فرونشست 42 مدرسه را در اصفهان از چرخه آموزش خارج کرد
رکنا: مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان از خروج 42 مدرسه از روند آموزشی به دلیل فرونشست خبر داد.
به گزارش رکنا از اصفهان؛ محمدرضا ابراهیمی مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: ما در شهرستانهای بزرگ دچار کمبود فضای آموزشی هستیم. در استان اصفهان حدود 150 مدرسه تحتتأثیر فرونشست قرار گرفتهاند که با اقدامات فنی ـ مهندسی انجامشده بخش عمده آنها همچنان مورد استفاده قرار میگیرد و 42 مدرسه از روند آموزشی خارج شده که فضای برخی جایگزین شده است.
وی ادامه داد: بسیاری از نهادهای کلان تولیدی در قبال بهبود شرایط آموزش و پرورش مسئولیت اجتماعی دارند و باید به مسئولیتشان عمل کنند؛ سال گذشته مدارس اصفهان بهدلیل آلودگی هوا به مدت 11 روز غیرحضوری شد و تعطیلی 600 هزار دانشآموز خسارت بزرگی بهشمار میرود زیرا حدود 40 میلیون نفرساعت آموزش ما کمرمق شده است و جبران ترکفعلهای انجامشده، میتواند آموزش و پرورش را از این عقبماندگی کیفی رها کند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان تصریح کرد: رسانهها باید تعمیقبخشی به دو واژه مقدس تعلیم و تربیت را در دستور کار قرار دهند و نگذارند که آموزش و پرورش تحتتأثیر کمکاری دیگران قرار گیرد.
کاهش تنوع مدارس در آینده نزدیک
ابراهیمی در بخش دیگری از سخنانش به تنوع مدارس در سطح جامعه اشاره کرد و با تأکید بر اینکه تنوع مدارس موافقان و مخالفانی دارد، گفت: در شورایعالی آموزش و پرورش کارگروهی برای این موضوع ایجاد شده است و این کارگروه بیش از یک سال است که روند فعالیت تنوع مدارس را بررسی میکند و نتیجه این کارگروه در آینده نزدیک منجر به کاهش تنوع مدارس خواهد شد.
وی در ادامه به اقدامات انجامشده برای حفظ و ارتقای کیفیت آموزش در مدارس دولتی اشاره کرد و افزود: توجه ویژه به مدارس دولتی از سال گذشته شروع شده است و در این راستا ما از برخی معلمان مجرب و نمونه درخواست کردیم که نیمی از ساعات آموزشی را در مدارس دولتی حضور داشته باشند و همچنین امکانات سختافزاری خوبی در اختیار آنها گذاشتیم و این مهم منجر به کسب رتبه دوم کشوری در امتحانات نهایی توسط مدارس عادی اصفهان شد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان با اعلام اینکه استان اصفهان حدود یک میلیون نفر دانشآموز دارد، متذکر شد: رشد دانشآموزی در استان اصفهان طی چند دهه اخیر تقریباً صعودی است و شهرستانهای اصفهان، کاشان، نجفآباد، خمینیشهر، شهرضا و غیره شاهد افزایش تعداد دانشآموز هستیم و در مناطق روستایی و شهرهای تعداد دانشآموز کاهش یافته است.
بهمن راعی
ارسال نظر