارت الکترونیک تهران، حدود 83 درصد از کاربران اینترنتی کشور از فیلترشکن استفاده می کنند و با رفع فیلترینگ، چندین هزار میلیارد تومان به سبد خانوار بازمیگردد.
براساس گزارش ها، گردش مالی بازار خرید و فروش فیلترشکن سالانه بیش از 5 هزار میلیارد تومان برآورد شده است.
همچنین طبق گفته مدیرعامل ایرانسل، فیلترینگ در چند سال اخیر 20 هزار میلیارد تومان به ما ضرر زده است.
دادههای Access Now نشان می دهد که سال گذشته ایران با 34 قطعی در رتبه سوم قطعی اینترنت جهان قرار گرفت و بر اساس گزارش پایگاه دادهای استاتیستا در سال 2023، ایران چهارمین کشور با بیشترین میزان خسارت ناشی از قطعی و فیلترینگ اینترنت بوده است. بنابر این گزارش، در ایران 33 میلیون و 700 هزار نفر از شهروندان با تبعات مالی اختلال و قطعی اینترنت مواجه شدهاند و میزان این خسارت 920 میلیون دلار تخمین زده شده است و ایران که تا نیمه سال میلادی 2022 با تحمیل ضرر 5.7 میلیون دلاری به رتبه دهمین کشور متضرر جهان از این نظر رسیده بود تا پایان سال 2023 با ضرر اقتصادی 920.3 میلیون دلاری به رتبه سومین کشور متضرر جهان رسیده است.
حالا قرار است با این شرایط و با پیشنهاد وزیر ارتباطات دولت چهاردهم، دانش، زیرساخت های مرتبط با ایجاد و توسعه پلتفرم ها و شبکه های ارتباطی ایران به ونزوئلا منتقل شود که باید گفت بدا به حال ونزوئلا...
ارسال نظر